7 Jel, Hogy Nagyon Empatikus Személyiség Vagy:

Az a személy aki túlságosan empatikusan, gyakran átérzi a körülötte élőket, és úgy fogadja az érzelmeiket, mintha a sajátjai lennének. Ezért fordulnak hozzájuk gyakran tanácsért és együttérzésért. Azonban nem mindenki empatikus, aki odafigyel mások problémáira. Van néhány egyértelmű jel, amelyből kiderülhet, hogy empatikus vagy-e vagy sem, és néhány közülük valóban meglephet.

 

7 erős jel, hogy nagyon empatikus személyiség vagy.

 

1. Túlságosan érzékeny vagy a hangokra és zajokra.

 

Az érzékenység nem csak az érzelmekre és az érzésekre korlátozódik, hanem a hangos zajokra, az erős szagokra és az erőteljes érzetekre is. Előfordulhat, hogy idegesít, ha a melletted ülő emberek hangos zenét hallgatnak vagy hangosan beszélnek a telefonjukon. Az is előfordulhat, hogy erősen negatív érzéseket váltanak ki belőled az erős szagok, és az olyan hangok, amelyek váratlan érzelmeket váltanak ki. Összefoglalva, a mindennapi életben több dologra is érzékeny vagy, és inkább visszafogod magad, ha nagy zajokról és hangokról van szó.

 

2. Szuper erős az intuíciód.

 

A megérzésed szuper erős, és minden döntésednél megbízol benne. Egyesek számára impulzívnak tűnhetsz, de valójában egyszerűen tudod, hogy a döntésed a helyes. Attól kezdve, hogy eldöntsd, melyik lakást béreld ki, vagy hogy melyik utcán biztonságosabb lenne sétálni, az intuíciód egyszerűen figyelmeztet arra, hogy mit kell tenned. És ez az, ami segít felismerni, ha az emberek tisztességtelenek veled szemben.

 

3. Nem érzed jól magad a zsúfolt helyeken, és szereted az egyedüllétet.

 

Tömegek között lenni nyomasztó lehet a hangos zajok miatt. Ezért, ha valami nem stimmel, úgy érezheted, hogy el kell menned, és keresned kell egy nyugodtabb helyet. Ez azért van, mert a rendkívül érzékeny agyad és szíved minden negatív vagy negatív reakciót kiváltó dolgot érzékel.

 

Nagyszerű kezelés ezekre az érzésekre, ha időt és teret adsz magadnak, hogy feltöltődj és kapcsolatba kerülj az elméddel. Valószínűleg introvertált ember vagy, aki nagyra értékeli a személyes időt és teret, és befektet ebbe. Vigyáznod kell azonban, hogy ne szigeteld el magát túlságosan a külvilágtól.

 

4. Távolról felismered a hazugságokat.

 

Az intuíciódnak köszönhetően megérzed, ha valaki becstelen vagy csalóka veled szemben. Lehet, hogy nem tudod, mi rejtőzik valójában a hazugságaik mögött, de azt biztosan megérted, hogy valamit titkolnak előled. Nyilvánvalóan előfordul, hogy az emberek sikeresen becsapnak téged, és ez teljesen normális, hiszen egyesek jobban tudnak hazudni.

 

5. Nehezen szabsz határokat.

 

Annyit akarsz adni másoknak, amennyit csak tudsz, és ott akarsz lenni mellettük, még akkor is, ha teljesen kimerült vagy. És úgy érzed, hogy a határok felállítása azt jelenti, hogy figyelmen kívül hagyod őket, és nem törődsz velük annyira, amennyire kellene. Ennek az lehet a vége, hogy érzelmileg kimerültnek érzed magad, és abszolút szükséged van arra, hogy magadnak és nem csak másoknak legyél ott. Ezért fontos, hogy kijelöld a határaidat, hogy megvédd magadat a káros és negatív érzelmektől, amelyek mélyen érinthetnek.

 

6. Az emberek tanácsért fordulnak hozzád.

 

Valószínűleg kiváló hallgatóság vagy, aki nem szakítja félbe a másik embert, és figyelmesen meghallgatja a problémáit. Ez az, ami miatt az emberek hozzád szaladnak, ha valami fontosat szeretnének megosztani veled anélkül, hogy ítélkezést kapnának. Azonban ügyelned kell arra, hogy meghúzd a határt, hiszen mások problémái akár eszközök is lehetnek a manipulációra. Légy nagyon óvatos azokkal az emberekkel, akik megpróbálnak kihasználni téged, csak azért, mert tudják, mennyire törődsz velük.

 

7. Érzékeled egy helyiség hangulatát.

 

Fontos számodra a béke és a nyugalom, és ezt keresed, amikor belépsz egy szobába. Szereted a meleg hangulatú, növényekkel és világos színekkel teli helyiségeket, amelyek nagyon csendesek és nyugodtak. Ezeket a tulajdonságokat már akkor megérzed, amikor belépsz egy térbe, és ha negatív érzésed támad, az elég ahhoz, hogy távozni akarj.

7 Jel, Hogy Nagyon Empatikus Személyiség Vagy

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!