parod_szeret_teged

8 Jel, Amely Bizonyítja, Hogy A Párod Igazán Szeret Téged:

A filmvásznon és a romantikus könyvekben megjelenő szerelem azt hiteti el velünk, hogy egy férfinak, aki őszintén szereti a nőt, mindig rengeteg virágot és ékszert kell hoznia neki, őrült dolgokat kell csinálnia, és meg kell mentenie a világot (legalább egyszer). Amikor azonban nem kapunk ilyen szerelmes jeleket, csalódottak leszünk, és úgy érezzük, hogy a férfi nem szeret minket. De vajon tényleg így van ez? Vagy a férfiak másképp fejezik ki a szerelmüket?

Összegyűjtöttük azokat a tudományos tényeket, amelyek az őszinte és valódi szerelmet világosabban mutatják, mint milliónyi virág és több száz megmentett cica.

 

Ha a férjed nem mindig tesz szerelmi vallomást, de a felsorolt cselekedetek többségét megteszi, akkor nincs kérdés – szeret téged.


1. Többet hallgat rád, mint amennyit beszél.

A férfiak többsége nem hajlandó beszélni magáról és az eredményeiről. De egy szerető férfi nem így működik. Nagyon figyelmesen hallgatja a kedvesét, és kérdez, mert az igazi szerelem érdeklődést és empátiát feltételez, még akkor is, ha egy beszélgetés nem mélyen értelmes.

Ha pedig a férfit nem érdeklik az ügyeid, és nem hajlandó meghallgatni téged, viszont órákig képes euróárfolyamokról vagy fonórúd típusokról beszélgetni, ideje elgondolkodni a kapcsolatodon.

2. Törődik a barátaiddal és a családoddal.

Egy szerető férfi a szívébe zárja a családodat és a barátaidat, mert az életed részei. Lehet, hogy nem kedveli őket, és időnként még tiszteletlenül is viselkedik velük, de soha nem fogja megtiltani, hogy kommunikálj velük. Mindig ott lesz, ha szükséged van a segítségére.

3. Soha nem zár ki téged egy beszélgetésből vagy vitából.

Hányszor tapasztalsz olyan helyzeteket, amikor a nőket kizárja egy vitából (“Maradj ki belőle, majd megoldom egyedül is.”)? Egy szerető férfi soha nem fog ilyen szavakat mondani. Ő egyenrangú személyként kezeli a kedvesét, és soha nem fogja megbántani azzal, hogy nem ad neki lehetőséget a véleménynyilvánításra.

4. Mindig büszke a sikerére, és könnyen mesél róla másoknak.

Sok férfi utálja, ha a nők elérik a céljaikat a különböző területeken. Különösen akkor, ha nekik maguknak nem sikerült. Egy szerető férfi azonban úgy tekint a kedvesére, mint saját magára, ezért mindig örül, ha a nőnek sikerül. Nem habozik, hogy a barátainak is elmesélje.

5. Hálás és mindig bátorít.

Egy szerető férfi mellett a nő különlegesnek, fontosnak és nélkülözhetetlennek érzi magát. Ez azért történik, mert mindig hallja a hála szavait, és így megérti, hogy értékelik az erőfeszítéseit. Egy szerető férj még több évnyi házasság után sem veszi természetesnek a feleségét és annak tetteit.

6. Akkor is tesz engedményeket, amikor nem kéri őket.

Minden kapcsolat kompromisszumokra épül: néha le kell mondanunk valamiről, vagy akár áldozatot is kell hoznunk. A különbség az, hogy egy szerelem nélküli kapcsolatban ez az egyik partner nyomására történik. De egy férfi, aki szereti a nőt, mindig kész lemondani érte az érdekeiről. És ezt szívesen meg is teszi, ha kölcsönösséget érez.

7. Tiszteli és elfogadja a véleményét, még akkor is, ha az eltér a sajátjától.

A “2 vélemény van: az enyém és a rossz!” álláspont nem a szerelemről szól. Még ha egy férfi makacskodni szokott is, és nem fogadja el mások véleményét, minden megváltozik, ha találkozik egy nővel, aki tetszik neki. Kész lesz megérteni és elfogadni a véleményét – még akkor is, ha nem ért egyet.

8. Te vagy számára az első.

Egy szerető férfi mindig a te érdekedben dönt. És nem csak azért, mert szívesen tölt veled időt, hanem mert a közös jövő részeként kezel téged. Egy szeretett nő nagyon közel áll a férfi fejében, és az ő érdekeit is figyelembe veszi.

8 Jel, Amely Bizonyítja, Hogy A Párod Igazán Szeret Téged

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!