6 Frizura Hiba, Ami Miatt 5-10 Évvel Idősebbnek Nézel Ki:

Olyan nőt találni, aki elégedett azzal, ahogyan kinéz, talán csak a fikcióban lehetséges. A valódi nők ezzel szemben mindig keresik a módját annak, hogy szebbnek és fiatalabbnak tűnjenek. Örökké készek vagyunk lyukat égetni a zsebünkbe, hogy mindent megtegyünk, ami visszafordítaná számunkra az öregedési folyamatot. Legyen szó csillagászati összegek kifizetéséről a fogyókúrás központokban, vagy arról, hogy végül kés alá fekszünk, a vágy, hogy fiatalosnak tűnjünk, soha nem ér véget!

 

Annak ellenére, hogy csillagászati összegeket fizetünk ki drága kezelésekre, hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni a szépség egyszerű, de fontos aspektusait, amelyek azonnal feldobhatnák a külsőnket. Ezek az egyszerű lépések feleannyira sem ártanának nekünk, mégis fenomenális változásokat hozhatnának a külsőnkben. Meglepődnél, ha tudnád, hogy egy egyszerű, de gyakran figyelmen kívül hagyott dolog, a “jó frizura” milyen csodákra képes!

 

6 gyakori frizura hiba, ami miatt jóval idősebbnek nézhetsz ki:

 

1. Rövid fürtök

 

Biztos vagyok benne, hogy a teljes hitetlenségben fogadhatod azt, hogy a rövid haj lehet az oka annak, hogy idősebbnek nézel ki, mint amilyen vagy! Azonban a túl rövid haj, ami nem illik a személyiségedhez vagy az arcformádhoz, igenis sokat számít. Ha az öregedés a fürtjeid elvékonyodásához vezet, itt az ideje, hogy rövidre vágasd őket. Mielőtt azonban hagynád eltűnni a tincseket, mindenképpen válassz olyan frizurát, amely nem tűnik túl rövidnek, és bőséges rétegekkel és mélységgel rendelkezik.

 

2. Hosszú haj rétegek vagy pattogás nélkül

 

Most komolyan? Mindig is az volt a benyomásunk, hogy kedvenc bollywoodi díváink fiatalos és üde külsejét mind a hullámos fürtjeiknek köszönhetik! És a hosszú haj tagadhatatlanul gyönyörű látvány; azonban ha még mindig középső választékot viselsz, vagy ha a frizurádból hiányoznak a rétegek és a pattogás, akkor a végén a figyelem az arcodon lévő öregedés apró jeleire fog irányulni. Biztos nem akarod, hogy az emberek ezeket a vonalakat nézzék, igaz?

 

3. Nemet mondani a világosabb tónusokra

 

Az őszülés annyira elharapózott (hála a minket körülvevő stressznek), hogy a hajfestés ma már szinte elkerülhetetlen a nők számára, még a 20-as éveikben járók számára is! A legtöbb indiai nőt koromfekete hajjal áldotta meg az ég, és hajlamosak olyan színt választani, ami közel áll vagy megegyezik a hajuk színével, mielőtt az őszülés áldozataivá válnának. A hajszakértők azonban úgy találták, hogy a sötét árnyalatú hajfestés óriási hiba, mivel az csak még jobban felhívja a figyelmet az arcodon lévő finom vonalakra. A világosabb tónus választása okosabb dolog, mivel ez biztosan enyhíti a kort az arcodról.

 

4. A “kontraszt” teljes kihagyása

 

Egy világosabb hajszín biztosan fiatalosabbá tehet, de ha túl világos színt választasz, az sem egy jó megoldás. A nagyon világos hajszín nem túl jó ötlet, hiszen nem lenne egyértelmű a különbség a bőröd és a hajad színe között. Ezért nagyon ajánlott a megfelelő kontrasztot felvenni, amely kiemeli a megjelenésedet.

 

5. A fekete-fehér megjelenés problémás

 

Ha még mindig a szürkeségre akarsz támaszkodni, és még mindig azt keresed, hogyan tudnál éveket lehozni az arcodról ezzel a módszerrel, akkor sajnálom, de ez egy hiábavaló próbálkozás. Bár a fekete-fehér megjelenés érettebb és tapasztaltabb külsőt kölcsönöz neked, biztosan nem segít abban, hogy fiatalabbnak tűnj. Mindenképpen menj egyenesen a szalonba, és válaszd ki a megfelelő hajszínt MOST!

 

6. A változás elutasítása

 

Gyakran mondják, hogy “a változás elkerülhetetlen”. Milyen unalmas lenne minden nap ugyanazt csinálni, minden nap ugyanazt a fajta ételt enni, és ami még rosszabb, minden nap ugyanúgy kinézni! Nemet mondani a változásra a legbiztosabb módja annak, hogy az ember élete nyomorúságba és hétköznapiságba fulladjon. Tehát, ha már egy éve vagy annál is tovább ugyanazt a külsőt viseled, itt az ideje, hogy elfogadd a változást. Keress egy jó fodrászt, és nézd meg, hogy a varázspálca (értsd: olló) hogyan varázsolja át a megjelenésedet. A fiatalon maradás kulcsa az, hogy folyamatosan próbáljuk fejleszteni magunkat; ezért győződj meg róla, hogy a változás szele először a hajadat érinti!

6 Frizura Hiba, Ami Miatt 5-10 Évvel Idősebbnek Nézel Ki

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!