8 Természetes Ajakfeltöltési Tipp, Amit Ki Kell Próbálnod:

A teltebb, dúsabb ajkak sok nő célja, de nem mindenki akar elmenni a szintetikus ajakfeltöltésig. Nem kell kozmetikai beavatkozást végeztetned csak azért, mert teltebb ajkakat szeretnél. Rengeteg módja van annak, hogy természetes módon nagyobbnak tűnő ajkakat kapjál végeredményként.

 

8 természetes és kipróbált ajakjavító tipp, amit érdemes kipróbálnod

 

1. Használd a fogkefédet

 

Igen, jól olvastad. Használhatod a fogkefédet, hogy természetes módon dúsítsd az ajkaidat! Minél simábbak az ajkaid, annál több fényt tudnak visszatükrözni, és annál nagyobbnak, dúsabbnak fognak tűnni. Mártsd a fogkefét vízbe, és kis körkörös mozdulatokkal óvatosan dörzsöld le az ajkaidat. Ez a vérkeringésedet is felpezsdíti, így ajkaid szép rózsás árnyalatot kapnak.

 

2. Fokozd az Ámor-ívedet

 

Ámor ívének (az ajkad tetején lévő mélyedés) fokozása sokat fog segíteni abban, hogy teltebb, nagyszerűbb ajkakat kapj. Tegyél egy csipetnyi highlightert a felső ajkad közepén lévő bőrre. A fényvisszaverődés varázslatának köszönhetően ajkaid nagyobbnak fognak tűnni!

 

3. Próbálj ki egy kis cukrot

 

A cukor természetes hámlasztószer. Keverj hozzá egy kis kókuszolajat, és máris hatékony, természetes ajakradírt kapsz! Ha ezzel a keverékkel hámlasztod az ajkaidat, teltebb ajkakat és szép rózsás színt kapsz.

 

4. Ajakceruza másképpen

 

Az ajakceruzát nem csak az ajkak vonalazására kell használni. A teltebb ajkak megjelenésének eléréséhez húzd ki az ajkaidat egy vagy két árnyalattal sötétebb színnel, mint a természetes ajakszíned, és töltsd ki az ajkaidat teljesen. Az ajkaid azonnal dúsabbnak és hangsúlyosabbnak fognak tűnni.

 

5. Használj világosabb rúzsárnyalatokat

 

A sötét árnyalatok valójában ellapíthatják az ajkaidat, így azok kisebbnek tűnnek. A világos ajakszínek viszont természetes módon teltebbé teszik az ajkaidat. Vidd fel a kedvenc nude vagy halvány rózsaszín árnyalatodat, hogy fokozd ajkaid megjelenését!

 

6. Átlátszó Szájfény

 

Már többször említettük ebben a cikkben, hogy milyen fontos, hogy az ajkad visszatükrözze a fényt. Ennek egyik legjobb módja? Egy csillogó-villogó szájfény! Használj átlátszó szájfényt az ajkaid közepén, hogy kiemeld az ajkaidat.

 

7. Jeges masszírozás

 

A jég egy másik nagyszerű tipp a természetes ajakfeltöltéshez. Masszírozz egy jégkockát az ajkaidra 2 percig. Ez összenyomja az ereket, így pirosak és dúsak lesznek!

 

8. Készíts DIY ajakmaszkot

 

Miért nem próbálsz ki egy ajakmaszkot a teltebb ajkakért? Az egyik leghatékonyabb DIY ajakmaszk a My Awesome Beauty által készített ‘Bomb Lip Plumper’! Kombinálj gyömbérport, cayenne port, fahéjport, borsmentaolajat és olívaolajat. Masszírozd be 20 másodpercig, majd hagyd állni 2-3 percig.

8 Természetes Ajakfeltöltési Tipp, Amit Ki Kell Próbálnod(1)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!