6 Hatékony Módszer A Fogkő Természetes Úton Történő Eltávolítására:

A tökéletes mosoly az egyik legvonzóbb tulajdonság, amellyel egy ember rendelkezhet. Sajnos sok minden károsíthatja a fogakat, például a dohányzás, a túl sok koffein és a rendszertelen fogápolás. Ártatlannak tűnő napi szokásaink valójában olyan problémákat okozhatnak, mint a fogkő. Ha szeretnéd csökkenteni a fogászati látogatásokat, akkor érdemes lesz elmélyedned ebben a cikkben, mivel összegyűjtöttük a fogászati problémák megszüntetésének természetes és egyszerű módjait.

 

Fontos azért megjegyezni, hogy a különböző kemikáliákat tartalmazó fogfehérítő krémekkel rövid távon nem tudnak ezek a természetes megoldások versenyezni. A mesterséges fogfehérítőkkel ellentétben, amelyek akár pár nap alatt kifehérítik a fogaidat (egyéb mellékhatások mellett), ezek a módszerek inkább a lágy és hosszú távú megoldás irányvonalán mozognak.

 

Ha nem akarsz sokáig várni, és a pénzt sem sajnálod, akkor nézd meg az egyik újabb termékbemutatónkat, amelyben egy Precision Applicator fogfehérítő tollat próbáltunk ki. A termék ára nem olcsó, és a tipikus fogfehérítő krémek problémáitól azért ez a termék is szenved, viszont az eredmények is magukért beszélnek.

 

Szódabikarbóna

 

A szódabikarbóna természetes súrolószerként használható, és gyakran használják számos természetes gyógymódban. Keverjen össze egy evőkanál szódabikarbónát egy csipet sóval, és egyszerűen mártsa nedves fogkeféjét a keverékbe, majd mosson fogat a szokásos módon.

 

Aloe Vera és glicerin

  • egy csésze víz
  • 1/2 csésze szódabikarbóna
  • egy teáskanál Aloe vera gél
  • 4 teáskanál növényi glicerin
  • egy teáskanál citrom illóolaj

 

Moss fogat ezzel a keverékkel, és figyeld, hogy a fogaid perceken belül fehérebbek, fényesebbek és egészségesebbek lesznek! Természetesen a hosszú távú alkalmazás itt sem elkerülhető, de a kezdeti szakaszban is már láthatóak lesznek az eredmények.

 

Narancshéj

 

Miután megettél egy narancsot, dörzsöld a narancshéjat a fogaidra – ez egy egyszerű módja a fogzománc tisztításának. Fehéríti a fogakat, és segít megelőzni a foltokat, valamint felveszi a harcot a baktériumokkal. Miután néhány percig dörzsölted, egyszerűen öblítsd le egy kis vízzel.

 

Szezámmag

 

Foghatsz egy marék szezámmagot, néhány percig rágcsálhatod, majd kiköpheted, így könnyen tisztíthatod a fogaidat és kíméletesen eltávolíthatod a foglepedéket. Utána száraz kefével távolítsa el a maradék magokat. Ezt a súrolást használhatja a fogfoltok eltávolítására is.

 

Vitaminos fogmaszk

 

A C-vitamint tartalmazó gyümölcsök és zöldségek pépesítése gyors és egyszerű módja annak, hogy fogkőmegelőző pasztamaszkot készítsen fogai számára. Egyszerűen pépesítsd össze a paradicsomot, az epret és a narancsot, és kend a pasztát a fogaidra. Várjon 5-6 percet, majd öblítse le. Ez segít elpusztítani a szádban lévő baktériumokat, és felfrissíti a leheletedet.

 

Ecetes megoldás

 

Nem ez a legfinomabb megoldás, de 100%-ban természetes, és anélkül tisztítja a fogaidat, hogy kárt okozna:

  • 2 evőkanál ecet
  • egy evőkanál só
  • 30 ml víz

 

Kombináld össze a hozzávalókat, öblítsd le és ismételd meg több napon keresztül a maximális hatás érdekében.

6 Hatékony Módszer A Fogkő Természetes Úton Történő Eltávolítására

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!