8 Csábítási Technika, Amik Ésszerűnek Tűnnek, Viszont Sosem Működnek:

Nagyjából mindenki tapasztalt már olyan érzéseket, amelyek minden erőfeszítésük ellenére viszonzatlanok maradtak.

Ezek a csábítási technikák garantáltan kudarcot vallanak, azaz így ne flörtöljünk.


1. Egészségtelen érdeklődés mutatása

Úgy tűnhet, hogy az érdeklődés kinyilvánítása a legkézenfekvőbb előjele egy hosszú és boldog kapcsolatnak. Azonban azzal, hogy aktívan érdeklődést mutatsz valaki iránt, elveszítheted minden reményedet a kedvező válaszra.

Az a személy, aki hirtelen egyszerre rengeteg figyelmet kezd kapni, megfélemlítettnek érezheti magát, és elveszítheti minden vágyát, hogy kommunikáljon veled.

2. Túlérzékeny vagy

Amikor megpróbálják megmutatni, hogy mennyire fontos minden, amit a másik felük kimond, egyesek túlságosan is személyeskedésnek veszik a dolgokat.

Az állandó sérelmeket és kifogásokat azonban kevesen találják vonzónak. Ezért olyan fontos, hogy megőrizzük a humorérzékünket, és ne féljünk nevetni magunkon.

3. Szánalom tárgya lenni

Egyáltalán senki nem fog szívesen kapcsolatot építeni olyasvalakivel, aki állandóan elégedetlen valamivel. Ne járkálj savanyú arccal, panaszkodva az életre és várva az együttérzést. Mosolyogj – az sokkal vonzóbbnak tűnik.

4. “Véletlen” sms-ek küldése

Ez a hekk annyira naiv, hogy bizonyára szerelmes iskoláslányok találták ki. Elküldeni egy szerelmi vallomást tartalmazó sms-t, hogy lásd a reakciót, majd azt hazudni, hogy rossz számot kaptál – mi lehet ennél megbízhatóbb? Minden épeszű ember rájön, hogy egy ilyen tévedés valójában nem történhet meg.

5. Extra hangosnak lenni

Amikor megpróbáljuk felhívni magunkra a figyelmet, gyakran nagyon hangosak vagyunk, és a hangunkkal töltjük meg a körülöttünk lévő teret, amikor beszélünk vagy nevetünk.

És ez működik is: az ilyen hangos embert biztosan észreveszik. Csakhogy aligha akar majd bárki is elvegyülni velük.

6. Mások problémáival terhelni magunkat

Amikor mélyen szerelmesek vagyunk, egy számunkra kedves ember minden nehézsége a saját problémánknak tűnik. De ne siess, hogy minden gondjukat a válladra vedd.

Ha így teszel, nem a második feleddé, hanem egy puha tapintásúvá válsz.

7. Titokban sóvárogsz valaki után

A csendes jelenléted és a lopakodó pillantásaid egyszerűen észrevétlenek maradhatnak. Ezért ne ülj hátradőlve, és ne csinálj semmit abban a reményben, hogy felhívod magadra a figyelmet.

8. Baráttá válás

A baráti zóna olyan terület, ahonnan csak nagyon kevesen menekülnek ki. A közkeletű tévhittel ellentétben ez nem csak a fiúkat, hanem a lányokat is érinti.

Együtt szórakozni és egymásra bízni a titkokat szép és jó, de soha ne nevezd barátnak a kedvesedet. Ne beszélgess vele a lehetséges partnereidről sem.

8 Csábítási Technika, Amik Észerűnek Tűnnek, Viszont Sosem Működnek

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!