teli_smink

6 Téli Smink, Aminek Nem Fogsz Tudni Ellenállni, Ha Megismered:

Amikor a hőmérséklet csökkenni kezd, két dolog garantáltan megtörténik: a rúzsok árnyalatai mélyebbek lesznek, a bőrápoló formulák pedig gazdagabbak lesznek, hogy alkalmazkodjanak a szárazabb éghajlathoz, de ettől eltekintve mindig szerencsejáték, hogy milyen szépségtrendek kerülnek előtérbe. A szezon nagy részét az ünnepek uralják – ez befolyásolja a körömdíszítésünket, a hajkiegészítőinket és a sminkválasztásunkat -, de miután az ünnepek véget értek, néhány kiválasztott trend megmarad, hogy végigkísérjen minket a szezonon.

Amikor a szezon közelgő szépségtrendjeiről akarunk tájékozódni, a profikhoz fordulunk, és mi is pontosan ezt tettük, hogy megtudjuk, mi vár ránk 2021 telén. Az idei téli smink trendekre vonatkozó előrejelzéseim ismét nagyon ’90-es évek és Y2K ihletésűek, ahogy azt az elmúlt néhány szezonban is láthattuk idén. Ebben a szezonban egy teljesen új szintre emeljük, és kihúzzuk a gyufát.

Számíthatsz a sok csillámra, grafikus szemceruzára és rózsás pirosítóra, de ez csak a kezdet.

 

Görgess tovább, és olvasd el az év téli top smink trendjeit.


2021 Téli smink trend: Színes grafikus szemceruza

A grafikus szemceruza az elmúlt két év egyik kedvenc sminkelési trendje, és akárcsak az arcmaszkok, amelyek népszerűvé tették, ez sem fog egyhamar eltűnni. Számtalan módon viselheted a grafikus szemhéjfestéket, de Diana Manzanares, az R2R sminkmester és márkanagykövete a színes szemhéjfestéket a szem belső sarkában használja, V-alakot alkotva, vagy hagyományos szárnyvonalat, de a szem belső sarkától messze kijjebb kerülve macskaszerű hatást kelt.

Kicsit túl bonyolultnak hangzik számodra? Egy másik lehetőség csak egy vastag alsó szempillasor. A “fordított” szemceruza-trend elég egyszerű a sminkes kezdőknek.

2021 Téli smink trend: Glitter akcentusok

Az olyan vidám hangsúlyok, mint a gyöngyök és az arcékszerek folyamatosan megjelentek a vörös szőnyegen. Éppen ezért idén télen sok csillámos akcentust fogsz látni. Ez a trend lehet akár az arcra, akár a szemre, és szuperül hordható bárki számára. A csillogás beépítése a szemsminkbe egyszerű egy csillámos szemceruzával vagy egy csillogó szemhéjfestékkel. A csillámokkal és a csillogó szemhéjfestékekkel igazán átsugározhatod a személyiségedet. Ha a szemedről van szó, játszd el, ahogyan csak akarod. Finom vagy intenzív; itt nincsenek szabályok.

Ha szeretnéd kipróbálni a csillogás használatát az arcodon, a legjobb, amit ajánlok, hogy olyan highlightert használj, amely nagyon finom, lágy és áttetsző. Ha highlightert használunk, kulcsfontosságú, hogy csak az arc magas pontjaira használjuk.

2021 Téli smink trend: Lágy matt bőr

A nyár a harmatról szól, de idén télen több lágy, matt bőrt fogsz látni. Elég gyakori a téli smink trendeknél, hogy a bőrön kevesebb harmat vagy csillogás van, de ebben a szezonban egy következő szintre emeljük ezt azzal, hogy sok struktúrát adunk az arcnak. Gondolj a ’90-es évek szupermodell bőrére, amikor egy jól kivájt arcot és rózsaszín rózsaszín pirosítót látsz. A matt, nem pedig száraz bőr elérésének módja egy jó púder használata. Ezzel együtt egy nagyszerű, gazdag hidratáló krém kulcsfontosságú ehhez a megjelenéshez, hogy a sminked sima és kényelmes legyen a bőrön.”

Ahhoz, hogy a lágy matt felületet a következő szintre emeld, és a sminket hosszú időre rögzítsd, “fújd a fixáló spray-t az alapozóecsetedre, amin alapozó van”.

2021 Téli smink trend: A szemek alatti pirosító pöttyök

Sokan szeretjük a pirosítót, mert felmelegíti az arcunkat és szép színt kölcsönöz az arcbőrünknek, de próbáltad már a szemed alatt is használni a pirosítót? Ez a megjelenés világos és közepes bőrtónusúaknál rózsaszín pirosítóval működik a legjobban, mélyebb bőrűeknél pedig bármi élénk narancssárga színt ajánlanék. Ha matt, csillogásmentes púderes pirosítót használunk, elkerülhetjük, hogy a szem alatti textúrát vagy ráncokat kiemeljük. Ez a technika megemeli az orcák almáját, és “kacér” hatást kölcsönöz a sminknek.

2021 Téli smink trend: Vékonyabb, megemelt szemöldök

Tudjuk, mire gondolsz: soha többé nem térsz vissza a ’90-es évekbeli túlszedett, pálcikavékony szemöldöködhöz, de ne félj. Ez egy reálisabb és lágyabb megközelítése a határozott, formázott szemöldöknek. A vékonyabb szemöldökstílus, amit idén télen látni fogsz, nagyon minimális ívet kapott, és az egész arcodat megemeli. A megjelenés eléréséhez ceruzával vagy szemöldöktollal töltsd ki a szemöldöködet felülről. Ne töltsd ki vagy sötétítsd a szemöldököd tövét, mert ez csak lefelé viszi a szemöldököd megjelenését.

 

2021 Téli smink trend: Lined Lips: Over-Lined Lips

 

A TikTokon már szép számmal felbukkantak az ajakbéléses hackek, de a jövőnkben az ajkak felülbélelésének új módjára lelhetünk. Kevesebb embert fogunk látni, akik az ajkak közepén használnak majd szájceruzát, ami “babás” hatást kelt. A megjelenés megteremtéséhez a felső ajkad külső sarkainak túlhúzására kell összpontosítanod, majd “kövesd a természetes ajakvonaladat”, amikor az ajkad közepéhez érsz. Amint elérted az Ámor ívét, csak kerekítsd ki az ajkad felső részét azáltal, hogy összekötöd az Ámor ívének két csúcsát. Az alsó és a külső sarkokat akarod aláhúzni, mert azt akarod, hogy a felső ajkad nehezebb legyen, mint az alsó.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!