6 Tipp, Ami Segít, Hogy Elegánsan És Kifinomultan Nézz Ki, Komolyabb Költekezés Nélkül:

Néha hosszú időt töltünk azzal, hogy kitaláljuk, mit vegyünk fel, és úgy tűnhet, hogy egyszerűen nem tudjuk hízelgő módon kombinálni a ruhákat. Ennek több oka is lehet. Lehet, hogy csak egy rossz napod van, de az is lehet, hogy a ruhatáraddal van a baj, ezért nem találsz semmit, ami passzolna.

 

A mai cikkben összeszedtünk 6 tippet, amely segít stílusosan öltözni, anélkül, hogy egy vagyont költenél:

1. Tűrd be az ingedet a nadrágodba.

 

Ha magas derekú nadrágot vagy szoknyát használsz, a legjobb megoldás számodra, ha az ingedet teljesen betűröd. Ez professzionális megjelenést kölcsönöz majd neked, mivel minden összeáll, és nem lesz laza az anyag. Emellett ez a megjelenés kiemeli az alakodat is.

 

2. Fektess be jobb minőségű szövetekbe.

 

Ha jobban megnézed, hogy milyen típusú ruhák a jobbak, akkor látni fogod, hogy kötelező elkezdeni befektetni a jó minőségű, természetes szálakból készült szövetekbe, mivel ezek az anyagok tartósabbak, kényelmesebbek, légáteresztőek, ellenállóbbak, és jobb a varrásuk. Már csak emiatt is jobban illeszkedik majd a testedhez. Még ha ezek a darabok drágábbak is, nem kell majd néhány hónap múlva ugyanazt megvenned, hiszen tovább fog jól állni rajtad, így a végén még pénzt is spórolsz.

 

3. Az alapdarabok a legjobbak.

 

Az emberek általában alábecsülik, mennyire fontos, hogy a ruhatárukban legyenek alapdarabok. Ezeket a ruhadarabokat gyakorlatilag minden mással párosíthatod, ami a szekrényedben van, míg a színeseket nem mindig lehet kombinálni. Az alapdarabokkal sokkal több lehetőséged van egy megjelenés megalkotásakor is.

4. Mondj le a rövid trendekről.

 

A divatos ruhák trükkösek lehetnek, hiszen szembe jönnek veled az életben, így aztán nincs messze, hogy megjöjjön a vágyad, hogy te is divatos akarj lenni. Mielőtt döntést hozol, először is érdemes megfontolnod néhány dolgot, például, hogy van-e pénzed megvenni, nem befolyásolja-e a költségvetésedet, és hogy látod-e magadon, hogy viseled-e, mondjuk 1-3 év múlva. Ha nem tudod elképzelni, hogy a jövőben is viseled a darabot, akkor lehet, hogy csak a pénzedet pazarolod.

 

5. Leltárazd a ruhás szekrényedet, és ennek figyelembevételével vásárolj.

 

Ha alaposabban szemügyre vesszük az összes ruhadarabunkat, néha belebotlunk valamibe, ami igazán divatos, és amiről teljesen megfeledkeztünk. Ez segíthet meglátni, hogy milyen darabokat használsz, és melyeket nem, és hogy ez azért van-e, mert nem tetszik, vagy mert nincs mivel párosítanod. Azon is elgondolkodhatsz, hogyan kombinálhatod új módon a már meglévő darabokat. Ha ezeket a lépéseket követed, a következő vásárláskor biztosan spórolni fogsz némi pénzt, amikor új dolgokat veszel.

 

6. Ne félj attól, hogy kisebb módosításokat végezz otthon.

 

Mivel a ruhákat általában csak egy testalkatra szabják, rendszeresen találkozhatunk olyan különböző darabokkal, amelyek csak egy-egy testrészünkhöz illenek jól, máshol pedig furcsán néznek ki. Ennek a problémának megoldása lehet, ha befektetünk abba, hogy megtanuljuk, hogyan kell elvégezni néhány alapvető változtatást a ruháinkon, például a nadrágok szegélyezését. Így minden jobban fog passzolni, és szebben fogsz kinézni.

 

6 Tipp, Ami Segít, Hogy Elegánsan És Kifinomultan Nézz Ki, Komolyabb Költekezés Nélkül

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!