7 Ok, Amiért Még Nem Találkoztál A Lelki Társaddal:

Sokan szenvednek a magánytól. Néha úgy érezzük, hogy lehetetlen megtalálni azt a személyt, akivel többre vihetjük, mint néhány randevú.

7 okot találtunk erre. Ezek elemzése segíthet abban, hogy harmonikus kapcsolatot alakíts ki a leendő kedveseddel, és ami még fontosabb, önmagaddal.


1. Még mindig szenvedsz egy korábbi kapcsolatodtól.

“Tüzet tűzzel harcolni”, megpróbálni bizonyítani valakinek valamit, megmutatni, hogy még mindig “keresett” vagy – ezek nem vezetnek sehova, és még több szenvedést okoznak. Ez a fajta viselkedés távolabbra sodor a potenciális partnerektől, mert senki sem szeret életmellénynek és féltékenységet kiváltó eszköznek lenni egy volt partnerben. Szánj rá időt, nyugodj meg, és próbáld megérteni, mit is akarsz valójában.

2. Meredek elvárásaid vannak.

Vannak lányok, akik hercegről álmodnak, és vannak pasik, akik azt akarják, hogy a lányuk minden szempontból tökéletes legyen. Pedig a való élet a valódi emberekkel egészen más tészta. Először is, összpontosítsd a figyelmedet magadra. Hogy nézel ki? Mit tudsz nyújtani egy másik embernek? Jól fogja magát érezni a közeledben? Köztudott, hogy a hercegek hercegnőket vesznek feleségül. Más szóval, ha egy meghatározott képességekkel rendelkező személyre van szükséged, először próbáld meg ezeket a képességeket magadban kifejleszteni.

3. Olyan valakiről álmodsz, aki már foglalt.

Ne is vesztegesd az idődet. Természetesen bármi megtörténhet az életünkben, és nem fogunk senkit elítélni, de gondolj bele: el tudsz képzelni egy olyan személyt, aki képes megcsalni, hogy a “lelki társad” legyen? Meg se próbáld elhitetni magaddal, hogy jobb vagy, mint a házastársa. Még ha át is veszed a helyét, a saját kételyeid fogják gyötörni: most is megcsalnak?

4. Bizalmi problémáid vannak.

“Mind egyformák!” “Mindannyian csak egy és ugyanazt akarják!” Ezeket a dolgokat gyakran halljuk férfiakról és nőkről egyaránt. Nos, ezekben a mondásokban bizonyára van némi igazság, különösen, ha folyton ugyanabba a típusú emberbe szeretsz bele. Ne rohanj el minden alkalmi ismerősödben megbízni. De ugyanakkor ne is taszítsd el az embereket túlzott bizalmatlansággal. Nem az ő hibájuk, hogy az exed megbántott téged. Koncentrálj a körülötted lévő emberek megfigyelésére, és ne hagyd figyelmen kívül a fontos részleteket.

5. Félsz egy komoly kapcsolattól.

A bizalom hiánya abban, hogy az érzéseid kiállják a mindennapi rutin próbáját, a tudatalatti félelem attól, hogy elveszíted a személyes teredet, a félelem attól, hogy függővé válsz a kedvesedtől – mindezek láthatatlan falat építenek köréd, megfosztva téged attól a lehetőségtől, hogy új emberrel találkozz. Hogyan változtathatsz a helyzeten? Nincs kész megoldás, de az előző pontokhoz hasonlóan próbálj meg először magadon dolgozni: keress egy érdekes hobbit, járj el gyakrabban, és ne legyenek negatív gondolatok a fejedben.

6. Kétségbeesetten vágysz arra, hogy kedveljenek.

A farkát mutogató páva viselkedése csak az állatvilágban működik jól. Az emberek többségénél az ilyen viselkedés csak gúnyt, nevetést, szánalmat, sőt, ingerültséget vált ki. Más viselkedésminták, amelyeket azért próbálsz ki, hogy valaki kedveljen, szintén nem működnek. Ne viselj csipkés ruhákat és aranyos mosolyokat, ha nem érzed magad jól. Mindenekelőtt légy önmagad. A megfelelő személy ezt biztosan értékelni fogja.

7. Túl gyors vagy.

Sokan hisznek a “biológiai óráról” szóló pletykában, ezért egyesek minden második emberben hajlandóak meglátni a “nagy Őt”, szó szerint futnak utána. Persze ez zseniális, ha komoly szándékaid vannak. Azonban ne siessétek el, hogy már az első randin megosszátok egymással, milyen nevet szeretnétek adni a gyerekeiteknek. Egy ilyen megközelítés még azokat is megijesztheti, akik több mint puszta vonzalmat éreztek irántad.

7 Ok, Amiért Még Nem Találkoztál A Lelki Társaddal

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!