arany_tej_recept

Arany Tej Recept: Így Készítheted El Otthon

Az arany tej egy ősi indiai ital, amelyet egy különleges recept alapján készítenek, és évszázadokon át titokban tartottak. Az indiai kultúrát jól ismerők biztosan egyetértenek abban, hogy az arany tej és az arany szín az egészség és a gyógyító erő szimbólumának számít.

 

Ez az ital nemcsak finom és könnyen elkészíthető, hanem erőteljes tápanyagokkal is gazdagodik, és együttesen kombinálva erősítik egymás gyógyító tulajdonságait. Gyógyító tulajdonságai számos előnyt biztosítanak az immunrendszer, az ízületek, a csontok, a gerinc és minden létfontosságú szerv számára.

arany_tej_recept

Készítsd el ezt az erőteljes főzetet az eredeti aranytej receptet követve:

Összetevők:

 

1/4 csésze víz
1/8 evőkanál kurkuma
1 csésze kecsketej
2 evőkanál mandulaolaj
1 evőkanál bio méz

 

Elkészítés:

 

Főzzük a vizet és a kurkumát együtt 6-8 percig, majd adjuk hozzá a tejet és a mandulaolajat. Főzd a keveréket forrásig, majd vedd le a tűzről. Hagyja egy kicsit hűlni, és adja hozzá a mézet.

 

Most, hogy az aranytej recept annyira népszerű, a táplálkozási szakemberek erős gyógymódként ajánlják a csontokkal, ízületekkel, immunrendszerrel, ízületi gyulladással stb. kapcsolatos problémákra.

 

Nincsenek mellékhatásai, és rendszeresen használhatod, vagy bármikor, amikor szükséged lehet rá. Igyon meg egy csésze aranytejet reggelente, és élvezze az energialöketet egész nap.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!