felhosszu-hajstilusok-boritokep

60 Trendi És Hízelgő Félhosszú Hajstílus Nőknek:

A félhosszú frizurák a nők számára a legsokoldalúbbak közé tartoznak, mert a “félhosszú haj” sok mindent jelenthet!

 

Azonban a frizurák, amelyeket egy középhosszú hajú nő összehozhat, minden, csak nem átlagosak. Ahhoz, hogy kihasználjuk ezt a sok lehetőséget, elengedhetetlen a kísérletező kedv.

 

Ha szeretnél más frizura ötleteket látni, és még nem kötelezted el magadat, akkor nézd meg a korábbi cikkünket is, amelyben rövid hajakat, pixie hajakat és 50 feletti rövid haj ötleteket mutattunk be.

 

Félhosszú haj ötletek nőknek – új és népszerű ötletek

1. Félhosszú haj V-vágású rétegekkel

 

Szeretnél valami kicsit simábbat? A szögletes, V-vágású rétegek egyenesre formázva is remekül mutatnak, és hihetetlenül ápolatlanná teszik a frizurádat. Ha a színed kezd egy kicsit unalmasnak tűnni, élénkítsd fel a frizurádat homokszőke, világosabb árnyalattal kevert kiemelésekkel a hajad felső rétegeiben.

 

felhosszu-haj-otletek-1
Instagram / @by_linds

2. Bóbitás volumen kiemelésekkel

 

Ez inkább a hagyományos bob variációja a rétegezésnek köszönhetően. Majdnem olyan, mint egy shag, csakhogy ez sima és lágyan lekerekített, nem kócos és kusza. Alapvetően ez csak egy réteg réteget foglal magában, amely lágyan buborékosodik az alján.

 

Instagram / @muhamed_balasiev

3. Hosszú, szétválasztott Bob kiemelésekkel

 

Elmúltak már azok az idők, amikor a bobok primitívek és korrektek voltak. A mai bobok magukba foglalják a darabos rétegeket és a modern festéseket. Az egyik szórakoztató frizura, amivel játszhatsz, a kifakult kiemelések, amelyek az ombré stílus újragondolása. Vágj apróra vágott rétegeket egy hosszú bobba a végső A-listás félhosszú hajért.

Instagram / @hairbykimtran

4. Középen elválasztott kócos szőke bob

 

A félhosszú hajjal könnyedén elválaszthatod a hajadat középen anélkül, hogy laposnak és unalmasnak tűnne. Formázd a tincseket kusza, egyenetlen hullámokba a könnyedén levetkőztetett hangulatért. A frizurát egészítsd ki egy friss és hűvös szőke színnel, hogy egy kis fényt adj a hajadnak.

 

Instagram / @anhcotran

5. Rendetlen hullámos lob szétválasztott végekkel

 

Ha új vagy a félhosszú hajak világában, az egyik legjobb lehetőség itt a hosszú bob. Nem kell a szuper rövid haj ápolásával bajlódnod, mégis élvezheted a vágás vidám, gondtalan jellegét. Válaszd a szétválasztott végeket, hogy felerősítsd a stílusod textúráját és volumenét.

 

Instagram / @romeufelipe

6. Egyhosszú középhosszú vágás tollas rétegekkel

 

Íme egy aranyos ötlet a félhosszú hajvágásokhoz azoknak a nőknek, akik gondtalan és kifinomult megjelenésre vágynak. A tollas rétegek a fej körül kavarognak, textúrát és mozgást teremtve az egyenes hajhoz. A válla alá érő, egyhosszú lobot oldalt vagy középen elválaszthatjuk.

 

7. Középre osztott hamvasbarna haj

 

A vállig érő hajvágás nagyon sokoldalú, hiszen vékony és vastagabb tincsekhez egyaránt működik. Sokféleképpen formázhatod, attól függően, hogy milyen eredményt szeretnél elérni. Ha volument szeretnél adni a sörényednek, göndörítsd be egy kicsit a szálakat, hogy megismételd ezt a gyönyörű hullámos frizurát, vagy fokozd a látványt egy lenyűgöző hamvas szőke balayage hajjal.

 

Instagram / @colorbymaddie

8. Tollas középhosszú stílus

 

Egyesek számára a lenge hajviselet ijesztő gondolat, mert a haj haj hajlamos laposnak és unalmasnak tűnni. Ha ez rád vall, akkor egy hosszabb, középhosszú, egyenesre könnyen formázható frizura a megfelelő számodra. Vágj tollas rétegeket, hogy extra textúrát adj hozzá, néhány rövidebbet pedig tarts meg a hajkorona körül.

Instagram / @armineh_capelli

9. Egyenes vékony csokoládébarna Bob

 

Ha finom, egyenes hajad van, adj némi izgalmat és pattogást a szálaknak egy egyszerű, sima bobbal, amely alig súrolja a válladat. Az egyhosszúságú frizurákba érdekességet hoznak a borzolt vagy hegyesre vágott végek.

 

Instagram / @anhcotran

10. Hullámos szögletes szőke fésülködő lob

 

Pimasz és szexi, a vállhosszú átfésült lob tökéletes választás, ha könnyen kezelhető frizurát szeretnél, amely megmutatja az állad szögleteit. A hullámos tincseket az egyik fül mögé dughatod, vagy könnyen felsöpörheted és pompadour stílusba tűzdelheted.

 

Instagram / @rafaelbertolucci1

11. Hullámos karamellás balayage lob

 

A lob továbbra is a legstílusosabb vágás a nők számára, így a középhosszú haj mindenhol nagyon keresett a szalonokban. Balayage színezéssel viselve a korszerű ‘do’ megtestesítőjévé válik – különösen a lágy karamell, amely tökéletes árnyalat, hogy bármelyik arcot feldobja.

 

Instagram / @mmseportfolio

12. Lekerekített A vonalú lob

 

Ha csiszolt frizurát keresel, a lekerekített hosszú bobbal igazán nem tudsz melléfogni. Tartsd hosszabbra az arcodhoz legközelebb eső hajrészeket, mint a többit, hogy szép szögletes, mégis lágyított formát kapj. Ez azt is lehetővé teszi, hogy hosszú oldalsó frufrut vágjon, hogy keretezze az arcát.

 

Instagram / @priss_duarte

13. Aranyos oldalt elválasztott hamvasbarna bob

 

A félhosszú hajstílusok lehetnek egyszerűek és sportosak, mint ahogyan azt itt ez az oldalról elválasztott hamvasbarna bob is mutatja. Az extra arckeretezés érdekében tűzz néhány tincset az egyik füled mögé, hogy tökéletesen kiegyensúlyozd a másik oldalon lévő hosszú, kukucskáló frufrut.

 

Instagram / @yunuskarat

14. Félhosszú haj lengedező rétegekkel

 

A vállig érő frizurákhoz gyakran jól formázott rétegekre van szükség, hogy szép, egyenletes áramlást hozzon létre a hajadban. A lekerekített forma érdekében válassz oldalsó frufrut és lengedező rétegeket, amelyek közvetlenül a válladhoz esnek. A rétegek dinamikus hatását fokozó extra dimenzió érdekében még kiemelheted a fényeket is.

 

Instagram / @hairby.ashleypac

15. Vállat simító karamellás balayage Lob

 

A csokoládés és karamellás balayage minden sörénynek ízt ad. A féloldalasan elhelyezett világosabb csíkok kiemelik a középhosszú hajat, extra adag frissességet és dimenziót kölcsönözve a lobnak. Az arcokhoz közel eső szálakat mindenképpen világosítani kell a ragyogóbb arcszín érdekében.

Instagram / @hairbykatlin

16. Közepes shag frizura vastag hajra

 

A rétegek előnyösek a sűrű tincsek számára, és alapvető struktúrát hoznak létre. A shag vágások jól működnek a félhosszú hajhoz, az ellenőrzött káosz látszatát keltve.

 

Instagram / @niquestudio11

17. Vállhosszú vágás texturált végekkel

 

A középhosszú haj lenyűgözően néz ki, ha rétegesen vágják, mivel így a vastag hajnak sokkal hízelgőbb formát lehet adni. Mély oldalválasztóval formázva ez a frizura igazán pimaszul néz ki, így ha ezt szeretnéd – mutasd meg ezt a fotót azonnal a fodrászodnak! Göndörítsd be a hajad lágy hullámokba, és máris készen állsz arra, hogy mindenkit lenyűgözz a környezetedben.

 

Instagram / @alex_saadallah

18. Középszőke vágás tollas végekkel

 

Ha a középhosszú frizura középső résszel túl hétköznapinak tűnik számodra, kérd meg a stylistodat, hogy adjon hozzá hosszú függönyös frufrut, és vágjon több réteget a hajad teljes hosszára. Ez a frizura tökéletes lesz egy romantikus randihoz vagy egy nyári sétához a tengerparton.

 

Instagram / @colorbymaddie

19. Göndörített, rétegezett szőke balayage lob

 

A lob egy élesebb változata réteges vágásokkal, szőkített tincsekkel és kócos frizurával jön létre. Az említett trióval minimalizálható a reggeli styling rutinod, hiszen itt a tökéletlenség a cél.

 

Instagram / @alchemyxartistry

20. Vállhosszú, bozontos vágás fodrozódó rojtokkal

 

A rétegezett shag rendkívül jó abban, hogy több mozgást és irányt adjon a lokniknak, különösen, ha frufruval párosítjuk. Az ilyen fodrozódó frufruval ellátott félhosszú hajvágások egyenes és hullámos hajon is igazi káprázatot jelentenek.

 

Instagram / @rodrigues_ricardo

21. Félhosszú haj szőke világos kiemelésekkel

 

Ha hullámos vagy göndör hajjal áldott meg a sors, próbálj ki egy lobot véletlenszerű rétegekkel. A hamvasbarna alapszín világos szőke kiemelésekkel egy csipetnyi nőiességet kölcsönöz, és feldobja a játékos, sportos frizurát.

 

Instagram / @maxwellmathson

22. Barna stílus frufruval és karamellszínű kiemelésekkel

 

Hívjuk az összes barna hajú csajunkat! Adj egy kis dimenziót a barna hajvágásodhoz azzal, hogy finoman kiemeled az alapszínt (de maradj ugyanannál a színcsaládnál). Az új stílust frufruval egészítsd ki – édes kiegészítője bármelyik frizurának!

 

Instagram / @salsalhair

23. Hosszú Bob hullámokkal és oldalsó frufruval

 

Ez az elegáns hullámos frizura napcsókolta balayage-okkal hihetetlenül gyönyörűen néz ki. Ahhoz, hogy ezt az enyhén hullámos textúrát hozza létre, volumennövelő spray-t vagy bármilyen más megfelelő hajápolót kell felvinnie a tincsekre, és a végüket egy kicsit begöndöríteni egy göndörítő pálcával.

 

24. Szőke A vonalú lob az arcot keretező rétegekkel

 

A vállhosszú hajjal rendelkező nők számára készült frizurák akkor működnek a legjobban, ha frufru is kerül bele. Szerezz egy aranyos hangsúlyt, és vágj oldalsó frufrut, amely könnyen átfolyik a fürtjeid főáramán. Adj hozzá szőke kiemeléseket, hogy ezt az édes frizurát feldobd, és egyenesítővel vagy hajsütővassal formázd – a választás a tiéd!

 

Instagram / @sidvisage

25. Aranyos középkategóriás frizura felcsapott végekkel

 

Egy kicsit hosszabb frizurát keresel? Hagyd, hogy a hajad a válladon túl maradjon, és vágass hosszú, szögletes frufrut. A texturált végeket göndörítheted vagy felcsaphatod, hogy egy gyönyörű, mélységgel és energiával teli stílust kapj.

 

Instagram / @paulolinn

26. Hullámos, bozontos, szőke balayage Lob

 

Lob vagy shag? Valójában mindkettő, és ez az egyik kedvenc vállig érő női frizuránk. Középen elválasztva, tomboy kócos kivitelben, a darabos mézszőke fürtök súrolják az arccsontot és az állat, és egyenesen a vállak tetején landolnak.

 

Instagram / @donovanmillshair

27. Dimenziós szőke Balayage Bob

 

Az őszülő hajú nők számára megfelelő frizurát találni ijesztő lehet, de jó módja az átmenet megkönnyítésének a vaskos hamvas szőke kiemelésekkel. Hangold össze a szőke árnyalatot a rétegekkel az érdekes kéttónusú megjelenésért. Fésülje egyenesre a haját, és élvezze egész nap az elegáns frizurát.

 

Instagram / @catherinelovescolor

28. Félhosszú hajstílus hosszú tollas rétegekkel

 

A hosszabb rétegekkel és frufruval ellátott frizurák nagyszerűek mindenkinek, aki egy kevés ápolással járó vágást keres. Választhatod a rétegek nélküli frizurát is, de ha mozgást és textúrát szeretnél adni a hajadnak, próbáld ki a hosszú, tollas rétegeket. Tartós frizurád lesz, amely remekül mutat.

 

Instagram / @hairmeroar

29. Karamellszőke réteges Bob

 

Az egyenes hajra való félhosszú frizuráknak is szükségük van néhány rétegre a vizuális érdekesség fokozása érdekében. Ha tetszik ez a megjelenés, a réteges bob bármilyen hajtípuson elkészíthető, de a természetesen egyenesebb szálakhoz a legjobban illik.

 

Instagram / @beckybromleyhair

30. Félhosszú haj hátravetett rétegekkel

 

Ahhoz, hogy igazán volumenes és texturált frizurát kapj, vágj egy vállig érő frizurát legalább három különböző szintű réteggel. Használj göndörítővasat, hogy a hajadat tökéletes, széllel felhajtott stílusba hozd. Színezett vagy kiemelt hajjal ne félj attól, hogy a gyökereket átengeded, hogy még mélyebb legyen a hajad.

 

Instagram / @sidvisage

31. Zűrzavaros csokoládés lob karamellás kiemelésekkel

 

A középhosszú frizurák feljavítása kusza hullámokkal vagy fürtökkel a végső megoldás az elfoglalt nők számára. Egy hosszú bobot nem tart sokáig formázni, így soha többé nem kell egy napot nagyszerű frizura nélkül töltened. Helyezzen karamellszínű kiemeléseket ritkán a hajában a színpompa érdekében.

 

Instagram / @texturedbymeg

32. Hosszú, kócos lob gyökeres halványítással

 

Se nem rövid, se nem hosszú, kinőtt, de mégis szándékos, divatos és modern. Tusvonalas loboddal szép alkalmi megjelenést varázsolhatsz magadnak.

 

Instagram / @chelscaruso

33. Félhosszú haj hamvas szőke shag frufruval

 

A shag eleve egy alternatívabb vágás, és a hamvas tónussal párosítva a következő szintre emeli a frizurát. A rengeteg réteg, a raszteres végekkel és a súlyos frufruval kiegészít egy élesebb ruhatárat.

 

Instagram / @buddywporter

34. Közepesen rétegezett aranyszőke frizura

 

A réteges vágás rengeteg változatosságot kínál, mivel az egész megjelenésed megváltozhat attól függően, hogy a rétegeket hogyan formázod.

 

Instagram / @leenahairartist

35. Középső rész Bob vágás finom hajra

 

A természetesen egyenes hajú hölgyek gyakran szeretnének olyan frizurát, amely nagyobb dimenziót kölcsönöz a tincseknek. Az egyenes hosszú frufruval és a gyönyörű szőke balayage-val a finom hajad dúsabbnak és stílusosabbnak fog tűnni!

 

Instagram / @pirania_ya

36. Vágott szőke bob

 

A középhosszú női frizurák lehetnek élesek – ki mondta, hogy nem? Az egyenetlen, szándékosan cakkos rétegek mindent visznek, ezek az egész frizura fénypontjai. Azok a nők, akik egy vidám, fiatalos frizurára vágynak, megfontolhatják ennek a vágásnak a lemásolását.

 

Instagram / @ka_espacobeleza

37. Egyenes Bronde Bob fújás

 

Van valami olyan elegáns és fülledt a kifújt a félhosszú hajstílusokban! A megjelenés élesebb, mint a hosszú, fújtatott haj. Frissítsd fel kedvenc bobodat egy friss hajszínötlettel, például ezüstös kiemelésekkel a szőkített hajban, hogy közelebb kerüljön a tökéletességhez.

 

Instagram / @styles.by.sarah

38. Nyakig érő Bob tompa végekkel

 

Az egyenes bob az egyik legnépszerűbb középhosszú frizura! Igazán sikkessé és bájossá varázsolhatja vékony szálú hajadat, arról nem is beszélve, hogy teret ad a frizurával való kísérletezésnek. Egy ilyen frizurával nem kell sok időt töltened a formázásával – csak tanuld meg, hogyan szárítsd meg a tincseket, hogy fantasztikus volument varázsolj!

 

Instagram / @thximenes

39. Lob az arcot keretező rétegekkel és frufruval

 

A vágás tollas szélei kiválóan alkalmasak arra, hogy a vállig érő hajat kevésbé harsány és nőiesebbé tegyék. A homlokodtól hátrébb kezdődő, ritkás, hosszú frufru szintén ultra kecses!

 

Instagram / @caitycaatt

40. Tompa Bob hosszú, szögletes frufruval

 

Amikor már azt hitted, hogy a finom, rövid vagy középhosszú hajad unalmas és unalmas hajra van ítélve, belép a fantasztikus tompa bob, hozzáadott szögletes rétegekkel. A ritkás, állig érő frufru keretezi az arcot, a hajkoronán pedig egy enyhe tincs ad egy kis magasságot.

 

Instagram / @ktpaezhair

41. Szögletes lob hosszú, apró rétegekkel

 

Egy lob esetében nem szabad túl rövidre vágni a rétegeket, különben túlságosan rakott lesz a frizurád. A természetesen hullámos textúrájú hölgyek számára a legjobb, ha a hosszabbik oldalon gondolkodsz, amikor különböző szintű rétegeket vágsz a hajadba, de a nagyobb struktúra érdekében használhatsz szögletes vágást is.

 

Instagram / @kristen.lumiere

42. Gyönyörű középhosszú vágás testes hullámokkal

 

Ez a középhosszú hajvágás egyike azoknak a női stílusoknak, amelyek kiemelik a haj textúráját, különösen hullámokkal és karamellszínű kiemelésekkel kombinálva. Fésüld oldalra, hogy még több hangerőt adj hozzá, és gyönyörű tengerparti fürtöket hozz létre.

 

Instagram / @rafaelbertolucci1

43. Hosszú bob az arcot keretező kiemelésekkel

 

Bár a vállig érő frizurák segítenek megmutatni a haj textúráját és színét, más stílusokhoz képest meglehetősen egyszerűek, ami kényelmessé teszi őket a mindennapokban. Ha szeretnéd stílusosabbá és feltűnőbbé tenni a lobodat, adj hozzá néhány szőke, pénzeszsákos kiemelést, amelyek rendkívül divatosak ebben a szezonban!

 

44. Aszimmetrikus töredezett szőke lob

 

Egy új frizura mindig remek ötlet, ha stílusváltásra vágysz. Ezzel az elegáns frizurával pedig elérheted, hogy az emberek másképp, csodálattal tekintsenek rád. Fordítsd meg a hajad, hogy mély oldaltartót formázz a középhosszú hajadba, és készülj fel arra, hogy sok bókot kapsz.

 

Instagram / @mariohenriqueoficial

45. Bozontos mézszőke lob

 

Vegyél példát a ’70-es évekből, és hagyd, hogy laza hullámaid lógjanak lefelé a bozontos rétegekkel. Dobd fel a vágást vékony mézszőke kiemelésekkel, és ne félj a frizurát kusza hullámokkal formázni.

 

46. Göndör kocos bronde lob

 

A nők középhosszú frizurái mindenféle formában és textúrában léteznek, ahogy ezen a képen is látható. Ennek a lobnak a hátsó része csak egy icipicit rövidebb, mint az oldala. A kusza fürtöket könnyű formázni; csak egy fejrázás és egy kis tépkedés a hajkoronában, és máris kész vagy!

 

Instagram / @thebraidedblondee

47. Középhosszú haj elől rakott rétegekkel

 

Az elöl keretező rétegek kiváló módja annak, hogy volument és romantikus hangulatot adj a frizurádnak. Képzeld csak el, milyen csodálatosan kiemeli ez a réteges haj az arcvonásaidat! A középhosszú hajvágást párosíthatod kiemelésekkel és mélyfényekkel, hogy kiegészítsd fürtjeid textúráját.

 

Instagram / @salt_andwaves

48. Félhosszú gesztenyebarna frizura

 

A tomboy frizura remek választás, ha rövidről középhosszúra szeretnéd növeszteni a hajad. A hullámos és egyenetlen, raszteres rétegek éles és modern tartják a vágást. A szemöldökhöz érő, oldalra húzott frufru fülledt hangulatot kölcsönöz.

 

Instagram / @salsalhair

49. Középhosszú, borotvált fekete és barna frizura

 

A borotvált shag népszerű módja a középhosszú haj viselésének a rövid hajhosszról a hosszúra való átmenet során. Kérd meg a stylistodat, hogy válassza el oldalra, és dolgozzon a természetes hullámaiddal, hogy azok az arccsontod körül íveltek legyenek, és szépen keretezzék az arcodat.

 

Instagram / @jinniejinniedc

50. Volumenes kulcscsont Bob oldalsó frufruval

 

Ez a hosszú bob modern, aranyos és szórakoztató! Miért ne próbálnád ki? Az ehhez hasonló rövid fazonok sok teret engednek a textúrával való kísérletezésnek, hiszen mind egyenesen, mind hullámosan remekül mutatnak. Megfontolhatod azt is, hogy függöny vagy oldalra húzott frufru hozzáadását is fontolóra veheted. Biztos lehetsz benne, hogy nem fogod megbánni!

 

Instagram / @styled_by_carolynn

51. Vállhosszú frizura réteges frufruval

 

Nézd csak meg ezt a csodás réteges vágást! A réteges frufru több mozgást ad ennek a frizurának, és gyönyörűen keretezi az arcot, míg a texturált végek a szálakat teltebbé teszik. Tökéletes frizura a finom hajhoz, amely több volument és dimenziót igényel.

 

Instagram / @griproff

52. Gyökérszőke, félhosszú haj

 

Nincs ideje reggelente formázni a tincseit? Semmi gond: a középső elválasztással és a tollas rétegekkel mindig számíthatsz a fantasztikus, természetes pattogásra! Emellett, ha finomítani szeretnéd a stílusodat, próbálj meg természetes hajszínedhez kiemeléseket hozzáadni a trendibb és kifinomultabb megjelenésért.

 

53. Vállhosszú frizura hullámos hajra

 

Tökéletes bármilyen alkalomra, ez a félhosszú frizura annyi eleganciát áraszt! A göndör tincsek extra dimenziót és textúrát kölcsönöznek a fürtjeidnek, így a természetesen hullámos hajad még dúsabb és vonzóbb lesz. Ez a frizura remekül fog mutatni mind a hétköznapi ruháiddal, mind az estélyi ruháddal.

 

Instagram / @nevilleromanzammit

54. Arcot keretező réteges vágás

 

Időtlen, középhosszú frizurákat keresel 40 feletti nőknek? Ne félj attól, hogy a középhosszúság hosszabbik oldalán marad. Kérj olyan rétegeket, amelyek keretezik az arcot, mint ezek. Figyeld meg, hogy a vágás élesíti az állat, és gyönyörű szögeket hoz létre, hogy hízelegjen az arcnak. Az elöl lágyan oldalra lógó rétegek hosszú frufrut is alkothatnak.

 

Instagram / @lifebydoni

55. Bob-vágás fonott rétegekkel

 

A középhosszú női frizurák gyönyörűen párosíthatóak az ombre és a balayage hajjal. Emeld fel a bobod csillogását a frizura köré szórt, lengedező rétegekkel. Ha természetesen egyenes fürtjeid vannak, ez egy alacsony karbantartási igényű, személyes megjelenés.

 

56. Midi-hosszú vágás tollas rétegekkel

 

A vállig érő frizurák arra hivatottak, hogy megmutassák a szabadon hullámzó tincsek szépségét, akár vastag, akár vékonyszálú a hajtípusod. A hosszú rétegeknek köszönhetően a frizura volumenesebbnek és teltebbnek tűnik. Emellett a szőke balayage felfrissíti ezt a fazont, és még bájosabbá, szemet gyönyörködtetőbbé teszi.

 

Instagram / @danae.hair

57. Meleg tónusú, hullámos, bronde Bob

 

Miért választanál egy-két árnyalatot, amikor rengetegben is hódolhatsz! Az árnyalatok széles skálájának összeállítása intrikát és kifinomultságot visz a frizurádba, és nagyszerű színmegoldást jelent, ha szeretnéd feldobni az egyszerű női frizurákat.

 

Instagram / @kimjettehair

58. Wispy Collarbone Dishwater Blonde Bob

 

Egy takaros és stílusos frizurát keresel, ami feltűnő? Nézd meg ezt az aranyos réteges bobot! Tökéletes hossz ovális arcformával rendelkező hölgyeknek, és lenyűgöző szőke árnyalattal, amely tökéletesen kiegészíti bárki bőrszínét.

 

Instagram / @griproff

59. Lágyan rétegezett karamellszőke lob

 

Ha a kusza sörény nem a te világod, válassz egy strukturált, rétegezett lobot. A rendezett rétegekkel ellátott, félhosszú hajak makulátlan minősége megfelel a tökéletes frizurát kedvelő hölgyeknek. Ha azonban fonák végekkel pakolják meg, a lob lágyabbá és finomabbá válik.

 

Instagram / @thescissorsammurai
60. Karamell és szőke keveréke a kusza rétegekhez
 

Az egyenetlenül vágott szálak és a színszalagok garantálják a mozgalmas és dimenzióval telt frizurát.

 

Instagram / @lookdujour_ca
felhosszu-hajak-pinterest

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!