6 Szépségápolási Termék, Amit Mindannyian Rosszul Használunk:

Még a legjobb és legdrágább szépségápolási termékek is teljesen elronthatják a megjelenésedet, ha nem megfelelően használod őket. A kiváló minőségű arcpúderedtől úgy nézhetsz ki, mint egy szellem, és úgy tűnhet, mintha egy fekete lyuk nyelné el a samponos flakonjaidat. Egyes szokások generációról generációra öröklődnek, így meg sem kérdőjelezzük őket. Szerencsére ezt egyszer és mindenkorra, néhány perc alatt helyrehozhatjuk.

Itt az ideje, hogy megmentsd megjelenésedet azoktól a hibáktól, amelyeket eddig valószínűleg észre sem vettél.


1. Felrázod a körömlakkot a körömfestés előtt.

Bármi is legyen az ok, a körömlakk felrázása csak ront a manikűrödön. Megfogja a levegőt, és buborékokat okoz a körmödön. Ezenkívül ne próbáld meg úgy keverni, hogy az ecsetet ki-be pumpálod a tartályból.

 

Jobb, ha az üveget éles mozdulatok nélkül forgatod a kezedben, vagy egyszerűen nem csinálsz semmit.

2. Az egész arcodra púdert viszel fel.

Elég, ha csak bizonyos területekre viszel fel púdert. A legtöbb esetben a szem alatti területre, a homlokra, az orra és az álladra ajánlott egy kis púdert tenni, az arcodat pedig kerüld el. Ezek a területek gyakran a legolajosabbak. A túl sok púder felvitele kiemeli a bőrhibákat, például a dudorokat vagy a száraz foltokat.

3. A hajadat a gyökereitől kezdve fésüld át.

Az ilyen fésülködési mód hajtöredezéshez vezet. Ehelyett a hajadat szakaszokra osztva és alulról a teteje felé haladva a helyes módja a haj kifésülésének. Emellett így könnyebben kibogozhatod a hajadat is. Az ujjaiddal is ellenőrizheted, hogy nem csomósodik-e a hajad, így elkerülheted a hajkárosodást.

4. Parfümöt használsz közvetlenül a füled alatt vagy a hajadon.

Ha azt szeretnéd, hogy a parfümöd tovább tartson, közvetlenül a hidratálás után vidd fel. Ha parfümöt fújsz a hajadra, az kiszárítja azt, mivel alkoholalapú formulát tartalmaz. A bőrödre dörzsölni sem jó módszer. A súrlódás felmelegíti a bőrt, és természetes enzimeket szabadít fel, amelyek megváltoztatják az illatot. Vigyen fel parfümöt a ruhájára vagy a füle tetejére.

5. A haj megnedvesítése után azonnal sampont használsz.

Ahelyett, hogy gyorsan leöblítenéd a hajad és egy jó adag sampont használnál, jobb, ha hagyod egy kicsit ázni a hajadat. Így minden előnyét ki tudod használni a készítménynek. Az áztatás mellett szól az is, hogy kevesebb sampont használsz.

6. A rúzst a szélektől a közepéig vidd fel.

A helyes út az, ha belülről kifelé haladsz. Ha a közepére koncentrálsz, nagyobb kontrollt kapsz, és csökken az esélye annak, hogy az ajak vonalán kívülre kerülsz. Használhatsz ecsetet vagy az ujjadat.

6 Szépségápolási Termék, Amit Mindannyian Rosszul Használunk

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!