5 Kreatív Smink Ötlet Amivel Úgy Fogsz Tündökölni Mint Még Soha:

Ezzel az 5 kreatív és elrugaszkodott smink ötlettel garantáltan tündökölni fogsz! Ha elegánsabb helyre, vagy buliba mész akkor is biztosan te leszel a figyelem középpontja és mindenki téged fog irigyelni/csodálni!

 

1. Fekete füstös szem

Az örök klasszikus, amivel sosem lehet mellényúlni. Ha nem tetszik annyira a sötétség, akkor egy kevés csillámmal mindenképp dobd fel!

Az alapvető kellékek az ecset (egy, amivel felvisszük, és egy, amivel összemossuk) és a szemhéjpúder. Persze ezeken túl még rengeteg más termékkel kiegészíthetjük a rítust, de ha az ecset és a púder megvan, már belevághatunk. Rengeteg púdert szerezni minden elképzelhetó árkategóriában, le is teszteltünk néhányat.

A különbség jó és kevéssé jó minőségű púder között a pigmentáció; az olcsóbb halványabb, míg a drágább élénkebb. Ha rengeteget sminkelünk, javasolt beruházni egy drágább palettára, mert határozottan megéri az árát. A minimum füstös szem a fekete és a barnás árnyalatú, de valójában bármilyen színeket használhatunk. A legtöbb szemhéjpúder a piacon csillámos, és ezzel nincs is semmi baj, de sokak számára a matt színek előnyösebbek, főleg, ha már rengeteg ránc található a szem körül.

2. Strasszkövek

Ha a csillámpor túl snassz neked, akkor akár strasszokat is ragaszthatsz az arcodra. Az tuti, hogy ez a tusvonal minden tekintetet megragad ezután.

A csillogó sminkek csúcsát minden bizonnyal a strasszos változatok képviselik, amelyeknél már nem csupán a árnyalat ragyog a bőrünkön, de kisebb-nagyobb kövecskék is díszítik szemhéjunkat, orcáinkat vagy épp homlokunkat. A Pinterest elemzői szerint a látványos – és ezúttal nem az indiai szépítkezési kultúrából merítő – sminkek 550%-os érdeklődésugrást könyvelhettek el maguknak az elmúlt hetekben, ez valóban óriási növekedés.

 

3. Csillogó szemzug

Ez a trend érthető, hogy miért van életben évek óta. Jóval nyitottabb tekintetet csinál, kiemeli a szemeket. Ha extracsillámosra csinálod, akkor teljesen biztosan te leszel a buli középpontja!

4. Elmosódott macskaszem

Kevéssé szigorú, mint a kalsszikus tusvonal. Nincs más dolgod, mint fekete szemceruzával felrajzolni az alapformát, ezután egy kevés ecsettel elsatírozni.

Az egyik legnépszerűbb szemsmink típus, amely egy leheletnyi drámaiságot kölcsönöz, így farsangra azt a kifejező tekintetet biztosítja, amelyet már oly hosszú ideje keresett: nem más, mint a tusvonal.

A drámai füstös tekintettel kombinálva a macskaszem smink trendi, és mindenekelőtt feltűnő megjelenést kölcsönöz, amelynek segítségével ragyoghat farsangon. A feltűnő jelmezek, frizurák stb. ugyan csinos kiegészítők lehetnek, azonban nem feltétlenül szükségesek. A főszereplők ebben az évben a tökéletesen sminkelt macskaszemek, amelyek csupán úgy mellékesen irtó trendivé varázsolják a megjelenését.

termeszetes_smink

5. Természetes szépség

Ha nem vagy a durva rúzsok, festékek híve, akkor válassz természetes világosbarnákat és bézseket. Ha enyhén csillámos szemhájpúdert használsz, akkor megfelelő, visszafogott ünnepi sminked lesz.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az arcbőr ápolása és tisztítása mennyire fontos sminkelés előtt. Természetesen most is ezzel kezdünk. Figyelmesen tisztítsd meg az arcod, ezután használj hidratálókrémet. Az ajkaidat finoman radírozd át és kend be ajakbalzsammal. Ez utóbbit hagyhatod is rajta teljesen addig, ameddig el nem érsz a sminkelés fázisában az ajkakhoz.

A természetes szépség fontos eleme a tökéletes folyadékpótlás és a vitaminok is. Minél több oldalról támogatod a szervezeted / bőröd, annál szebb, egészségesebb külsőt teremtesz magadnak. Különösen fontos ez ősszel / télen, amikor a kevesebb D-vitamin mellett a szélsőséges időjárással is fel kell venni a harcot.

Amire szükséged lesz a minimum elkészítéséhez az nem más, mint egy könnyű viseletet kölcsönző alapozó vagy színezett hidratáló, egy korrektor, porpúder a fixáláshoz, bronzosító, pirosító.

Ezekkel a termékekkel készítjük el a természetes szépség kihangsúlyozására az alapot. Sminkszivacs vagy sminkecset segítségével vidd fel az alapozót a teljes arcra. Fontos, hogy a nyakat, fültöveket, hajtöveket se hagyd ki, így elkerülheted a maszk hatást. Ezt követően jön a korrektorozás. Ezt a szem alatti területre vidd fel, így üdébbé és frissebbé varázsolod a tekinteted. Ezután mindent fixálj egy púder segítségével. Ne feledd, a természetes szépség kihangsúlyozása a cél, tehát semmiből se vigyél fel hihetetlenül nagy mennyiséget.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!