7 Apró Részlet, Amire Ha Odafigyelsz, Akkor 10 Évvel Fiatalabbnak Fogsz Tűnni:

Kiderült, hogy plasztikai műtét nélkül is elég könnyű fiatalnak látszani. Az egészséges életmód mellett vannak olyan, nem is olyan nyilvánvaló trükkök, amelyekkel becsaphatjuk az emberek szemét, és kedvünkre alakíthatjuk mások megítélését a valódi életkorunkról.

 

Megosztunk 7 titkot, amelyekkel éveket faraghatsz le a korodból.

 

1. Viselj farmert

 

A farmerek, különösen a szakadtak, fiatalos és divatos megjelenést kölcsönöznek (feltéve, hogy jól kombinálod őket). Laza hangulatot árasztanak, és kevésbé komolynak és hivatalosnak tűnsz tőlük. Emellett magasabbnak és vékonyabbnak is tűnsz tőlük. Jobb, ha inkább a modern szabást választod, mintsem a félvállas vagy a bermuda fazont.

 

2. Frufru

 

A frufru egy nagyon erős eszköz, ha a korod elrejtésére a cél. Tökéletesen elrejtik a homlokráncokat és keretezik az arcodat. Emellett kisebbnek is láttatják az arcodat. A frufrut is könnyű a saját igényeidre “szabni”. A tagolt vagy hosszú frufru minden arcformához illik. A szögletes frufru kontúrozza az arcot, az oldalsó pedig lágyítja az arcvonásokat.

 

3. Fehér tornacipő

 

A fehér tornacipő tökéletes, ha fiatalos megjelenésről van szó. További előnye, hogy könnyen kombinálható más ruhákkal, és nem számít, hány éves vagy, mindig jól fogsz kinézni. Viselheted őket farmerrel, ruhával, szoknyával, leggingsszel és bármi mással, ami a szekrényedben van.

 

4. Piros rúzs

 

Egy tanulmány szerint a piros rúzs viselése növeli az arcvonások közötti kontrasztot. A rózsás arcú és ajkú résztvevőkről úgy gondolták, hogy fiatalosabbnak tűnnek. A helyzet az, hogy az ajkak pirossága a szemünk és a szemöldökünk fényességével együtt csökken, ahogy öregszünk. Ezzel szemben a bőrünk sötétebbé válik. Szerencsére ezt könnyen korrigálhatjuk egy tubus vörös rúzzsal.

 

5. Bob frizura

 

A hajunk az idő múlásával elvékonyodik, és néhány centi levágása már önmagában is több volument ad. A klasszikus bob feldobja az arcodat, megemeli az arccsontodat, és magasabbnak mutatja az állkapocsvonaladat. Az állig érő haj oválisnak tünteti fel a vékony arcot, ezért az 50 feletti nőknek érdemes a nagyon rövid bob frizurát választaniuk.

 

6. Fekete keretes szemüveg

 

A perem nélküli szemüveg idősebbnek mutat, és nem illik az öregedő arcbőrhöz. A vastag fekete kerettel ellátott szemüvegek pillanatok alatt megfiatalítják a megjelenésedet. Érdekes, hogy tökéletesen passzolnak az ősz hajhoz. Megpróbálhatod a túlméretezett keretek viselését is, hogy elrejtsd a ráncokat, és minden figyelmet a szemüvegedre terelj.

 

7. Vastag szemöldök

 

A világos szemöldök nem nyújt semmilyen arckontrasztot – fakónak és fáradtnak tűnsz tőle. A bozontos szemöldök jó arra, hogy az arcod frissnek és fiatalnak tűnjön. Szóval dobd el a csipeszt, és szerezz be kókuszolajat.

7 Apró Részlet, Amire Ha Odafigyelsz, Akkor 10 Évvel Fiatalabbnak Fogsz Tűnni

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!