a_30_eves_nok_jobban_neznek_ki

9 Ok, Amiért A 30 Éves Nők Jobban Néznek Ki, Mint 20 Évesek:

A modern 30 éves nők gyakran olyan lenyűgözően néznek ki, hogy könnyű összetéveszteni őket a 20 évesekkel. Ugyanolyan szépek és fiatalok. És ez nem csak a megjelenésükről szól, hanem a viselkedésükről, a hangjukról és a testbeszédükről is. A 10 év korkülönbséggel rendelkező nők úgy néznek ki, mintha ugyanabból a generációból lennének. Talán azért, mert tényleg azok?

Mi a közös a 20 éves és a 30 éves nőkben, és miért néznek ki gyakran jobban az idősebb nők, mint fiatalon?

Nem törődnek annyira a korral vagy más dolgokkal.

Bármilyen furcsának tűnik, a kor valójában segít abban, hogy sok mindenben nyugodtabbak legyünk, beleértve magát a kort és a közvéleményt is. A 30 éves emberek magabiztosabbak, és kevésbé aggódnak amiatt, hogy mit gondolnak róluk az emberek. Ezáltal érdekesebb és vonzóbb emberekké válnak.

Követik a divatirányzatokat.

Nagyon gyakran tényleg nehéz megkülönböztetni egy 20 éves nőt egy 30 éves nőtől: a modern nők ugyanazokat a smink- és öltözködési trendeket követik. 20 vagy 30 évesen is ugyanolyan sminket használnak, ugyanolyan farmert, pólót és bármit viselnek, ami az adott szezonban divatos.

Megengedhetik maguknak a drága dolgokat és szolgáltatásokat.

30 éves korukra a legtöbb ember már tudja, hogy mit akar csinálni az életében, és van némi üzleti hírneve. És még ha nincs is, van némi tapasztalatuk, ami rendkívül értékes. Ha több pénzük van, mint amit ösztöndíjból vagy részmunkaidős állásból keresnek, akkor azt magukra költhetik: drága ruhákat vásárolhatnak, szépségszalonokat és kozmetikusokat látogathatnak.

Megtalálták a stílusukat.

 

Bizonyos értelemben a 30 év az aranykor az imázs szempontjából. Ekkorra egy nő már mindennel rendelkezik: megérti, mi áll jól neki és mi nem, van bátorsága kísérletezni a megjelenésével, és van pénze arra, hogy szakértőkkel kísérletezzen, és csak a legminőségibb anyagokat használja.

Tisztelik magukat.

Képzelj el egy helyzetet: nem hívott fel, az egész éjszakát sírással töltöd, reggel pedig szörnyen nézel ki. Vagy megbuktál egy vizsgán. Vagy a főnököd kiabált veled. Rengeteg különböző ok lehet, de mindenesetre a 30 éves nők sokkal könnyebben kezelik a negatív helyzeteket, és sokkal ritkábban sírnak apró problémák miatt. A korral tényleg nyugodtabbak leszünk, jobban tiszteljük az időnket és értékeljük az idegsejtjeinket: miért pazarolnánk őket olyasmire, ami nem számít?

Tudják, hogy mit akarnak.

Minden 20 éves korú ember még nem stabil: rengeteg érdeklődési körük és hobbijuk van, keresik a szakmai útjukat, és kaotikusan szerelmesek. Amikor 30 évesek, már sokkal jobban tudják, mit akarnak az életüktől, és mindent megtesznek azért, hogy elérjék a céljaikat. Az önbizalom pedig mindig vonzó.

Legyőzték a bizonytalanságukat.

Vagy csak megtanultak együtt élni velük. Minden embernek meg kell küzdenie a saját bizonytalanságával: a saját magáról alkotott sztereotípiákkal, önbizalomhiánnyal, idegösszeomlásokkal. Amikor valaki csak most kezd el egyedül élni, a háttere nagyjából bármikor cserben hagyhatja. De 30 éves korukra már vagy megbirkóznak a problémáikkal, vagy megtanulnak együtt élni velük, ami minden nőt vonzóbbá tesz.

Abbahagyták a rossz ételek fogyasztását.

Persze nem mondhatjuk, hogy a 30 évesek egyáltalán nem esznek gyorséttermi ételeket, de mindenképpen csökkentik a mennyiséget és javítják az étrendjük általános minőségét. Az idősebb nők átgondolják, hogy mit esznek, és gyakrabban főznek, mint a fiatalabb lányok. Ez a hozzáállás pozitív hatással van a bőrükre, a hangulatukra és az általános megjelenésükre. A 30 éves nők jobban odafigyelnek az egészségükre, és csontjaik a lehető legerősebbek.

Tisztában vannak vele, hogy nem lesznek örökké vonzóak.

Amikor egy nő 20 éves, úgy érzi, hogy mindig így fog kinézni: a teste erős és egészséges lesz, a bőre tónusos. Ezért van ideje a 20 éveseknek arra, hogy egy-két évig semmit se csináljanak. De amikor 30 éves leszel, rájössz, hogy a jövő közelebb van, mint amilyennek látszik, és hogy itt az ideje, hogy elkezdj gondoskodni a testedről és a lelkedről. A 30 éves nők elszántabbak arra, hogy egészségesek és fiatalok maradjanak, és ez sokakat vonz.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!