8 Párkapcsolati Trükk, Ami Boldogabbá Teheti A Partneredet:

Ha kifogytál az ötletekből, hogyan teheted boldogabbá és örömtelibbé a partneredet, akkor mindössze alábbi trükkökre van szükséged! Ezeket a stratégiákat az interneten található pároktól vettük át, akik tanácsokat adtak arról, hogyan erősítették meg kapcsolatukat. Könnyen, különösebb erőfeszítés nélkül alkalmazhatod ezeket a stratégiákat a mindennapjaidban is.

 

8 dolog, amit megtehetsz, hogy tovább erősítsd a kapcsolatodat:

 

1. Bocsánatkérés helyett mondj köszönetet!

 

Néha nem kell bocsánatot kérned, amikor kommunikálsz a partnereddel valamiről, ami zavar. Ahelyett, hogy azt mondanád: “Sajnálom, hogy el kell viselned a hangulatingadozásaimat”, talán jobb, ha azt mondod: “Köszönöm, hogy elviseled az állandó hangulatingadozásaimat”. Ez némi pozitivitást áraszthat a kapcsolatotokba, és a partnered talán jobban értékeli az őszinteségedet.

 

2. Kezdeményezz, ahelyett, hogy kérdeznél.

 

Ha a partnered gyakran nem akar moziba vagy vacsorázni menni, amikor megkérdezed, akkor próbáld meg azt mondani: “Ma elmegyünk ebbe az új étterembe”, ahelyett, hogy azt mondanád: “Van kedved ma valami jót csinálni?”. Lehet, hogy nyitottabb lesz az elutazásra, és a hangulata is javulhat. Néha jobb, ha nem adsz választási lehetőséget a partnerednek, és jobb, ha közlöd a napi terveket.

 

3. A csiklandozás hatására a partnered több figyelmet szentelhet neked.

 

Vannak párok, akiknek szórakoztató a csiklandozás, és vannak, akiknek nem. Ha azonban a partnered nem bánja, ha csiklandozzák, akkor ez valójában egy remek módja annak, hogy kimutasd a szeretetedet. Ha több figyelmet vagy szeretetet szeretnél, próbáld meg csiklandozni a partneredet, és végül ő is abba akarja majd hagyni a csiklandozást, és megadja neked azt a figyelmet, amire vágytál.

 

4. Ha borravalót adsz a barátnőd fodrászának, megspórolhatod a drámát.

 

Ha az a fajta ember vagy, aki nem veszi észre az apró változásokat, például azt, hogy a barátnőd új frizurát vágat, akkor érdemes megpróbálnod közelebb kerülni a fodrászához. Megállapodhatsz a fodrászával, hogy minden alkalommal, amikor a barátnőd új frizurát vágat, borravalót adsz neki, és ő majd felhív téged, hogy elmagyarázza, milyen változtatásokat eszközölt.

 

5. Egy Evernote lista használata segíthet abban, hogy megjegyezd a partnered érdeklődési körét.

 

Az emberek általában az Evernote alkalmazást használják olyan dolgokra, amikre nem emlékeznek, vagy munkával kapcsolatos ötletekre, amikre későbbre van szükségük. De ez az alkalmazás több csodát is tehet! Minden alkalommal, amikor a partnered érdeklődést mutat egy bizonyos ékszer, tornacipő vagy ruhadarab iránt, felveheted a listára. Így, amikor eljön a születésnapja, tudni fogod, hogy mit vegyél neki.

 

6. Ha a partnered a nevén szólítod, az segíthet visszahozni a szikrát.

 

Ha a partnerednek aranyos neveket adsz, az általában jó módja annak, hogy kimutass egy kis szeretetet. De ha a keresztnevén szólítod, majd azt mondod, hogy szereted, az meglepheti őt, és egy kis fényt és őszinteséget hozhat a kapcsolatba.

 

7. Kikényszeríted a társasági életet.

 

Ha a feleséged vagy a férjed az ideje nagy részét otthon tölti takarítással és a gyerekek gondozásával, lehet, hogy nehezebben megy el és tölt időt a barátaival, mert annyira lefoglalja őket a család.

Éppen ezért néha megoldás lehet, ha kikényszeríted őket a házból (viták nélkül azonban). Az is lehet, hogy érdemes felhívni a barátaikat, hogy tervezzenek egy összejövetelt a férjével/feleségével, hogy kiszellőztessék a fejüket és jól érezzék magukat.

 

8. Próbáljon megállni és gondolkodni, mielőtt mond valamit a partnerének.

 

Fontos, hogy néha lenyeld a büszkeségedet és az egódat – ha nem így teszel, azzal csak ártasz a kapcsolatnak, és semmi jót nem hozol ki belőle. Ha a partnered mond valami bosszantót, próbálj meg mély levegőt venni és elszámolni 5-ig.

Próbáld meg végiggondolni, mi lenne a helyes dolog, amit mondhatnál, hogy enyhítsd a vitában feszült energiákat. Lehet, hogy tudtára kell adnia, hogy megbántotta az érzéseit, de könnyed, kevésbé agresszív módon.

8 Párkapcsolati Irányelv, Ami Boldogabbá Teheti A Partneredet

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!