aloe_vera_hajban

Ezzel Az Aloe Verás Recepttel Támogathatod Az Egészséges Hajnövekedésedet:

Mindannyian ismerjük az Aloe Vera egészségügyi előnyeit. Ez a hihetetlen növény számos egészségügyi előnyt biztosít a benne rejlő gyógyhatásoknak köszönhetően.

A trópusi éghajlat a legmegfelelőbb éghajlat, ahol ezt a növényt általában termesztik. Az Aloe Vera azonban könnyen termeszthető otthoni körülmények között is, mivel nem igényel különösebb gondozást vagy figyelmet.

Az Aloe Vera levelei sűrű géllel vannak tele, amelyet a levél felnyitásával gyűjthetünk.

Ha Ön is azok közé tartozik, akik úgy gondolják, hogy a hajuk egyszerűen nem nő olyan gyorsan, mint másoké, akkor van számukra megfelelő megoldásunk.

Elfelejtheted azokat a drága termékeket, amelyek tele vannak vegyszerekkel, és a végén kiderül, hogy nem is olyan hatékonyak.

 

aloe_vera

Tudta, hogy az Aloe Vera elősegítheti a haj növekedését?


Ma bemutatunk neked egy csodálatos indiai receptet a hajnövekedésért, amely igazán egyszerű és könnyen elkészíthető, és rendkívül hatékony — el fogsz ámulni az eredménytől!

Szükséges hozzávalók:

  • Kókuszolaj
  • Ricinusolaj
  • E-vitamin kapszula
  • Aloe Vera levelek


Alkalmazás:

Az Aloe Vera levelet fel kell vágni. Győződjön meg róla, hogy a tüskék mind eltávolításra kerültek, majd szeletelje fel szépen a közepétől. Használjon villát vagy kést, hogy könnyen lekaparja a gélt.

Ezután masszírozza a fejbőrét a levéllel. Használhatja az ujjait, hogy az egész fejbőrt jól beborítsa. Ezután keverjen össze 1 evőkanál ricinusolajat és 1-2 evőkanál kókuszolajat. Vegyen 1 E-vitamin kapszulát, és egy tűvel óvatosan szúrja át. Ezután öntse ezt az olajkeveréket egy forró vízzel teli tálba.

Megjegyzés: Ne tegye ezt az olajat közvetlenül tűzre vagy mikrohullámú sütőbe, mert megégethet valamit. Mindössze 5 percbe telik, és az olaj készen lesz. Most már alkalmazhatja a hajára.

Hogyan használd:

Csak vigye fel az olajat a fejbőrére, és masszírozza az ujjaival 5 percig. Ezután a fejét bármilyen kényelmes felületen nyugtathatja. Még egyszer finoman masszírozza meg a fejbőrét 2-3 percig. Ez javítja a vérkeringést és felgyorsítja a hajnövekedést.

Ezután kösse össze a haját egy szoros fonatba, és hagyja állni egy éjszakán át. Reggel mossa le a haját.

Az eljárást hetente 4-5 alkalommal ajánlott megismételni. Ezt a keveréket érdemes egy üvegben tárolni. Meg fog lepődni az eredménytől. A hajnövekedésed 40-50%-kal fog növekedni!

Ezzel Az Aloe Verás Recepttel Támogathatod Az Egészséges Hajnövekedésedet

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!