Szeretnéd Megismerni Az Amerikai Hírességek Fogyókúrás Titkait? 6 Híresség Felfedte A Legjobb Módszereket:

Nem kell gazdag edzés fanatikusnak lenned ahhoz, hogy formába hozd magad. A legfontosabb dolog, hogy elkezd és kitarts mellette. Nem mindig lehetséges fenntartani a megfelelő étrendet és életmódot, különösen, ha elfoglalt vagy. Ez a 6 híresség mégis úgy dobta le a kilókat, mint ősszel a leveleket, a mozgalmas életük ellenére.

 

Megosztották a titkaikat, és még csak nem is kértek tőlünk semmit.

 

1. Adele

 

Adele meglehetősen aktív életmódot folytat – reggelente súlyokat emel, délután túrázik vagy bokszol, este pedig kardiót végez. Emellett rajong a reformer piláteszért. Az énekesnő azt is bevallja, hogy valószínűleg a cukorfogyasztásának korlátozása miatt fogyott sokat: “Naponta 10 csészényit ittam, amiben 2 cukor volt, így napi 20 cukron voltam”.

 

2. Rebel Wilson

 

Bár Rebel küzdött az érzelmi evéssel és a policisztás petefészek szindrómával, több mint 80 kilót fogyott. A színésznő a Mayr-módszert követte. Ebben nincs kalóriaszámlálás, de rendesen meg kell rágni az ételt, és lassan kell enni. A legnagyobb étkezés a reggeli, a legkisebb pedig a vacsora. Emellett szeret sétálni és meditálni, hogy leküzdje az érzelmi evést.

 

3. Jonah Hill

 

A testsúly érzékeny téma Jonah számára, de néha mégis megnyílik róla. 2011-ben 40 kilót fogyott csak úgy, hogy szusit evett. Később felkeresett egy táplálkozási szakembert, és korrigálta egészségtelen szokásait. Több gyümölcsöt és zöldséget, sovány fehérjét, teljes kiőrlésű gabonát kezdett enni. Emellett futni jár, és minden nap 100 fekvőtámaszt végez.

 

4. Melissa McCarthy

 

Melissa szerint az életmódváltás elég volt ahhoz, hogy lefogyjon. “Csak szuper unalmas volt az életem. Csak elvégzed a munkát, nem csinálsz semmi szórakoztatót, és fél nyolckor lefekszel – ez a trükk”. McCarthy jól érzi magát a bőrében, és nem a diéták vagy a mérleg számának megszállottja. Tudja, hogy a súlyingadozás normális, és nincs miért aggódnia: “Leszek fent, leszek lent, valószínűleg életem végéig”.

 

5. Chris Pratt

 

Chris számára kihívást jelentett a fogyás a volt felesége főztje miatt. Aztán úgy döntött, hogy kezébe veszi az irányítást a döntései felett, és elkezdett edzeni – futás, úszás, boksz és kickbox kombinációját végezte. Pratt napi 4000 kalóriát evett, és annyi vizet ivott, hogy egész nap a mosdót kellett használnia. Mindössze 6 hónap alatt 60 kilót fogyott.

 

Az alacsony szénhidráttartalmú, paleo-stílusú étrend, a fehérje, a szénhidrátok hiánya és a heti ötszöri edzés megtette a hatását.

 

6. Drew Barrymore

 

Drew mindig egy pohár citromos vízzel kezdi a napját. Reggelire avokádós pirítóst készít, ha pedig a barátaival vagy a családjával eszik, akkor tojást vagy gyümölcsöt választ. Időnként Drew megenged magának egy kis bundáskenyeret vagy palacsintát. Emellett mindig reggel edz, máskülönben nem tudja rávenni magát, hogy megtegye.

 

Barrymore kardiót, erősítő tornát végez, és táncol is. Mindezek együttesen remek kalóriaégetők.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!