9 Szépség Trükk, Amelyekkel Rengeteg Pénzt Takaríthatsz Meg:

Nem kell bankot robbantania ahhoz, hogy olyan életet éljen, amilyet szeretne. Akár azzal küzdesz, hogy minden évben új sminktermékeket vásárolj, akár belefáradtál a beszáradt körömlakkokba, mindig van egy trükk, amivel sok időt és pénzt spórolhatsz meg.

 

Találtunk néhány elképesztő trükköt, amelyek segíthetnek neked és kímélik a pénztárcádat.

 

1. Tisztítsd meg a hajvasalót szódabikarbónával és vízzel.

 

A hajvasalók és hajsütővasak a különböző hajápoló termékek miatt könnyen koszolódnak, és nagyon nehéz lehet őket tisztítani. Sokan sok pénzt költenek új hajvasalókra, vagy annak tisztítására, pedig van egy meglehetősen egyszerű, és hatékony módszer, amivel ezt otthon is megteheted. Mindössze szódabikarbónára és vízre van szükséged hozzá.

 

Keverj össze szódabikarbónát és vizet egy tálban, majd vidd fel a hajvasalóra, és hagyd hatni körülbelül 10-30 másodpercig, mielőtt egy zsebkendővel letörlöd. Egy száraz szivaccsal vidd fel a keveréket a hajvasalóra, és figyeld, ahogy a felgyülemlett hajápolószer eltűnik. A szódabikarbóna segít elpusztítani a baktériumokat, és lehetővé teszi, hogy gond nélkül kiegyenesítsd a hajad.

 

2. Tedd a megszáradt szempillaspirált forró vízbe, hogy újra használható legyen.

 

Ha több kiszáradt szempillaspirál tubus van nálad, akkor mindössze egy pohár forró vízre van szükséged, hogy újra használhatóvá váljanak. Ne tegyél vizet a tubusokba. Ehelyett tedd az egész tartályt egy bögre forró vízbe. Hagyd őket ott néhány percig. A hő hatására a beszáradt szempillaspirál felpuhul, és újra sima lesz a felvitel.

 

3. Használd a törött ajakbalzsamodat, hogy felpuhítsd a száraz bőrt.

 

Eltört az ajakbalzsamod? Ahelyett, hogy kidobnád, használd fel a száraz bőr felpuhítására. Ha az ajakbalzsam túlságosan összetört ahhoz, hogy tubusban használd, nyugodtan tedd egy kis edénybe, és egy gyertyával keverd össze a balzsamot, és hagyd, hogy újra formálódjon a tubusa szerint.

 

4. Mondd meg a baristáknak, hogy születésnapod van, hogy ingyen kávét kapj.

 

Sok helyen ingyen adnak valamit a születésnapod napján, a kávézókban pedig egy csésze ingyen kávét is kaphatsz ebből az alkalomból.

 

5. Ha véletlenül sötétebb árnyalatú alapozót vettél, használj hidratálót, hogy világosabbá tedd azt.

 

Ha sötétebb árnyalatú alapozót vettél, keverj bele hidratálót, hogy világosabb árnyalatú legyen.

 

6. Adj szemcseppet a megszáradt körömlakkodhoz, hogy újra használhatóvá tedd.

 

Néha, ha egy ideig nem használsz bizonyos körömlakkot, az kiszárad, így amikor használni szeretnéd, nem tudod. Ha ez a helyzet, akkor adj hozzá szemcseppet, és hagyd állni egy ideig, és újra használható lesz.

 

7. Ha hűtőben tárolod a körömlakkodat, tovább tart.

 

A körömlakk hűtőben tartása lelassítja a lakk elszíneződését és az oldószer elpárolgását, ami a lakk öregedésével történik.

 

8. Használj világosabb árnyalatú alapozót fedőfestékként.

 

Olyan árnyalatú alapozót vettél, ami túl világos neked? Ne aggódj, használhatod korrektorként is. Ha már megvetted a megfelelő alapozót, ami árnyalatát tekintve túl világos, vidd fel az arcod közepére, igyekezz elkerülni a külső területeket. Ez azért működik, mert ezeken a pontokon, a középpontban természetes módon esik a fény, és világosítja az arcot.

 

9. Használj kutyáknak való rágós gyűrűt a hajad göndörítéséhez.

 

Ha valaha is könnyű és olcsó göndörítésre vágysz, próbáld ki a kutya gyűrű alakú rágójátékát. Először nedvesítsd be a hajad, majd tedd a játékszert a fejedre, és tekerd köré az egész hajadat, majd hagyd állni egy éjszakán át, és reggelre csodálatos fürtjeid lesznek.

9 Szépség Trükk, Amelyekkel Rengeteg Pénzt Takaríthatsz Meg

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!