elavult_frizurak

9 Elavult Frizura, Amit El Kellene Felejtenünk:

Az emberek előbb tanultak meg fésülködni, mint írni. Ezért nem meglepő, hogy még mindig olyan nagy figyelmet fordítunk a hajunkra. Vannak, akik félnek a változásoktól, és inkább évekig ugyanazt a frizurát szeretik viselni, mert számukra igazi katasztrófának tűnik, ha akár csak egy kicsit is levágnak a tincsekből. Mások készek arra, hogy minden hónapban kísérletezzenek a hajukkal.

Ezeket a frizurákat már régen a múltban kellett volna hagyni, de sokan még mindig nem tudnak szabadulni tőlük:

1. Tompa bob, ami túl tökéletes

Az egyik legnépszerűbb női frizura egyenes, mértani vonalai már megunták az embereket. Még Victoria Beckham is, aki divatossá tette ezt a frizurát, azóta már többször változtatott az imidzsén. Ez a texturált bob frizura az, ami most a népszerűség csúcsán van. Sok világsztár választotta már ezt a romantikus és “pehelykönnyű” frizurát.

2. “Lusta” konty

Itt az ideje, hogy ezt csak otthon kezdjük el csinálni. Jó alternatíva lehet egy alacsony konty egyenes résszel, ami ugyanolyan könnyednek tűnik és ugyanolyan könnyen elkészíthető. Bárhol viselheted – egy randin, az irodában, vagy egy baráti összejövetelen. A 2020-as New York-i divathéten a legtöbb modell pontosan ezt a frizurát viselte.

3. Perm

Ma már a dauer nem rontja és égeti annyira a hajat, mint régen. Ma már minden nagy kozmetikai cég, mint a L’Oréal és a Schwarzkopf, kíméletes készítményeket használ, természetes hatóanyagokkal a fürtök számára. Ráadásul a természetesebbnek tűnő dauer, amely nagy fürtöket és volument ad a hajnak, most divatos. Az argentin modell, Mica Argañaraz frizurája fényes példa erre.

4. Vállig érő tompa bob

Annak érdekében, hogy a hajad ne lógjon az arcodba, mint egy cocker spániel füle, a stylistok azt javasolják, hogy ne vidd túlzásba az alsó vágásvonalat: a tarkó és az eleje közötti átmenet legyen sima és könnyed. Emellett fontos figyelni a hajnövekedésre, és rendszeresen látogass el a fodrászhoz.

5. Régimódi formák

Ezek a frizurák minden sarkon ott vannak – iskolákban, kórházakban, üzletekben, irodákban, és a lista folytatható. Természetesen rendkívül kicsi az esélye, hogy teljesen eltűnnek, de azért reménykedünk benne. Ezek a formák már nem divatosak, és extra kort adnak a megjelenésednek. Ugye nem akarsz mégiscsak öregebbnek látszani?

6. “Szilárd” bouffant

A bőséges hajlakkal való felvitel után a kifésülésre tett kísérletek a hajszerkezet károsodásához vezetnek, ami kedvezőtlenül befolyásolja a megjelenést. Ráadásul a tudósok rájöttek, hogy a termékből származó gőzök csökkentik az ózonréteget és károsítják a környezetet. Váltsuk hát végre a hajlakkos buffanokat természetes frizurákra.

7. Laposnak tűnő frufru

Minden nő feltette már magának egyszer a kérdést, hogy frufruval vagy anélkül legyen-e a frizurája. A frizurának ezzel az elemével nagyon óvatosan kell bánni, és megpróbálni megtalálni a megfelelőt, ami illik az arcformádhoz. A frufru rajongóinak ajánljuk, hogy figyeljenek az Elle szerint a legtrendibb lehetőségekre.

8. Babaszerű fürtök

A természetesség mai trendje a megjelenés minden aspektusára vonatkozik, így a hajra is. Ideális női frizura (akár estére is) az, amelyik könnyednek és kicsit tökéletlennek tűnik. A hajlakkal alaposan megformázott, feszes fürtök kiemelik a nő korát, sőt, optikailag növelik azt.

9. Kontrasztos kiemelés

Íme egy érdekes tény – az első nő, aki kiemelte a haját, Brigitte Bardot volt. A fodrásza volt az, aki különálló szálak festésével próbálta megmenteni a színésznő leégett frufruját. Ha te vagy az, aki szeret kísérletezni a hajszínnel, akkor javasoljuk, hogy a hajfestésnél a trendibb módszereket kövesd. Ezek közül néhányat itt találsz.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!