rovid-haj-boritokep

70 Aranyos És Könnyen Elkészíthető Rövid Hajstílus:

A réteges rövid hajak jelenleg nagyon divatosak a szépségiparban! Lehetnek pimaszok, fülledtek, édesek vagy elegánsak! Ebben a cikkben betekintést nyerhetsz a rövid réteges frizurák 70 különböző fajtájába, amelyek jelenleg virágoznak a trendek színpadán!

 

A rövid hajon lévő rétegek fokozzák a rövidre vágott tincsek textúráját és térfogatát, és olyan extra adag pimaszságot adnak a frizurádnak, ami minden korban fantasztikusan néz ki. Inspirálódj, és gondold végig, hogyan tudnád változatossá tenni jelenlegi rövid frizurádat!

 

Ha egy kicsit másféle rövid hajakat keresel, esetleg egy idősebb nőknek sokkal inkább jobban álló stílust, akkor nézd meg az újabb gyűjteményünket is a rövid hajakról 50 feletti nőknek.

 

Bónuszként pedig jobb ha odafigyelsz erre a 6 gyakori frizura hibára, mivel egy-egy apró hiba is éveket képes öregíteni a megjelenéseden!

 

Képek a legtrendibb rövid hajakról:

rövid-haj-1

Instagram / @terrajonah_color

1. Szőke balayage Pixie

A rövid réteges haj jó a munkához, és még jobb a hétvégén! A rövid rétegek az arc körül finoman simogatják az arccsontokat és a szemöldököt, így a stílus fiatalos és nőies marad. A meleg és hűvös szőke árnyékos tónusok hozzájárulnak a magasság és a teltség érzetéhez.

Instagram / @ozdenkurtur

2. Aranyos textúrált barna Pixie-Bob barna tincsek

A pimasz és aranyos, rövid frizurák szuperegyszerűek a stílusban, hűvösek és kényelmesek a meleg éghajlaton, és karcsúsítanak minden széles arcot. Próbáld ki az oldalsó darabok fül mögé tűzését, és hagyj elöl néhány réteget a trendi pajeszos érintéshez.

Instagram / @gulevich.vladimir

3. Egyenes textúrájú krémszőke bob

A botcsinálta hajad egészségesnek és rendezettnek fog tűnni, ha rövid réteges bobra vágod. Egy egyszerű fújás egy oldalsó résszel kifinomult, professzionális megjelenést biztosít. Lágyítsd fel egy csinos hajpánt viselésével, vagy tűzd hátra néhány hajcsat segítségével, amikor nem dolgozol.

Instagram/ @maxwellmathson

4. Bob lágy és egyszerű rétegekkel

Ez a rövid réteges bob annyira szép! A puha tollas rétegek nagyon elegánsak és előkelőek – de mégis modernek. Ha egy ilyen darabos, ragyás bobot szeretnél, mint ez, mutass képeket a stylistodnak, hogy könnyebben kommunikáld a kívánt rétegezés típusát.

5. Sötét Pixie vágás rétegekkel

A legjobb rövid réteges frizurák némelyike hihetetlenül egyszerű. Ez a fuss-free megjelenés minden a formáról szól. Az oldalsó rész és a homlokot takaró frufru klasszikus keretezést teremt (különösen, ha az aranyos kis pajeszdarabokkal kombináljuk). Ha hosszabb pixie vágásokról keresel képeket, hogy megmutasd a stylistodnak, vedd figyelembe ezt a remek példát.

Instagram / @lorraine_leall

6. Hosszú Pixie aranyszőke balayage-val

Azon kapod magad, hogy reggelente kifutsz az időből, amikor megpróbálsz elkészülni az iskolába vagy a munkába? A Pixies és a bobok könnyen kezelhető frizurák az egyenes hajú nők számára, mert nem igényelnek különleges styling eszközöket vagy készségeket. Egy gyors hajszárítás és átfésülés, és soha többé nem fogsz elkésni!

Instagram / @dillahajhair

7. Tompa Bob kusza felületi rétegekkel

Ne becsüld alá a rövid réteges hajat. Szórakoztató, sokoldalú és szexi lehet. A tompa végek tárcsázzák az éleket, míg a kócos rétegek hangerőt adnak. Világosítsa fel egy szőke balayage-val. Ha elegánsabb, kifinomultabb megjelenésre vágysz, csak egy finom sörtéjű kefével fektesd le a fürtjeidet.

Instagram / @strctmachine

8. Chopped Undercut Pixie

A rétegek egy pixie-t az átlagosból művészivé tehetnek. Tele hangerővel és mozgással, a megjelenés bőséges személyiséget biztosít. Annak ellenére, hogy ez egy nagyon rövid vágás, még mindig szuper nőies és édes.

Instagram / @shmoakin_hair

9. Zűrzavaros, borotvált Pixie Bob

Néha a rendetlen jó. Vegyük például ezt a terjedelmes bobot – közel sem lenne ilyen telt, ha nem lennének a tépett és kócos rétegek. A flyaways és a zilált megjelenés stratégiai és stílusos.

Instagram / @thehairchapel

10. Göndörített alá sima barna Bob

Szeretne valami kicsit simább és csiszoltabbat? Vágjon bobot nagyon könnyű rétegekkel, amelyek könnyen keverednek és hízelgő formát adnak a hajának. Formázáskor göndörítsd be a végeket, hogy elkerüld a kifordulásukat, és kialakítsd a tökéletes it-girl bobot.

Instagram / @shorthairbyshawni

11. Hosszú, kúpos Pixie kusza koronával

Ha valami aranyosat és könnyen karbantarthatót szeretne, akkor válassza a rövid haját rétegekkel. Ez egy könnyen formázható hossz a mindennapokban, és nagyon elegáns, különösen egy oldalra húzott rojtokkal. Ami a hosszból hiányzik, azt a magasságban pótolhatod egy magas és tépett hajkoronával.

Instagram / @styled_by_carolynn

12. Szaggatott és szögletes szőke balayage bob

A modern bob nem csak egy hosszúságú. Vágja a haját ferdén, hátul rövidebbre és hosszabbra az eleje felé, szabálytalan rétegekkel végig. Váltogasd a különböző színeket a rövid rétegeid között a balayage technikával a dinamikus duó-tónusú stílusért. A laza hullámok formázásához használj göndörítő pálcát.

Instagram / @malenacreates

13. Stacked Bob felemelt koronával

Hátul rövidebb, elöl hosszabb, ez a kép a halmozott bob mellett szól. Sikerül elegánsnak és ugyanakkor tele van hangerővel. A teltség érdekesen tartja a klasszikus vágást. A világos szőke fénypontok még inkább feldobják a frizurát.

Instagram / @gustavoblesa

14. Aranyos fekete Pixie oldalsó frufruval

Egy aranyos, könnyű vágáshoz válaszd a pixie-t rövid vágott rétegekkel, amelyek segítenek a hajadnak oda esni, ahova kell. Az oldalra húzott frufru a helyén tartja a hajadat, és szépen keretezi az arcodat. Ha sötét hajad van, fontold meg, hogy még mélyebbre menj egy kékes-fekete színnel.

Instagram / @terrajonah_color

15. Fényes szőke szeletelt Pixie-Bob

 

Ha az egyik oldalon mélyen elválasztod a hajad, a legtöbbet hozhatod ki a rétegelt bob frizurádból. Keretezd az arcodat azzal, hogy a hosszú, szeletelt frufru végigsöpör a homlokodon. A fényes, fehér-szőke hajszín jól működik, ha természetesen vöröses az arcszíned.

Instagram / @headrushdesigns

16. Izgalmas platinaszőke bob lila árnyalattal

 

Sosem késő változtatni a hosszon és a színen. Sétálj a vadabbik oldalon, és próbáld ki a rövid, réteges bobvágást és a platina szőke balayage-t. A hajad aljára egy pasztell lila árnyalatot is felvihetsz egy extra színpompáért.

 

17. Csavart balayage rétegek

 

A rövid haj rétegekkel nagyszerű lehetőségeket kínál a kiemeléssel való kísérletezéshez. Ezek a homokszínű kiemelések modern hangulatot kölcsönöznek a megjelenésnek, miközben kiemelik a fürtöket és a hullámokat. A stílus elsajátításához válasszon tökéletlen, egyenetlen textúrát, ha a hajat véletlenszerűen göndöríti hajkiegyenesítővel.

 

Instagram / @salsalhair

18. Szeletelt, kócos Bob frufruval

 

Az aranyos rövid frizurák változatos és végtelen választéka létezik. Akár vagány, laza vagy kifinomult megjelenésre vágysz, van valami számodra. Tedd egyedivé a bobodat frufruval, hullámos rétegekkel és napcsókolta balayage-val. Adj hozzá textúrát, hogy igazán feldobd a frizurádat.

 

Instagram / @bymaggiekime

19. Kúpos, textúrázott és kiemelt Pixie

 

A Pixie vágások lehetnek édesek és bájosak, de ha játszol a színnel és a szögekkel, valami éleset hozhatsz létre. Lehet, hogy a stílusod inkább punk vagy rock and roll. A kúpos vágás éles és tiszta vonalakat visz a frizurába, így merész és merész lesz, a kontrasztos színek pedig még tovább fokozzák ezt a hatást.

 

Instagram / @priss_duarte

20. Rakott és meredeken szögletes fekete Bob

 

Tetszik a szögletes stílus? Menj még drámaibbra az egyik legélesebb rövid réteges frizurával. Vágd le a hajad széleit ferdén, és fejezd be egymásra rakott, de összemosott rétegekkel. Mivel ez a vágás annyira éles a formájával, válassz egyszínű vagy finom kiemeléseket.

21. Gyöngyházfehér Pixie Bob

 

Azoknak a nőknek, akik egy jellegzetes megjelenést keresnek, miért ne próbálnának ki egy merész új színt, mint ez a jeges fehér? Ha azonban ilyen világos színekkel megy, a rétegek kulcsfontosságúak. Segítenek a volument és a mozgást a fürtökbe vinni. Ellenkező esetben egy egyszínű platina vagy ezüst árnyalattal nehéz lehet dimenziót látni.

 

22. Elegáns réteges tusvonal

 

Egy olyan stílusért, amely egyszerre fiatalos és időtlen, próbáld ki ezt a gyönyörű, apróra vágott pixie-t. Ez a vágás a rendetlen és a sima tökéletes keveréke. Visszacsúsztathatja esti viselethez, vagy támaszkodhat egy textúrázó termékre egy kis bedhead-ihlette stílushoz.

 

Instagram / @purroxidized

23. Invertált Bob megemelt koronával

 

A rövid rétegek egy invertált bob hátulján gyorsan felépítik a frizura hangerejét. Ráadásul a nyakig érő bob ideális, ha meg akarod mutatni a tarkótetoválásaidat. Amellett, hogy megmutatja a tintádat, az egymásra rakott vágás csinos és időtlen.

Instagram / @laura.quinello

24. Piece-y Bronde Pixie-Bob

 

A réteges bob frufruval ideális módja annak, hogy keretezze az arcodat, és kiemelje az összes legjobb vonásodat. A halmozott hát segít némi extra magasságot és struktúrát a texturált rétegeknek. Az aranyszőke szín a sötét alulvágással egy egyedi elem, ami ezt a pixie-t kiemeli a többi közül.

 

Instagram / @cheveux.salon

25. Szalaghosszú csokoládébarna Bob

 

Ha szeretnél lendületesen és aranyosan kinézni, a rövid frizurák segíthetnek a célod elérésében. Vágja le hátul egyenesen a tarkóján keresztül, és hagyjon elöl néhány hosszabb darabot. A csokoládébarna szín földhözragadt és természetes, ami tökéletes azoknak a lányoknak és nőknek, akik az egyszerű, egyenes frizurát kedvelik.

 

Instagram / @ri__reis

26. Rövid, lekerekített Bob gyökeres emeléssel

 

A helyes rövid frizurákhoz a megfelelő vágási forma megtalálása elengedhetetlen, különösen akkor, ha hangerőre van szükséged. A lágy lekerekített bob rövidebb rétegekkel vágva a tetején ad a gyökereidnek a szükséges emelést, és szép mozgást is teremt. Abban az esetben, ha a töveid nem emelik meg könnyen, fogd meg a kedvenc volumennövelő spray-det, és máris készen állsz!

 

Instagram / @erin.boha_hair

27. Hamvasszőke réteges bob fekete gyökérrel

 

Két nagyon különböző szín párosítása egy levágott réteges vágással egy igazán aranyos frizurát hoz létre, amely minden hajszerkezethez működik. Például egy fordított choppy bob önmagában is jól néz ki. Azonban adj hozzá egy platinaszőke színt szabadon hagyott sötét hajtövekkel, és hirtelen olyan éles frizurát kapsz, amilyet még soha.

 

Instagram / @corynneylon_hair

28. Oldalra vágott volumenes Pixie Bob

 

A vastag haj néha kihívást jelent. A rövid vágás rétegekkel egy stílusos módja annak, hogy hangsúlyozd a hajad térfogatát. A mély oldalsó résszel és a darabos darabokkal végig, a testes, hosszú pixie figyelmet parancsol. A sötétbarna haj hízeleg a stílusnak, de nyugodtan adj hozzá színt, ha növelni szeretnéd a váó-faktort.

 

Instagram / @katiezimbalisalon

29. Lekerekített Pixie halántékos alulvágással

 

A pixie bob vágás feldobásához mindössze egy kúpos formát alkotó, egymásra rakott rétegek és a hajában elszórtan elhelyezett csokoládé kiemelések szükségesek. Válassz egy halánték alatti vágást, ha szeretnél egy elegáns részletet hozzáadni a jól bevált stílusodhoz.

 

Instagram / @trishjamesinc

30. Aszimmetrikus ezüst Pixie gyökérfakítással

 

A rövid hosszúságú frizurák szuper könnyűvé teszik az aszimmetrikus vágásokkal való játékot. Változzon át egy szikrázó tündérré egy varázslatos pixie vágással és egy fémes ezüst árnyalattal, amely a gyökerekből kifakul. Vágj egy tollas elülső rojtot, amely enyhén a szemed körül fodrozódik, hogy szépen keretezze az arcodat.

Instagram / @emmanuelkuthaus

31. Ezüst róka

 

Ez a gyönyörű fodrász. Bizonyíték arra, hogy a rétegezett rövid frizurák működhetnek a szuper vastag hajú nők számára, ez a nagy hullámos stílus egy kócos, textúrás álom.

 

Instagram / @katiezimbalisalon

32. Kéttónusú lekerekített Pixie Bob

 

Hangsúlyozd ki a rétegeket dimenzionális kiemelésekkel. A pixie vágás bebizonyította kortalan vonzerejét, de ha valami modernebbre vágysz, akkor a szín és a textúra frissítő keveréke a válaszod. Tedd még bájosabbá a frizurát a lengedező frufruval.

 

Instagram / @leighdoeshair

33. Csokoládés Bob finom karamellás balayage-gal

 

A barna tincsekkel rendelkezők számára a kifakult karamellás balayage különleges színt kölcsönöz ennek a vágásnak.

 

Instagram / @hairbybritny

34. Barna Bob sok finom réteggel

 

Soha ne kelljen választania néhány hajszín között, amit nagyon szeret. Szerezd meg mindkét világ legjobbját egy szőke bobbal.

 

Instagram / @vipbodyhair

35. Sötét Pixie felső rétegű balayage-gal

 

Az aranyos rövid hajvágásokkal könnyebb elkötelezni magad egy részleges balayage mellett, mint egy teljes színkezelés mellett. Válaszd a kiemeléseket a hajad felső rétegeire, az alatta lévő és a gyökerek sötétebbek maradnak.

 

Instagram / @domdomhair

36. Shaggy Bronde Pixie-Bob

 

Adj egy kis kócosságot a rövid, rétegezett bob koronájához, hogy adj neki egy kis extra magasságot. A barna-barna szín világos szőke kiemelésekkel sok szemet gyönyörködtető látványt nyújt. A bozontos pixie-bob jól néz ki, ha egy kicsit rendetlen, de egy kis hab vagy zselé befésülése segít a nem kívánt flyaways és a frizz ellenőrzésében.

 

Instagram / @headrushdesigns

37. Rövid invertált Bob szögletes rétegekkel

 

Ennek az elegáns stílusnak az egymásra rakott rövid rétegek könnyedén felépítik a hízelgő koronamagasságot. A hosszabb felső rétegek a teljesség érzetét is keltik, amire éppen szükséged van, ha vékony, finom hajad van. Engedd meg, hogy a hosszú, kócos frufru egy része a homlokot és a szem környékét súrolja, a többit pedig tűrd az egyik füled mögé.

 

Instagram / @sandra.hairct

38. Lekerekített Bob dimenzionális rétegekkel

 

Ha kétségeid vannak, adj hozzá textúrát. Ez bármilyen vágást életre kelt, különösen, ha bobról van szó. A meleg balayage nagyon divatossá teszi ezt a vágást, és a karcsú vonalak csiszoltnak és kifinomultnak tartják. Így ideális bármelyik nő számára, akár az irodában intézi a dolgait, akár bármilyen különleges eseményen vesz részt.

 

Instagram / @denyvir

39. Rendezett tollas Pixie vágás

 

A rövid réteges frizurák még mindig nagy mozgásteret biztosítanak a vágás hosszának és kivitelének megválasztásában. A rövid pixie nagyon magabiztos választás. A tollas rétegek emelik a nőiességét, abban az esetben, ha kerülöd az iskolásfiús külsőt. Nem azt mondom, hogy az nem aranyos is. Van azonban valami egyszerűen szerethető a pixie vágásban.

 

Instagram / @alexisbutterflyloft

40. Pimasz forma

 

Kötet a köteten a köteten! Ez a pimasz formájú frizura egyike azoknak a rövid hajra való frizuráknak, amelyek hatalmas magassággal, és elképesztő formával büszkélkedhetnek. A mély, dús szín klasszikus érzést kölcsönöz, és összességében nagyszerű megjelenés, amely éveket vesz le az arcodról.

 

Instagram / @katiezimbalisalon

41. Rövid hullámos Dimensional Bob

 

Csatornázd a nyári hangulatot a tengerparti szőke árnyalattal és a sós víz hullámaival. Bár a frizura laza lehet, mégis elég kifinomult a hivatalos alkalmakhoz. Az ilyen textúrájú frizura szépsége, hogy nem kell aggódnod amiatt, hogy minden fürt a helyén maradjon, mert a szálak szabaddá válása megélt külsőt eredményez.

 

Instagram / @erin.boha

42. Bozontos, borotvált aranybarna Bob

 

Ennek a shaggy bobnak a hosszú, oldalra húzott frufruja lefelé lengedezik, hogy keretbe foglalja az arccsontokat, míg a borotválkozott végek játékos hangulatot kölcsönöznek a rövid, kusza hajnak. A hosszú rézszínű rétegek a tetején teltek, és finoman elvékonyodnak a tarkó felé.

 

Instagram / @antrosalon1

43. Hosszú szeletelt Pixie egyenes hajra

 

Hangsúlyozza a rövid réteges frizura mélységét és térfogatát azzal, hogy csíkokat és ezüstfehér színfoltokat ad a sötétbarna hajra. Ennek a hosszúkás pixie-bobnak a szeletelt tincsek erős és strukturált formát hoznak létre, amely remekül áll a vastag, egyenes hajú nőknek. Ujjbeggyel fésüld meg az extra laza érzésért.

 

Instagram / @jonsewellhair

44. Rövid tollas fehér frizura

 

Egy rövid réteges bob lehet egyszerű és klasszikus, mégis modern vonzerőt kínál. Még akkor is, ha egy olyan bob, mint az itt látható, retro hangulatú – ironikusan éppen ez teszi korszerűvé. A fehér árnyalattal és a rétegezett felsővel ez az alapdarab vágás megújult és menővé vált.

 

Instagram / @dillahajhair

45. Szalaghosszú texturált platina Bob

 

Ne aggódj a szuperfinom hajad nagyon rövid frizurára vágása miatt. Ez az egyik legjobb megközelítés, ha a vastagság és a térfogat érzetét szeretné megteremteni. Ügyelj arra, hogy a szélek tompák legyenek, a felső rétegek pedig hullámosak.

Instagram / @jaydenpresleigh

46. Strukturált állkapocs hosszúságú Pixie Bob

 

Legközelebb, amikor a hajszínezésen gondolkodsz, próbáld ki a krémszőke balayage-t a sötétbarna gyökerek felett. Az egyedi színpaletta hatékony módja az ősz hajszálak elfedésének, de ne gondolj arra, hogy ez a szín nem áll jól a fiatal nőknek – igenis jól áll. Az oldalt elválasztott formázás a legtöbb arcformán jól működik.

 

Instagram / @bymaggiekime

47. Kéttónusú alúlvágott Pixie

 

A szuper-edgy undercut pixie minden megfelelő szöget tartalmaz, amely megmutatja a szexi nyakát és az állkapocsvonalát. Az aranyszőke felső rész éles kontrasztban van a sötétbarna alulvágással. A rövid, rétegelt haj mesés választás, ha rendezett és egyszerű hajviseletre vágysz.

 

Instagram / @katiezimbalisalon

48. Aszimmetrikus szőke balayage bob

 

A textúra szexi befejezést ad ennek a szőke bobnak. Nagyon laza és finom hullámok a meghatározó jellemzői. A rövid vágás a tarkójánál egy éles elemet hoz. Személyes stílusodtól függően azonban valami olyan egyszerű dolog, mint egy világos rúzs vagy világosabb hajtövek, lágyabbá teheti a frizurát.

 

Instagram / @hairbypaigegoodwin

49. Elválasztott Bob finom kiemelésekkel

 

Ölelje meg a szétválasztott bob klasszikus formáját hosszú rétegekkel és oldalra húzott frufruval. Ennek a gesztenyebarna bobnak a finom kiemelések az egyik oka annak, hogy a frizura olyan modern és vonzó. A cakkos élek és a laza hullámok olyan mozgással teli textúrát biztosítanak, amely tökéletes a vastag hajhoz.

 

Instagram / @lizgrecohair

50. Borotvált szalaghosszúságú Bob szállásokkal

 

A rövid bobok flyawaysszel könnyen karbantarthatók és jól néznek ki az egyenes hajjal. Borotválja a végeket a még lazább megjelenésért. A napsütötte bob egy általános frizura, amely viselhető oldalválasztóval vagy középső résszel, frufruval vagy anélkül.

 

Instagram / @ro.hsiqueira

51. Drámai borotvált barna bob

 

Az edgy hangulat és a borotvával vágott bobok kéz a kézben járnak. Kérd meg a stylistodat a rövid és hosszú rétegek variációjára, éles oldalsó frufruval. A tompa és cakkos élek kombinációja durvább életet ad, de a bob klasszikus jellege miatt csiszoltnak tűnik.

 

Instagram / @nickcutzhair

52. Choppy Pixie hosszú oldalsó frufruval

 

A punk rock korszakot idézi, a choppy pixie a klubba járó frizura minden élével rendelkezik, de még mindig megszelídíthető, hogy konzervatívabbnak tűnjön, ha szükséges. Ennek a rövid réteges frizurának a szuperhosszú oldalsó frufruja keretezi az arcot, és felhívja a figyelmet a nyakra és az állkapocsvonalra.

 

Instagram / @ro.hsiqueira

53. Rövid fekete halmozott Bob

 

Az egyszerű rövid frizurák úgy tűnhetnek, mintha órákba telne, hogy pontosan jó legyen, de egy tökéletesen vágott, réteges bobbal bármikor elegáns frizurát kaphatsz. Az egymásra rakott, kevert rétegek hosszabb darabokkal elöl a megfelelő szögletes formát hozzák létre, valamint a gyökerekhez hozzáadott emelést.

Instagram / @chrisjones_hair

54. Szürke és szőke metálos Pixie Bob

 

Az őszülő fürtökkel küzdő nők számára használd ki a hajad természetes változásait azzal, hogy a metálszőke és ezüst árnyalatait kevered bele, hogy az ősz hajad ragyogjon. Párosítsd a színt egy modern pixie vágással és hosszú oldalsó frufruval, hogy teljessé tedd új, kacér frizurádat.

 

Instagram / @trishjamesinc

55. Ezüst Bob pasztell lila gyökérrel

 

Van egy új módja annak, hogy viseld a szabadon hagyott gyökerek trendjét. Takard el őket világos lila pöttyökkel, amelyek finoman beleolvadnak a hajad többi részébe. Tartsd a rétegeket lágyan és egyszerűen, hogy ne vond el a figyelmet a vidám színedről.

 

Instagram / @amberkkbb

56. Stacked Pixie dimenzionális szőke kiemelésekkel

 

A rövid hajvágások lehetővé teszik, hogy kipróbáld a rétegek különböző szintjeit. Ha extra volumenre vágysz, válassz egy pixie vágást halmozott rétegekkel. Adj hozzá különböző árnyalatú szőke kiemeléseket, hogy fokozd az új vágásodat, és növeld hajad mélységét. Még a részeddel is próbálkozhatsz, hogy a legtöbbet hozd ki a rétegekből.

 

Instagram / @hair_by_sweett

57. Aranyszőke réteges inverz bob

 

Vágj bele a pimasz hangulatba egy nyakig érő bobbal. A fordított bob tökéletesen kiegészíti ezt a pimaszságot. A kiemelésekkel kombinált rétegek bőséges mélységet adnak, így a bob soha nem esik laposra.

 

Instagram / @sandra.hairct

58. Nagyon rövid, lekerekített, texturált Bob

 

A hajlat a végeken ellenállhatatlan teltséget kölcsönöz a szőke bobnak. Finom fogú fésűvel tépkedd meg a hajat, és állítsd be egy erős tartású hajlakkkal, hogy egész nap a helyén maradjon. A térfogat a középpontja egy ilyen vágásnak, és a darabos rétegek még jobban kiemelik azt. Büszkén mutasd meg a volumenes frizurádat.

 

Instagram / @latherhairstudio

59. Sötétbarna Pixie-Bob rézszínű kiemelésekkel

 

A rövid réteges haj jól alkalmazkodik a drámai színfröccsökhöz. Ha sötétbarna hajad van, próbáld ki a világos rezet kiegészítő árnyékként. Nem tudsz dönteni a pixie és a bob között? Válaszd a kettő egyedi kombinációját.

Instagram / @emrahdemircii

60. Hamvasszőke bob dimenziós rétegekkel

 

A levágott rétegeket bármilyen színű kiemeléssel feldobhatod, amit a hajadba teszel. Az alábbi képek tökéletes példát mutatnak erre, hiszen a hamvas szőke szín szinkronban világosodik és sötétedik a finoman vágott rétegekkel.

 

61. Texturált réteges Bob

 

Ki nem szereti a klasszikus bobot? Ez a változat tökéletes – hátul kissé megrövidített, hogy hízelgő formát hozzon létre, és a végek felé rétegezve, hogy elkerülje a nehéz, tömbös kinézetet. A frufru hiánya is remekül működik ennél a frizuránál. A hosszú darabok elöl rengeteg formázási lehetőséget adnak.

62. Barna és szürke réteges bob

 

A rövid haj rétegekkel működik a legjobban, ha a bob vágás formájában készül. A stílus sokoldalúsága miatt eldöntheted, milyen hosszú vagy rövid rétegeket szeretnél. Ne félj keverni és kombinálni. Hagyj elöl hosszabb hajszálakat, hátul pedig vágj rövidebb rétegeket.

 

Instagram

63. A grunge lány

 

A rövid réteges bob frizurák mostanában igen népszerűek. Ezt a stílust úgy érik el, hogy az elejét hosszabbra hagyják, a hátulját pedig halmozzák. A frufrut extra hosszúra tartják és világosabb árnyalattal legeltetik a szép részletes megjelenés érdekében.

64. Könnyen formázott aranyszínű Bob

 

Sok frizura hátulnézetéről megfeledkezhetünk, amikor annyi időt töltünk a tükörbe nézve. Vedd le a stresszt a frizurádról egyszerűen azzal, hogy hátul sok réteget hozol létre, amelyek könnyen megszelídíthetők!

 

Instagram / @blueberrymoonsalon

65. Lágyan rétegezett barna Bob

 

Bárkinek, akinek vékonyabb haja van, figyelembe kell vennie a hajának természetes textúráját, mielőtt rétegeket vágna. A rövid haj könnyű rétegekkel megfelelő mennyiségű hangerőt nyer, és a stílus teltebbnek tűnik. A barna hajúaknak, a barna tincseket még jobban kiemelheted finom kiemelésekkel keverve.

 

66. Szögletes réteges szőke szőke Balayage Bob

 

A szögletes bob tökéletes mindenkinek, aki szeretné megváltoztatni a jelenlegi stílusát. A megfelelő rétegekkel nem kell sokat formázni, így ott van, ahol nincs egy szál sem a helyén. Változtasd meg a színedet is egy fehér-szőke balayage-val, amely a rétegekkel együtt átmenetet képez.

 

Instagram / @polishedbypaigey

67. Egyenes és sima szálak

 

Ha olyan rövid réteges frizurát keresel, amely elegáns és könnyen formázható, fontold meg ezt a fordított bobot. Az elülső darabok szöge és néhány rövidebb réteg hátul a korona felé segít magasságot és hangerőt adni. A gyilkos füstös szürke árnyalat csak egy extra réteg hűvösséget ad.

 

Instagram / @joaofrancooficial

68. Játékos szőke bob

 

Egy stílus valakinek, aki szereti végigfuttatni az ujjait a haján, és ide-oda korbácsolni, ez a szép szőke bob mindent tartalmaz: rétegeket, hosszúságot, hangerőt és textúrát. Egy gyors körkefés fújás minden, amire ennek a vágásnak szüksége van ahhoz, hogy ilyen jól nézzen ki.

 

69. Tökéletesen rétegezett Pixie-Bob volumennel

 

A rövid hosszú hajnak még mindig lehetnek hosszú rétegei. A hátul lévő volumenes darabok és az elöl lévő hosszú darabok közötti különbségtétel az, ami ennek a stílusnak rengeteg személyiséget ad. Mossa meg a haját volumennövelő samponnal, majd fújja meg a hajat egyenesen felfelé egy kerek kefével.

 

70. Invertált Bob barna kiemelésekkel

 

Imádjuk a lágy, alig látható kiemeléseket ebben a rövid, kusza stílusban. Tény, hogy a frizura remek keveréke a könnyedségnek és a célszerűségnek. Ahhoz, hogy elsajátítsd ezt a halálos kombinációt, készíts hullámokat a hajad felső rétegében egy közepes hordójú hajsütővas segítségével, majd futtasd át az ujjaiddal, hogy szétválassza.

 

70 Aranyos És Könnyen Elkészíthető Rövid Hajstílus(1)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!