9 Korai Jel, Hogy A Partnered Már Nem Boldog Veled:

A magyarok 19%-a boldogtalan a párkapcsolatában, de ennek ellenére együtt marad a párjával – derül ki egy felmérésből. Bár lehetetlen olvasni a másik ember gondolataiban, hogy biztosan tudjuk, valami nincs rendben, vannak bizonyos viselkedésminták, amelyek elárulhatják a partner valódi szándékait, és azt mutatják, hogy már nem elégedett a kapcsolattal.

Összeállítottunk egy listát azokról a nem nyilvánvaló jelekről, amelyek jelezhetik, hogy a partnered számára a kapcsolatotok rossz irányba halad:


1. A partnered már nem von be téged annyira az életébe, mint korábban.

Teljesen természetes, hogy a párkapcsolaton kívül is van életed, és egyedül töltesz egy kis időt. Ha azonban úgy érzed, hogy a partnered egyre távolságtartóbb, és állandóan teret kér, az annak a jele lehet, hogy nem teljesen elégedett azzal, ahogy a dolgok köztetek alakulnak. Előfordulhat például, hogy a partnere új hobbit kezd, egyedül tervez nyaralást, vagy nélküled lóg a közös barátaitokkal. Ha kezded úgy érezni, hogy a partnered megpróbál minél jobban kizárni téged, valószínűleg itt az ideje, hogy beszélgessetek.

2. Úgy érzed, hogy a partnered érzései állandóan változnak.

Az egyik pillanatban a partnered úgy viselkedik, mintha te lennél élete szerelme, a következőben pedig rideg és sértődékeny lesz. Ha ismerős ez a helyzet, akkor valószínűleg valami nincs rendben. Lehet, hogy a partnered bizonyos fokú kellemetlenséget és boldogtalanságot érez, és képtelen rendezni az érzéseit, ezért zavarodottságát és ingerültségét elkezdi kivetíteni rád. Ne feledje, hogy a hangulatingadozások bizonyos pszichológiai problémák, például depresszió vagy szorongásos zavarok jelei lehetnek, ezért először beszéljen a partnerével, hogy megállapítsa viselkedésének valódi okát.

3. A partnere nem mutat semmilyen testi vonzalmat.

Vannak, akik jobban szeretik az érintéseket, mint a többiek, de ha ön és a partnere korábban nagyon szerelmesek voltak, most pedig azt veszi észre, hogy a partnere tartózkodik az érintésektől, az öleléstől vagy a csókolózástól, vagy hátrál, amikor bármilyen gyengédséget mutat, az riasztó jel lehet. Ez lehet az ő módja arra, hogy teret tartson köztetek, és érzelmi távolságtartást és elégedetlenséget mutasson a kapcsolatotokban.

4. Folyamatosan veszekedtek minden nyilvánvaló ok nélkül.

Ha a partnered folyton apróságokon veszekszik, amiket korábban valószínűleg észre sem vett volna, az a kapcsolat iránti frusztrációjának jele lehet. Lehet, hogy a partnere nem tudja, hogyan fejezze ki az érzéseit, így a veszekedés az egyetlen elérhető módja annak, hogy kimutassa az ingerültségét és a dühét. Vannak olyanok is, akik nem akarják magukra venni a kapcsolat befejezésének terhét, ezért tudat alatt azt akarhatják, hogy a partnerük legyen a szakítás kezdeményezője.

5. Úgy érzi, hogy a kapcsolata nem vezet sehová.

Egy erős kapcsolatban a partnerek hajlandóak hobbit űzni, felfedezni a világot, vagy terveket szőni a közös jövőre. Teljesen természetes, hogy időnként a saját életedre koncentrálsz, de ha úgy érzed, hogy túl sokáig ragadtok mindketten egy oldalon, és nem fejlődtök együtt, az annak a jele lehet, hogy a partnered nem akar többé befektetni a kapcsolatba. A kapcsolatnak úgy kell fejlődnie, hogy mindkét partner intimitást és bizalmat építhessen.

6. A partnere mindenben egyetért az Ön által elmondottakkal.

A kompromisszum a boldog és egészséges kapcsolat kulcsa, de ha úgy érzed, hogy a partnered csak mindenben egyetért veled, amit mondasz, az nyugtalanító jel lehet. Ha például a partnered korábban kiállt a véleménye mellett, most pedig csak sodródik az árral, valószínűleg már nem érdekli annyira a kapcsolatotok. A kezdeményezőkészség hiányát is észreveheti, ami azt jelenti, hogy nincsenek többé romantikus gesztusok, randevús esték vagy beszélgetések a jövőről.

7. A partnered több embert hoz be a kapcsolatba.

Ha van egy baráti társaságod, akikkel együtt lóghatsz, az remek módja annak, hogy új érzelmeket hozz a kapcsolatodba. De ha alig töltötök időt kettesben, az azt jelezheti, hogy a partnered talán kezd belefáradni a kapcsolatotokba. A minőségi időtöltés a másik féllel az egyetlen módja annak, hogy erős érzelmi kapcsolatot építsen ki, és mély szintű beszélgetéseket folytasson a partnerével, és ha ez kimarad, akkor itt az ideje, hogy rendezze mindkettőjük érzéseit.

8. A partnered nem figyel rád.

Bár a kapcsolatotok elején a partnered mindent megtett azért, hogy jobban megismerjen, és minden idejét és figyelmét neked szentelje, idővel ezek az erős érzések elhalványulhatnak. De ez nem jelenti azt, hogy a partnerednek úgy kellene viselkednie, mintha nem is léteznél. Ha azt veszed észre, hogy elzsibbad, amikor beszélgettek, vagy elfelejtkezik a fontos randevúkról vagy a közös tervekről, akkor valószínűleg már nem a kapcsolatban jár az esze.

9. A partnered figyelmen kívül hagyja a kapcsolatotokban felmerülő problémákat.

Ha a partnered folyton azt hajtogatja, hogy minden normális, és hogy te csak paranoiás vagy, de érzed, hogy neheztel rád, az annak a jele lehet, hogy valami nincs rendben a kapcsolatotokban. Lehet, hogy a partnere nem áll készen arra, hogy beszéljen az érzéseiről, ezért könnyebb neki úgy tenni, mintha minden rendben lenne, és nem tesz semmit. Ha már többször felhozta a problémát, de a partnere még mindig nem áll készen a beszélgetésre, adjon neki egy kis teret, és inkább a saját életére koncentráljon.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!