Az Élet Melyik Területén Van A Legnagyobb Önbizalmad? Válaszd Ki Azt A Pózt, Amelyik A Legkényelmesebb…

Talán nem tudod, de többféle önbizalom létezik, amely nagyban meghatározhatja az életed és a karriered alakulását.

Ha tudni szeretnéd, milyen típusú önbizalmad van, nézd meg a képet, és válaszd ki a számodra legkényelmesebbnek tünő pózt.


1. póz

Egy mentor önbizalmával rendelkezel!

Az, ahogyan a csuklódat tartod, azt jelzi, hogy nagy önbizalmad van olyan helyzetekben, amikor szemtől szemben vagy valakivel. Inkább kis csoportok vezetésében vagy tehetségesebb, mint nagyokéban. Szereted, ha úgy érzed, hogy mindenkit meghallgatnak, és mások véleményét is érvényesítik.

Szeretnél problémákat megoldani és minél több embernek segíteni. Nem lepődnénk meg, ha mentor lennél, vagy nagyra becsülnének egy csoportban.

2. póz

Barátságos önbizalmad van!

Az, ahogyan a kezedet fogod, arra utal, hogy élvezed a kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatokat. Tudod, hogy a kapcsolatok kétirányúak, és nincs időd azokra, akik nem adják vissza, amit kapnak.

Nem tudsz elviselni másokat, akik kínosan vagy kényelmetlenül érzik magukat melletted. Inkább olyan emberekkel szeretnél együtt lenni, akik nem szépítik a dolgokat, és elmondják, amit gondolnak, ahelyett, hogy kerülgetnék a forró kását. Nagyon frusztrál, amikor az emberek kifogásokat keresnek és a szemedbe hazudnak.

Ez egy gyakori önbizalom-vonás, amelyet a milliomosoknál és a befolyásos szerepeket betöltő embereknél láthatunk.  

3. póz

Karizmatikus magabiztossággal rendelkezel.

Az, ahogyan a hátad mögött tartod a karodat, arra utal, hogy karizmatikus vezető vagy, akiből árad az egyedi, bárki mástól eltérő magabiztosság. Nem vágysz arra, hogy lekezelően beszélj másokkal, vagy féltékenységet érezz másokkal szemben.

Tudod, hogy az életben mindig vannak akadályok, miért ne segítenél hát másoknak, hogy ők is segíthessenek neked? Az emberek csodálnak téged a kedvességedért, a nagylelkűségedért és a szeretetért, amit a rászorulók felé mutatsz.

Veled a sikerhez vezető út nem tűnik igazságosnak!  Ez egy gyakori magabiztossági vonás, amellyel a nagy vezérigazgatók rendelkeznek, mint például Steve Jobs.

Az Élet Melyik Területén Van A Legnagyobb Önbizalmad Válaszd Ki Azt A Pózt, Amelyik A Legkényelmesebb

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!