7 Szépség Trükk, Amivel Megszabadulhatsz A Leggyakoribb Szépség Problémáktól:

Mindannyian láttunk már nagy sikerű szépségápolási tippeket és bemutatókat az interneten. Némelyik trükk nagyon hatékonynak tűnik, viszont vannak olyan trükkök amin megdöbbennénk, ha valaki komolyan ki akarná őket próbálni.

 

Összeválogattunk 7 jól ismert szépségápolási trükköt, amelyek tényleg működnek, és segítenek abban, hogy végre búcsút inthess a mindennapi problémáidnak.

1. Hajáztatás “előtte/közben/utána”

 

Ha hidratálni szeretnéd a hajad, akkor használd a slugging módszert. Lefekvés előtt kenj olajat a hajadra, és tekerd be egy zokniba. Ezután hagyd állni egy éjszakán át. Állítólag ez hidratálja és védi a hajadat alvás közben. Amikor felébredsz, a hajad egészségesebb és fényesebb lesz.

 

2. Kusza hajszálak

 

Ha szeretnéd, hogy a kusza hajszálaid eltűnjenek, akkor helyezz egy hosszú fogselymet a hajválasztékod elejére, majd simítsd végig a szálakat, ügyelve arra, hogy a fogselyem mindig párhuzamos legyen. Mi történik ezután? Sima, fényes és csillogó hajad lesz anélkül, hogy károsítanád az ózonréteget.

3. Ruha cipzár

 

Gondot okoz a ruhád cipzárjának felhúzása, mert már akadozik a cipzár? Kösd a ruha cipzárját bármilyen hosszú nyakláncodhoz, és húzd fel. Ez segít abban, hogy könnyebben összezárd a ruhádat.

4. Ideális szempillák

 

Dús, hosszú szempillákra vágysz? Mielőtt feltennéd a szempillaspirált, szórj egy kis korrektort a szempilláidra. Ez segít abban, hogy a szempilláid térfogatot és hosszúságot nyerjenek, talán olyannyira, hogy egyes részeik összetapadnak.

 

5. Melltartó pántok

 

Ha szögletes vagy kör alakú nyakkivágású felsőt viselsz, a melltartód kilátszhat a felső nyakkivágása fölött. Ezt úgy tudod orvosolni, hogy kiveszed a karodat a felső ujjából, és leveszed a melltartópántokat a válladról.

 

Ezután fordítsd meg a melltartót, hogy egy kisebb hurkot készíts, amelyen átfér a karod. Az új, kisebb pánthurkot felhúzod a válladhoz. A pánt most már jobban a hónaljad felé húzódik, így a pántokat hátrébb rejtve. Amikor visszaveszed az ujjaidat, egyáltalán nem látszik a melltartó vagy annak pántjai.

 

6. Arc kontúrja

 

Használj egy tekercs ragasztószalagot, hogy tökéletesen formás legyen az arcod. Először is, tegyél egy darab ragasztószalagot a szádba, hogy az ajkaid sarkától mindkét füled tetejéig húzz egy vonalat.

A szalag elhelyezésével kontúrvonalat húzol, felfelé haladva elegyíted. Kend fel a pirosítót is, és használj fixáló púdert, hogy eltüntesd a szalag nyomait.

Először használj fixáló spray-t az arcodra, majd használj olyan sminket, ami nem dörzsölődik le, és enyhén dörzsöld át az alapozót, hogy ne látszódjanak ki a vonalak.

 

7. Zsíros haj

 

Ha a hajad természetesen zsíros, van rá mód, hogy helyrehozd. Hetente egyszer használj almaecetes öblítést a zuhany alatt hajmosás után. Fújd a hajtöveidre, dörzsöld be, majd hagyd állni 3-5 percig, mielőtt leöblíted.

 

Ez a módszer segít kiegyensúlyozni a fejbőröd pH-értékét, minimalizálja a hajápolószerek felhalmozódását, és fenntartja az olajegyensúlyt. Az almaecet természetes gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik, így nyugtatja a fejbőrt, miközben megakadályozza az élesztőgombák elszaporodását, ami idővel kevesebb gyulladást és kellemetlenséget eredményez.

 

7 Szépség Trükk, Amivel Megszabadulhatsz A Leggyakoribb Szépség Problémáktól

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!