6 Embertípus, Amit Jobb Ha Messze Elkerülsz, Ha Párkeresésről Van Szó:

A boldog kapcsolatok száz apró dologból állnak. Az egyik ilyen a hűség. Abban mindenki egyetértene, hogy fontos, hogy bízzunk a partnerünkben. Vannak azonban olyan emberek, akik egyszerűen nem tudnak úgy élni, hogy ne csalják meg a partnerüket. Számukra ez csak idő kérdése.

Úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk, milyen típusú emberekkel nem szabad komoly kapcsolatot kötni, mert csak az idődet vesztegeted.


1. Nárcisztikus típus

Egy nárcisztikusnak sosem elég egyetlen ember szeretete. Ez a fajta ember mindenki csodálatát akarja. Ők így érvényesítik magukat. A nárcisztikusok folyamatosan keresik a tökéletes partnert. Őszintén úgy gondolják, hogy a jelenlegi kapcsolatuk nem elég tökéletes ahhoz, hogy folytassák. És mindenkit hibáztatnak, csak magukat nem.

2. Túlságosan romantikus típus

A csábítás és egy új kapcsolat kialakításának folyamata nagyon fontos egy romantikus személy számára. Az ilyen emberek szeretik az új benyomásokat, és nem bírják a rutint – csak unatkoznak. Hogy ezt elkerülje, a túlságosan romantikus ember talál valami új szórakozási lehetőséget, ami boldogságot hoz számára. Utálnak minden korlátot és korlátozást, és a szabadságot értékelik a legjobban.

3. Önbizalom hiányos típus

Mindannyiunknak hiányzik az önbizalom egyik vagy másik területen. Ha azonban valaki nem tudja, hogyan élje a saját életét, és folyamatosan szüksége van valaki más jóváhagyására, az veszélyes jel. Amikor az ilyen emberek az idegenkedés legkisebb jelét is észreveszik, azonnal új kapcsolat után néznek, ahol minden másképp lesz. Mindezek a dolgok csak az ilyen emberek önérvényesítését szolgálják.

4. Túlságosan önző típus

Az önző emberek annyira belefeledkeznek a saját magukkal kapcsolatos gondolataikba, hogy nem fogadják el, hogy a legközelebbi és legkedvesebb embereik is szenvedhetnek. Azt azonban megértik, hogy ők maguk is okozói lehetnek ennek a szenvedésnek. Az önző emberek úgy gondolják, hogy az erkölcsi normák egyszerűen nem nekik szólnak. Mindig megbocsátják maguknak azt, amit másokban nem tudnak elviselni.

5. A folyamatosan szenvedő típus

A szenvedő mindig a mártírt játssza. Bármilyen apróság elszomoríthatja őket. Ezek az emberek mindig keresnek valakit, aki megvigasztalja őket. Amikor a partnerük nem tudja megadni nekik azt, amire vágynak, a szenvedők új ember után néznek.

6. Mindig kritikus típus

Ez is csak egy olyan embertípus, aki nem elég magabiztos. Azok, akik szeretnek másokat minden aprósággal kapcsolatban kritizálni és tanácsokat adni (gyakran kéretlenül), csak az önérvényesítés eszközeként használják. Mondanom sem kell, hogy nem félnek ártani senkinek a környezetükben, és nem képesek egészséges kapcsolatot építeni.

6 Embertípus, Amit Jobb Ha Messze Elkerülsz, Ha Párkeresésről Van Szó

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!