7 Biztos Jel, Hogy Egy Férfi Kedvel Téged:

Ahhoz, hogy kiderítsd, mit gondol rólad egy férfi, nem kell egyenesen megkérdezned, vagy találgatni. Csak figyeld meg a pózát. Függetlenül attól, hogy valaki mit mond, a fizikai gesztusai sokkal többet elárulhatnak a valódi szándékairól.

Összegyűjtöttük a férfiak által felvett leggyakoribb pózokat, amelyek jelzik valódi érzéseiket.

 

 

Ez egy megbízható módja annak, hogy megértsd, érzi-e azt a szikrát vagy sem.


1. Kisimítja vagy kócolja a haját

A férfiak gyakran így próbálnak magabiztosságot adni maguknak. Amikor egy vonzó személyt látunk, ösztönösen megpróbáljuk magunkat feldobni olyan dolgokkal, mint például a hajunk átrendezése. Ez a szabály a nőkre is igaz.

2. A kezét a dereka közelébe helyezi

Ha egy férfi a csípője közelében tartja a kezeit – például úgy, hogy a zsebébe teszi őket, vagy a derekán tartja -, az nagyon egyértelmű jele annak, hogy igyekszik demonstrálni az erejét. Ugyanezt a gondolatot fejezi ki az is, ha egy férfi ülve szétteszi a lábait.

3. Igyekszik minél nagyobb teret elfoglalni.

Sok hím állat, amikor elkezdődik a harc a nőstény megnyeréséért, azt a technikát alkalmazza, hogy felpuffasztja magát például a tollazatának vagy a bundájának kidugásával. Ezt azért teszik, hogy minél nagyobbnak tűnjenek. Amikor egy férfi valami hasonlót tesz egy nő közelében, akkor ugyanez az ősi ösztön lép működésbe.

4. Nyitott pózt vesz fel

Társas helyzetekben tudat alatt nyitottabb pózt veszünk fel az általunk vonzónak tartott egyén felé. Figyeljünk a lábukra is. A legtöbb ember észre sem veszi, ha megfordult a beszélgetőpartnerével szemben, de teljesen nyilvánvaló, ha ez történik.

5. Nagyobb beleéléssel beszél

Figyelj azokra a pillanatokra, amikor egy férfi beszédesebbé válik, amikor megjelensz a látómezejében. Ez annak a jele, hogy le akar nyűgözni téged.

6. Lemásolja a pózodat

Nézd meg, hogy a férfi legalább részben “tükrözi-e” az általad felvett pózokat. Ez azt jelzi, hogy próbál megérteni téged, és próbál valami közöset találni benned, és ez tudat alatt a testbeszédében is tükröződik.

7. A viselkedése izgatottabbá válik

Ha egy férfi kedvel téged, az arckifejezése barátságos és nyitott lesz. A tekintete kedves lesz és elragadtatásra utal, ha pedig ideges, akkor elpirulhat.

7 Biztos Jel, Hogy Egy Férfi Kedvel Téged

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!