Ádám És Éva Teszt: Mit Látsz A Képen? Válaszod Felfed Valami Fontosat A Szerelmi Életedről:

Ha most rögtön megkérdeznék néhány embert: “Mi a szeretet”, valószínűleg sokféle választ kapnánk. Bár vannak hasonlóságok, a szeretet fogalma annyira intim és személyes, hogy lehetetlen lenne biztosan meghatározni. Minden ember számára más és más a szerelem jelentése, mindannyiunkban van valami, ami soha nem hiányozhat, ami a legtisztább és legigazibb szerelem eredetét jelenti.

Ennek az Ádám és Éva próbatételnek a főszereplői az Isten által teremtett első férfi és első nő, aki a teremtés mítoszát testesíti meg. Az Ádám és Éva-teszt felfedi, hogy mi az, amit semmiképpen sem tudsz nélkülözni a szerelemben.

 

Nézd meg a képet: mit látsz először?

 

1. Alma

 

Ha az Ádám és Éva tesztben az első dolog, amit látsz, az az alma, az azt jelenti, hogy számodra a kapcsolat alapja a bizalom. Számodra a szerelemben elengedhetetlen, hogy biztonságban érezd magad. Bizalom nélkül nem tudod magadat teljesen odaadni, nem tudsz teljesen megnyílni. Enélkül a szerelemben semminek sincs értelme számodra. Ha a párod elárulná a bizalmadat, soha nem tudnál neki megbocsátani. Örökre vége lenne.

 

2. Testek

 

Ha a képen először a testeket, azok körvonalait vagy egy bizonyos részét láttad, az azt jelenti, hogy számodra az, ami nem hiányozhat egy szerelmi kapcsolatból, az a kémia. A románcotok stabilitásához mindenekelőtt testi rokonszenvet kell éreznetek egymás iránt. Ez pedig mindenekelőtt arra vonatkozik, ahogyan a partnered megcsókol, átölel vagy megfogja a kezed. Tehát lehet azonos ízlésetek, eszményeitek vagy életszemléletetek is a partnereddel, de ha a kémia kevés, akkor nem okoz gondot lezárni egy olyan történetet, amiről nagyon jól tudod, hogy nem lennének meg a feltételei a folytatásnak.

 

3. Érintkező arcok

 

Először az arcokat vetted észre, vagy azt ahogyan megérintik egymást, és egy szívet alkotnak? Ha a válasz igen, akkor ami számodra egyszerűen nem hiányozhat egy szerelmi történetből, az maga a kinyilvánított szeretet. Bár furcsának tűnik, de sok olyan pár van, akik nem ennyire demonstratívak egymással.

Ádám És Éva Teszt Mit Látsz A Képen Válaszod Felfed Valami Fontosat A Szerelmi Életedről

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!