6 Smink Tipp, Amivel Kiemeled És Ragyogóvá Teheted A Mosolyodat:

Bármennyire is igyekszünk vigyázni a fogainkra, az ételek, a kávé és az idő múlása fogszuvasodást okoz! Mindenkinek a fogai a kor előrehaladtával sárgulnak. Hogyan sikerül tehát a hírességeknek mindig ilyen ragyogó, tökéletesen fehér mosolyuk? Sokan közülük talán órákat töltenek a fogorvosnál, de vannak olyanok is, akik helyette néhány egyszerű sminkelési trükköt alkalmaznak, és az eredmény egészen elképesztő.

Összeállítottunk egy listát 6 tippel, amit te is követhetsz a sminkelésnél, hogy ragyogónak tűnjenek a fogaid, anélkül, hogy fehérítened kellene őket:


1. Határozd meg és kontúrozd ki a szádat egy nude színnel

A szájceruza majdnem olyan fontos, mint a rúzs, mégis gyakran elfelejtik. Segít meghatározni a száj kontúrját, hogy sokkal több volument hozzon létre, és hogy a rúzs árnyalata tovább tartson. Ha azt szeretné, hogy a fogai kiemelkedjenek és fehérebbnek tűnjenek, remek ötlet egy nude árnyalatú ajakceruza használata. A szája teltebbnek fog tűnni, és a mosolya sokkal ragyogóbb lesz. A helyes felvitelhez kezdje a Cupido ívének (az ajak felső részén, az orr alatt lévő ív) körvonalazásával. Ezután kösse össze az ív mindkét végét a szája sarkával. Az alsó ajak esetében kezdje a középső rész körvonalazásával, majd hosszabbítsa meg a vonalat az ajak mindkét végére. Végül színezze ki az ajkak többi részét egy azonos színű vagy körülbelül 2 árnyalattal sötétebb rúzzsal. Ezután készen állsz arra, hogy megmutasd a fogaidat, amelyek olyan fehérek lesznek, mint a gyöngyök.

2. Viselj highlightert

A highlighter egy olyan eszköz, amit mindenkinek, aki szeret sminkelni, valahol biztos helyen kell tartania a sminkes táskájában. Ez a termék segít kiemelni az arcod egyes vonásait, hogy sokkal ragyogóbbnak és élénkebbnek tűnjön. És ebbe természetesen a mosolyod is beletartozik. Néhány hely, ahol érdemes alkalmazni: az arccsontod feletti csonton, az orrod tetején és az Ámor ívén. Ha a szemedet is szeretnéd egy kicsit nagyobbnak láttatni, akkor a szemed belső sarkaira is tehetsz egy kis highlightert.

3. Törekedj a barnító hatásra

Valószínűleg már tudod, hogy a bronzosító púder vagy a bronzosító segíthet a napcsókolta bőr hatás elérésében. De az már kevésbé ismert, hogy ezek a fogaidat is fehérebbé tehetik. Válassz matt bronzosítót, hogy a bőröd kiemelkedjen és nagyobb kontrasztot adjon a fogaid gyöngyházfényű színével. Akkor működik a legjobban, ha az arccsontodra, az orrod tetejére, és a highlighterhez hasonlóan a Cupido ívére viszed fel. Természetesen, ha úgy érzed, hogy a bronzosítót az egész arcodon használnád, hogy egyenletesebb színérzetet kapj, megteheted. De akkor vigyázz, hogy ne vidd túlzásba, hogy ne tűnjön mesterkéltnek, mert akkor a trükk visszafelé sülhet el.

4. Hívd fel a figyelmet a szemedre

A megfelelő smink alkalmazása a szemedre kulcsfontosságú ahhoz, hogy eltereld a figyelmet a fogaidról, és az emberek a szád helyett a szemeidre koncentráljanak. Néhány elengedhetetlen kellék ehhez a tipphez a fekete szemceruza és a sok szempillaspirál. Ami a szemfestéket illeti, válassz kék árnyalatokat (például világoskék, lila, zöld vagy türkizkék), amelyek nagyobb kontrasztot teremtenek a fogaiddal, és kiemelik a szemeid. Kerüld a narancs alapú színeket, mert sárgásabbnak tűnhetnek tőlük a fogaid.

5. Viselj kék rúzst

Ezt a tippet Beyoncé sminkmestere, Sir John már egy ideje használja, hogy a hírességek mosolya fehérebbnek tűnjön. Számára a ragyogó, fehér mosoly kulcsa, hogy kék alaptónusú vagy hideg árnyalatú rúzsokat válasszon. Ha merészebbek akarunk lenni, választhatjuk a lilát is. Ha inkább a klasszikus opciót kedveli, válasszon egy cseresznye pirosat kék alapon, vagy egy nude színt barna vagy akár fukszia alaptónussal. Mindezek az árnyalatok kontrasztot alkotnak a fogaiddal, és sokkal fehérebbnek tűnnek. A szemhéjfestékekhez hasonlóan kerüld a narancssárga vagy réz színű rúzsokat, mert ezek sárgás hátsó tónust kölcsönöznek a fogzománcodnak.

6. Viselj sok szájfényt

A szájfény tökéletes eszköz arra, hogy a szád ragyogóbbnak és teltebbnek tűnjön. És persze arra is, hogy a fogaid fehérebbnek tűnjenek. Mielőtt felvinnéd, fontos, hogy jól hidratáld az ajkaidat egy balzsammal. Ezt követően tegyél fel egy kékes alaptónusú rúzst, végül pedig vigyél fel sok szájfényt, különösen az ajkaid közepe táján. Ezzel nemcsak a szád lesz ragyogóbb, hanem a fogaid is kiemelkednek.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!