idosebb_no_fiatalabb_ferfi

8 Ok, Amiért Sok Idősebb Nő Fiatalabb Férfiakra Utazik:

Manapság egyre több nő választja a fiatalabb férfiakkal való randizást. Az olyan hírességek, mint Kate Moss, Priyanka Chopra és Heidi Klum nem tekintik az életkort akadályként, ha szerelemről van szó, miért tennénk hát mi is? Régebben a fiatalabb férfiakkal való randizás kevésbé volt elfogadott a társadalomban, és elítéltek – de úgy gondoljuk, hogy a dolgok megváltoztak. A nők megválaszthatják, hogy kivel randiznak, és semmi sem állhat az útjukba.

Kiderítettünk néhány okot, amiért gyakran az idősebb nők a náluk fiatalabb pasikat választják:


A fiatalabb férfiak illata vonzóbb a nők számára.

Ez azért van, mert a testük az egészségük csúcsán van. Sőt, egy tanulmány szerint minél idősebbek leszünk, annál erősebb szagot érzünk, mivel megváltozik a testszagunk. A fiatal férfiak is nagyobb valószínűséggel használnak olyan illatszereket, mint a kölni és a testpermet, hogy élesek maradjanak. Érdemes megjegyezni, hogy az illatok hatalmas szerepet játszanak a vonzalomban, mivel öntudatlanul is bedőlünk az illatuknak, ahogy minden másnak is.

A fiatalabb férfiak másképp tapasztalják a világot.

Mivel egy másik generációhoz tartoznak, előfordulhat, hogy teljesen másképp csinálják a dolgokat. Ez megnyithatja a partnerük elméjét, hiszen megmutatják nekik, hogyan csinálják ma a dolgokat, és egy teljesen új világba vezetik be őket. Ez mindkettőjük számára szórakoztató lehet, mivel megoszthatják egymással a 2 világukat.

A fiatalabb férfiak stílusosabbak.

A fiatalos pasik általában arról híresek, hogy jobban odafigyelnek arra, hogyan néznek ki és hogyan öltözködnek. Például előfordulhat, hogy a kényelem helyett a stílust választják, és lépést tartanak a legújabb trendekkel. Valójában egy tanulmány szerint a férfiak öltözködése fontos része annak, hogy a nők mit találnak bennük vonzónak, mivel döntő fontosságúnak tartják azt, ahogyan egy személy bemutatkozik.

A fiatalabb férfiak tele vannak energiával.

Ez megkerülhetetlen tényező, mert ez az energia új élményekkel gazdagíthatja a kapcsolatot. A fiatalos pasik szívesebben próbálnak ki új dolgokat és maradnak mozgásban, ami azt jelentheti, hogy olyan egyedi tevékenységeket élhettek át együtt, amelyeket normális esetben nem tennétek meg. Ez segíthet abban, hogy a kapcsolat izgalmas és kalandokkal teli maradjon, és még több emlékkel gazdagodjon a fényképalbumuk.

A fiatalabb férfiak hízelgőbbek lehetnek.

Sajnos a nők között nagy a verseny, és amikor a fiatal srácok idősebb nőkre hajtanak, azt gyakran meg lehet ünnepelni. A mai társadalomban a 30 év feletti nőket sokan “öregnek” tartják, különösen, ha egyedülállóak. Amikor tehát egy fiatalabb férfi idősebb nővel randizik, figyelmen kívül hagyja ezeket a stigmákat, és ehelyett megmutatja neki a megérdemelt megbecsülést.

A fiatalabb férfiak (még nem feltétlenül) akarnak gyereket.

Ahogy a párok idősebbek lesznek, úgy érezhetik a nyomást, hogy elkezdjenek megállapodni. A kevesebb számmal rendelkező pasik azonban valószínűleg még messze vannak attól a ponttól, hogy gyereket akarjanak, ami nagyszerű lehet, ha a nő nem akar gyereket. Egy tanulmány szerint az utóbbi években a férfiak egyre inkább halogatják a gyermekvállalást, sokan a harmincas éveikben vagy később választják a gyerekvállalást.

A fiatalabb férfiaknak több idejük van rád.

Válás, karrier és csalódások – a fiatalabbal való randizás általában azt jelenti, hogy átugorhatod az ilyen terheket. Valószínűbb, hogy a fiatalabb pasikat nem kötik le ilyen gondok. Ez tökéletes lehet ahhoz, hogy több időt tölthessetek együtt. Ez azt jelenti, hogy a férfi nem osztja meg annyira az idejét a nő és az életében lévő egyéb fontos kötelezettségek, például a gyerekek között.

A fiatalabb férfiak termékenyebbek.

Ez jól működhet, ha közös gyerekvállalást terveztek, mert minél fiatalabb a férfi, annál termékenyebb valószínűleg. A fogantatással kapcsolatos problémák stresszesek lehetnek, és gyakran megterhelnek minden kapcsolatot, ami egy fiatalabb partnerrel talán megúszható.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!