szeretet_kimutatasa

A Te Partnered Hogyan Mutatja Ki Szeretetét? Tudd Meg Mit Jelentenek Ezek A Gesztusok Tudat Alatt…

A “Szeretlek” talán a legegyszerűbb módja annak, hogy valaki tudassa veled, hogy törődsz vele, de nem ez az egyetlen módja. Az érzelmek kifejezésében minden ember más és más. Míg egyesek szavakat használnak, mások inkább a tettekre és a gesztusokra hagyatkoznak. Az a mód, ahogyan a másik fél a szeretetét mutatja, nem biztos, hogy ugyanaz, mint ahogyan ön teszi, ami aggodalmat kelthet a kapcsolatában, és kevésbé érezheti magát kívánatosnak.

Azonosítottunk 6 olyan módot, amellyel az emberek szavak nélkül is kifejezik a szeretetüket a partnerük iránt:


1. Figyel és meghallgat téged.

Ha a partnered kész meghallgatni és megvigasztalni téged a szomorú és a boldog napjaidon egyaránt, akkor nem csak remekül figyel, de ez arra is utal, hogy értékeli a kapcsolatotokba vetett bizalmat. Azzal, hogy a partnered hagyja, hogy kiadd magadból a levegőt, igyekszik erősebbé és őszintébbé tenni a kapcsolatot kettőtök között.

2. Ugyanúgy szereti az összebújást, mint te.

Ha szerelmesek vagytok, az ölelkezés az egyik legnagyobb öröm a párkapcsolatban. Ha a partnered ugyanúgy szeret ölelkezni, mint te, az azt jelzi, hogy ő is szeret minőségi időt tölteni veled, ráadásul értékeli az intimitást a kapcsolatotokban. Nem csak ez, a véletlenszerű homlokcsókok és hátölelések is annak a jelei, hogy megpróbálja elmondani neked, mennyire fontos vagy neki anélkül, hogy kimondaná a szavakat.

3. Bátorít téged, hogy elérd a céljaidat.

Párkapcsolatban élni nem egyenlő azzal, hogy állandóan a partnereddel vagy a nap 24 órájában sms-ezel neki. A nap végén 2 különálló egyéniség vagytok, különböző célokkal és álmokkal. Ha a partnered arra bátorít, hogy több időt szánj a céljaid elérésére, ahelyett, hogy panaszkodnál, hogy nem ő áll a figyelmed középpontjában, az azt jelenti, hogy értékeli a személyes teret. Ha megérti, hogy a partnerének is van élete és joga van a saját álmait követni, az az érettség és az igaz szerelem jele.

4. Segít neked a ház körül.

Ha a partnered nem bánja, hogy minden másnap kimosd a szennyest, vagy rendszeresen elvégzi a házimunkát, akkor az annak a jele, hogy a párod egyenrangúnak, egyenrangú felének tekint téged. Nagyon nehéz olyan valakit találni, aki értékeli az egyenrangúságot egy kapcsolatban, ezért ha megtaláltad a különleges valakit, ne engedd el!

5. Megosztja a közös életeteket a környezetével

A legegyértelműbb jele annak, hogy a partnered nem csak szórakozik veled, ha azt látod, hogy a barátaival és a családtagjaival beszél rólad. Ha a párodnak nem okoz gondot, hogy másoknak is meséljen a kapcsolatotokról, az azt jelenti, hogy értékeli az elkötelezettséget, és hogy minden jó okból van veled. Jövőt látnak veled.

6. Nyilvános szeretetnyilvánítás

Az alkalmi nyilvános szeretetnyilvánítás rendben van, de ha a partnered állandóan ezt csinálja, az piros zászló lehet. Az, hogy mások előtt is mutogatni akarjátok a kapcsolatotokat, a bizonytalanság jele, és ha a partnered egyszerűen nem tudja, hogyan vegye le rólad a kezét, még nyilvánosan sem, az azt jelentheti, hogy vágyakozik utánad.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!