A 10 Legjobb Hajformázó Eszköz és Termék:

A nagyszerű hajformázó eszközök és termékek átalakító hatásúak lehetnek – a fürtjeidet kivételessé tehetik, és a napodat az átlagosból csodálatosra varázsolhatják. A kulcs az, hogy olyan hajformázó eszközöket és termékeket válasszon, amelyek javítják a hajának textúráját és típusát (göndör, egyenes, finom vagy természetes), és ne csak a pénztár felé rohanva ragadjon meg bármit a szépségápolási polcról. A polcokon több száz lekvár, zselé, krém, vaj és olaj található, így garantáljuk, hogy van olyan, amely pontosan az Ön igényeinek megfelelően lett kifejlesztve – legyen szó akár a ritkuló haj mennyiségének növeléséről, a száraz, törékeny hajszálak nedvességtartalmának visszaadásáról, a sérült vagy festékkel kezelt haj újraélesztéséről, vagy a túlságosan zsíros sörény felhalmozódásának megszüntetéséről. De azt is megértjük, hogy nincs ideje (vagy költségvetése) arra, hogy mindent kipróbáljon, ami csak létezik.

Ez a 10 termék garantáltan le fog nyűgözni:

Legjobb hajszárító: GHD Helios Professional hajszárító

Ne hagyja, hogy a könnyű csomagolás megtévessze – ez a professzionális minőségű ionos hajszárító nagy szárítási teljesítményt nyújt a három hőmérséklet-beállításnak, a két sebességbeállításnak és a cool-shot gombnak köszönhetően, valamint a koncentrált levegőáramláshoz szükséges kontúros fúvókának köszönhetően. Ráadásul csendesebb, mint a legtöbb szárító a piacon.

 

A legjobb hajvasaló: CHI Lava kerámia hajvasaló

A lávakőből származó vulkanikus lávával átitatott kerámialemezek kombinációja (komolyan!) kiegyenesíti a szálakat anélkül, hogy káros hőhatás érné ezt a magas hőfokú hajformázót. A hosszabb lemezeknek köszönhetően egyszerre több fürtöt simíthat és egyenesíthet ki, így összességében csökken a formázási idő.

 

Legjobb hajsütővas: Revlon Long Lasting Curls Titanium 1″-os hajsütővas

A tesztelők imádták a gubancmentes zsinórt, amellyel könnyedén mozgathatod a fejed egyik oldaláról a másikra. Az állítható hőmérséklet-szabályozás, valamint a titán technológia, amely sima és fényes hajat hagy, szintén nagyon ügyes, mivel ezek biztosítják, hogy ne melegítsd túl a hajszálaidat a hajformázás során.

 

A legjobb kefe: Conair The Knot Dr. Pro

Az egymástól távol eső, rugalmas sörték könnyedén manővereznek bármilyen hajtípuson – nedves vagy száraz -, hogy fájdalommentesen kisimítsák a csomókat és kibogozzák a gubancokat. A puha sörték azt is jelentik, hogy nem kell attól tartania, hogy a sörénye megszelídítése közben elszakadnak a szálak. Szintén figyelemre méltó: az ergonomikus fogantyú, amelyet a tesztelők imádtak.

 

Legjobb hajformázó termék finom, ritkuló hajra: Ouidad Going Up! Volumizing Texture Spray

A tesztelők imádták, hogy ez a termék méltó a nevéhez, mondván, hogy felpumpálja a volument, és olyan telt, dús sörényt hagy maga után, amelyen még az ujjaiddal is végigsimíthatsz. Azt is megjegyezték, hogy a mongongóolaj, a manuka méz, a nyers selyemporok és a szentjánoskenyérfa fehérje keveréke más termékekhez képest kellemes érzés volt a hajukon.

 

A legjobb hajformázó termék száraz, sérült hajra: John Frieda Detox & Repair Care and Protect spray

A tesztelők nem csak a tápanyagokban és nedvességben gazdag formulája miatt nyúltak a Detox & Repair spray-hez, amely segített a kiszáradt szálak csillapításában és védelmében, hanem azért is, mert a sima textúra szuper selymes érzést adott a hajuknak. Nagy rajongói voltak a finom illatnak is.

A legjobb hajformázó krém természetes hajra: Cantu Avocado hidratáló göndörítő krém

A krémes textúra, amely simán felvihető, és a fürtöket határozottá, hidratálttá és göndörödésmentessé tette, volt az, ami miatt a tesztelők folyamatosan ehhez a termékhez nyúltak. Ráadásul tele van olajokkal, vajakkal és hidrolizált fehérjékkel, így kivételes hidratáló hatású.

 

A legjobb hajolaj: Earth Supplied Strength & Length Anti-Break Shine olaj

Még ha a tesztelők nem is rajongtak a hajolajokért, mielőtt ezt a terméket használták volna, utána biztosan azok lettek, mondván, hogy ez valóban csillapítja a hajukat anélkül, hogy felesleges súlyt adna hozzá. A rajongók további kedvenc tulajdonságai: a nagyvonalú üveg, a kényelmes pumpás applikátor és a trópusi kakaóvaj illat.

A legjobb hajmaszk fürtökre és tekercsekre: Bomba Curls Dominikai Tiltott Hajmaszk

 

Amikor a fürtök fáradtakká és élettelenné válnak, a tesztelők szerint ez a mélykondicionáló kezelés visszahozza őket az életbe. A hidratálásban gazdag cupuacu-vajat tartalmaz a göndörség rugalmasságának helyreállítása érdekében, valamint pisztáciaolajat, kurkumát és fahéjkivonatot a hajhullás ellen.

 

A legjobb hajmaszk színezett hajra: R+Co Television Masque

Az R+Co nem ismeretlen a díjainkban, idén már másodszor nyert ezzel a maszkkal, amely kritikusaink szerint jelentősen felfrissíti a színkezelt hajat. A hógomba-kivonattal, kókuszolajjal és murumuru-vajjal formulázott Television Masque helyreállítja a nedvességet, hidratálja és erősíti a hajat, miközben küzd a göndörség ellen és fokozza a kezelhetőséget.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!