9 Egyszerű Trükk, Amelyekkel A Legutolsó Részletig Tökéletes Megjelenésed Lesz:

A divat világában minden ruhaprobléma megoldható néhány kattintással, azaz egy új ruhadarab vásárlásával. Egy Hannah Warling nevű blogger azonban kitalálta, hogyan lehet tökéletesen kinézni bármilyen ruhadarabban anélkül, hogy rohamtempóban vennénk valami újat. Olyan egyszerű trükköket oszt meg, amelyekkel a mindannyiunk által tapasztalt, gyakori öltözködési nehézségeket kezeli, és ezek a trükkök egyszerűen bravúrosak.

Ha te is hibátlanul szeretnél kinézni, akkor ez a 9 trükk segít neked ebben.

1. Szabadulj meg a gombos felső résétől.

A gombos felső hézaga bárkinek elronthatja a megjelenését, de a probléma könnyen megoldható. Csak csatold a harmadik gombot a második gomblyukba, a harmadik gombot pedig a második gomblyukba. Így nem csak egy ruhahibától szabadulsz meg, de a felsőd is strukturáltnak és egyedinek tűnik majd.

2. Viselj magabiztosan váll nélküli felsőket.

Abban az esetben, ha nem szeretnéd, hogy a melltartópántjaid látszódjanak, miközben nyitott hátú felsőket viselsz, ez a módszer neked való. Csak vedd le a pántokat hátul, és kösd össze mindkét pántot magad előtt, a melltartó alatt. Így nem kell pánt nélküli melltartót venned, és senki sem fogja látni a melltartópántjaidat.

3. Egy DIY trükk a túl szűk farmerekre

Ha sietsz, és az egyetlen nadrágod, ami van, túl szűk a derekadon, egy gumiszalag vagy hajgumi megmenti a helyzetet. Fűzd át a gumit a gomblyukon, és hurkold a gombod köré. Kevesebb, mint egy percet vesz igénybe, és nem kell szenvedned a túl szűk ruháktól.

4. Tökéletesen illeszkedjenek a ruháid.

A ruhák szabása nem olcsó mulatság, ráadásul az emberek súlya gyorsan változhat, ezért egy laza ruhát magad is kijavíthatsz. Fordítsd ki a ruhádat, és a derekad két oldalán rögzíts 2 tűt. Ezután fűzz át egy cipőfűzőt a ruha hátulján lévő csapokon. És persze fordítsd ki a ruhádat, hogy senki ne lássa az alatta megbújó cipőfűzőt. Most a cipőfűző fogja rendben tartani a ruhádat.

5. Alakítsd át a trikódat

 

Ez az aranyos kis trükk segít abban, hogy egy alap trikó nyakkivágását megigazítsd. Fogd meg az egyik pántot, húzd le, majd hurkold be, és máris visszahúzható a karodra. Ismételd meg a második karoddal, és voilá.

6. Nem kell pánt nélküli melltartót venned.

 

Abban az esetben, ha nincs pánt nélküli melltartód, amit a váll nélküli felsőkhöz viselhetnél, van megoldás. Emeld a bal pántot a fejed fölé, és helyezd át a jobb válladra. Ezt követően csúsztasd ki a jobb karodat a csapdából. Így a pánt a hónaljad alatt marad. Ismételd meg ezt a második karral, és mindkét pánt feszesen fog véget érni a mellkasod elején, így kényelmesen viselheted anélkül, hogy a pántok láthatóak lennének.

7. Ne engedd lecsúszni a pánt nélküli melltartódat.

 

Ha pedig már van pánt nélküli melltartód, akkor tudod, milyen kényelmetlen viselni, hiszen sosem marad a helyén. Ha meg akarod oldani, próbáld ki ezt az egyszerű DIY trükköt:

  1. Akassz egy melltartópántot az egyik oldalra
  2. Tekerd végig a melltartó eleje mentén, és akaszd vissza az ellenkező oldalra.
  3. Az utolsó lépés az, hogy szükség esetén megigazítod a pántot, hogy szorosabb legyen.

8. Javítsd ki a túl hosszú övet.

 

Ha az öv túl hosszú, és a megmaradt rész túlságosan kilóg, adj hozzá egy, az öv színéhez illő gumiszalagot vagy hajgumit. Tűzd be az öv alá, egyik végét hurkold bele a másikba, és tedd az öv meglazult végére.

9. A farmernadrágot szépen tűrd be.

 

Ha a farmerodat felszoktad tűrni, akkor próbáld ki ezt a trükköt, hogy tökéletes legyen a megjelenésed. Először is hajtsd be a farmert mindkét oldalán elöl középre, majd tekerd fel. Így nemcsak jobban fog kinézni a farmered, de nem is fog olyan gyorsan kibomlani.

9 Egyszerű Trükk, Amelyekkel A Legutolsó Részletig Tökéletes Megjelenésed Lesz

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!