9 Okos Házi Praktika, Ami Bebizonyítja, Hogy Az Élet Nem Is Olyan Nehéz:

Tekerd a farmerodat a nyakad köré, dobd a használt teafiltereket a növényekbe, és moss fogat almával. Lehet, hogy ezek úgy hangzanak, mintha az Aliz kalandjai Csodaországban című könyvből vettük volna ki, de mi tényleg komolyan gondoljuk. Ez a 9 dolog teljesen megváltoztathatja az életedet, és szerencsére mindet pillanatok alatt megtanulhatod.

 

Szánj 2 percet arra, hogy elolvasd ezt a cikket, és olyan dolgokat tanulj meg, amelyek egy életen át hasznosak lesznek:

 

1. Mérd fel a farmert anélkül, hogy felpróbálnád.

 

Nincs többé izzadás a próbafülkékben – most másodpercek alatt megtalálhatod a tökéletes farmerméretet. Csak fogd a derékvonalat, és tekerd a nyakad köré, mint egy sálat. Ha a nyakad köré illeszkedik, gratulálok, megtaláltad a méretedet! Ha a végei nem érnek össze, a farmer túl szűk neked, ha pedig átfedik egymást, akkor túl nagy.

 

2. Vízhatlanítsd a cipődet egy gyertyával.

 

Ha nincsenek speciális krémek vagy spray-k a cipőid vízhatlanítására, ne aggódj, a gyertyák is képesek elérni ezt a hatást. Ügyelj arra, hogy átlátszót használj, különben véletlenül megfestheted őket. A folyamat egyszerű. Dörzsöld a gyertyát a cipőre, majd fújd le, amíg a viasz el nem tűnik az anyagról.

 

3. Keress rejtett kamerákat telefonálással.

 

A rejtett kamerák és mikrofonok elektromágneses mezőt bocsátanak ki az adatátvitel során. Ezért könnyen ellenőrizheted, hogy megfigyelés alatt állsz-e. Hívj fel valakit, és sétálj körbe a szobában. Ha azt veszed észre, hogy valami zavarja a jelet (például ha recsegő vagy zümmögő hangokat hallasz), akkor lehet, hogy egy rejtett eszköz közelében vagy.

 

4. Dobd a használt teafiltereket a növényeid közé.

 

A használt tealevelek remek trágyaként szolgálnak. Ügyeljünk arra, hogy a zacskók biológiailag lebomlóak legyenek. Ha nem, tépd fel őket, és a használt tealeveleket tedd a növények gyökerei közé. Így tápanyagban gazdagíthatod a növényeidet, szerves anyagot adhatsz hozzá, és harcolhatsz a gombák ellen, mindezt egy csésze közönséges teának köszönhetően.

 

5. Válts oldalt, amikor alvás közben eldugult orrlyukkal alszol.

 

Ha a jobb orrlyukad eldugult, feküdj a bal oldaladra, és fordítva. Az orrlyukad rövid időn belül kitisztul, és újra azon keresztül fogsz lélegezni. Az oldalfekvés fokozza a véráramlást és torlódást okoz, ezért az oldalváltás átmeneti enyhülést hozhat ilyen szituációkban.

 

6. Használj rizst, hogy szárazon tartsd a sódat.

 

A só hajlamos magába szívni a nedvességet, és összeállni gombócokká. Ezt megelőzheted, ha néhány nyers rizsszemet teszel a sóba. Ezek felszívják a nedvességet, és így a só nem fogja eldugítani a sószóródat.

 

7. Moss fogat almával.

 

Ha nincs sok időd, még a fogmosásra sem, legalább az ajtón kifelé menet ragadj meg egy almát. Az alma almasavat tartalmaz, amely fehéríti a fogakat. Emellett az alma rostos tartalma lesúrolja a lepedéket és egyéb ételmaradékokat.

 

8. Ne dobd ki a hamarosan lejáró tojásokat.

 

Az első dolog, amit meg kell tenned, hogy ne tartsd őket nyersen, ezért főzd meg őket keményre. Így még egy héttel meghosszabbítod az életüket.

 

9. Rögzítsd az szúnyoghálót körömlakkal.

 

Egy kis lyuk a szúnyoghálón könnyen kijavítható körömlakkal. Tisztítsd meg a területet, majd vigyél fel egy kis körömlakkot mindkét oldalra, ezután pedig hagyd megszáradni 10 percig. Ez megakadályozza, hogy a lyuk nagyobbá váljon, mivel tartást ad a hálónak a körömlakk.

9 Okos Házi Praktika, Ami Bebizonyítja, Hogy Az Élet Nem Is Olyan Nehéz

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!