ombre-haj-otletek

40 Ombre Haj Ötlet, Ami Segít Inspirációt Találni:

A haj átalakítása nehéz lehet, ezért létezik az ombre haj: hogy megkönnyítse az életedet.

 

Általában a legtöbben vagy a hajvágás vagy a hajszín megváltoztatásával akarnak kezdeni, de a végén kételkednek abban, hogy ilyen hosszúra vagy tónusúra kell-e menniük. Elvégre barna hajról szőkére és fordítva őrültségnek és ijesztőnek tűnhet a váltás.

 

Ezért azt javasoljuk, hogy menj biztosra, és próbáld ki az alábbi friss, lenyűgöző ombre hajötletek egyikét, mielőtt komolyabb változtatásra szánnád el magadat. Különben is, az ombre haj elegáns és könnyen kivitelezhető!

 

Ha szeretnél még további ötleteket gyűjteni, akkor nézd meg a rövid haj válogatásunkat is, hátha segít megtalálni a számításodat.

 

Íme 40 tökéletes ombre haj ötlet, hogy ihletet meríts!

1. Stílusos rövid ombre haj. Abban az esetben, ha bobot ringatsz, és szeretnéd egy kicsit felfrissíteni, az ombre hozzáadása a legjobb döntés lehet a számodra. Ugye mindannyian szeretnénk úgy kinézni, mintha épp a tengerparton jártunk volna?

ombre-haj-1

Instagram: @bescene

2. Fekete-barna ombre. A legjobb azoknak, akik kevés változást szeretnének, de mégis szeretnének egy pimasz külsőt az előttünk álló új szezonra.

 

3. Barna ombre haj. Mi kiáltja hangosabban az őszt, mint a mélyvörösek? Próbáld ki ezt a csodás sötét ombre frizurát, és nézz ki úgy, mint a kakaóivó, bújós szezon két lábon járó definíciója.

 

4. Barna ombre haj. Egy laza stílus, amely a változatosságra vágyóknak tetszeni fog. Nagyszerű minden hajhosszhoz is!

 

5. Barna és világos karamellás ombre haj. Az ízléses érzés még sosem volt ennyire egyszerű, ha ilyen frizurád van. Könnyen formázható és viselhető, a barnától a karamelláig terjedő ombre hatás csodákat tesz a göndör és egyenes hajjal egyaránt.

 

6. Ombre hosszú haj. Próbálj meg játszani a szőke és a karamell árnyalataival; a stílus remekül működik azoknak, akik barna ombre-t keresnek.

7. Ezüstös ombre haj. Ez a megjelenés 2017 óta nem ment ki a divatból! A szürke rengeteg árnyalata közül választhatsz. Abszolút megtalálhatod a tökéleteset, ami illik hozzád, és merész és elegáns megjelenést biztosít.

 

8. Sötétbarna ombre haj. Mostanában az őszítés hozzáadása a hajadhoz nagyon divatos. A sötétbarnától a szürke ombre hajhoz való átmenet határozottan feldobhatja a megjelenésedet.

 

9. Lágy ombre hajszín. A romantikus érzésért próbáld ki, hogy a sötétebb árnyalatoktól a teljes fehérig nyújtózkodsz a hosszú hajadon. A bókok gyorsan követni fogják!

 

10. Ombre göndör haj. Nézz ki úgy, mint egy hercegnő élénk színű fürtökkel. Az ombre hatás a göndör hajon áll a legjobban, ezért fontoljuk meg ezt a megjelenést.

11. Fordított ombre haj. Játssz egy kicsit, és hívd ki magad egy drasztikusabb változásra azzal, hogy szőkéről sötétre (vagy bármilyen más színre) váltasz. A nem banális világosból sötétbe való ombre fantasztikusan néz ki!

 

12. Lilától vörösre váltó ombre haj. Fedd fel a benned rejlő sellőt azzal, hogy teljesen megváltoztatod a megjelenésedet a korall és a poros lila eme lédús árnyalataival. Dobd fel a mindennapjaidat a merész, mégis romantikus frizurával. Ezt a két látszólag különböző szín keverésével éred el, amivel rögtön el fogod lopni az összes bókot.

 

13. Sárga vállhosszúságú ombre haj. Hangolódj rá a belső Billie Eilishre, és ringasd a sárgás-zöldes színt úgy, ahogyan ő tette az elmúlt hónapokban. Tökéletes grungy megjelenés!

 

14. Rózsaarany ombre haj. Elegáns és stílusos hajszín, ami a legtöbb nőnek jól áll! Bár a színnyújtó technika miatt a hatás a középhosszú ombre hajon lesz a legjobban látható.

 

15. Szőkétől a vörösig tartó ombre. Próbáld ki ezt az elegáns ombre bobot a forró nyári estékre, hogy sok bókot és csodálkozó pillantást lopj magadnak.

 

16. Fekete ombre haj. Érezze magát elegánsnak és megújultnak egy finom feketétől gombabarna ombre frizurával.

 

17. Szőke ombre haj. Még nem állsz készen a teljes legálisan szőkére? Egy szőke ombre kezdetnek segíthet a végső döntés meghozatalában!

 

18. Szőke ombre rövid haj. Nézz ki daliásan ezzel a hygge, igazán kényelmesnek tűnő frizurával, amely rövid és középhosszú hajra is fantasztikusan működik!

19. Szőke ombre. A szőkéknek több a móka? Győződj meg róla te magad ezzel a friss, új, igazán lenyűgöző frizurával!

20. Ombre haj barnából szőkére. Egy csodálatos ombre hajszín, amely lehetővé teszi, hogy úgy játssz az árnyalatokkal, ahogyan csak szeretnéd. Ha a töveidet a sötétebb oldalon tartod, míg a végeidre poros rózsaszínt és világos szürkét adsz, teljesen új külsőt kaphatsz!

 

21. Világosbarna ombre haj. Hosszabb hajhoz próbáld ki ezt a lágy karamellszínű ombre-t mélyen kinőtt tövekkel. Ez a könnyed stílus sokkal könnyebbé teszi az átmenetet a világosabb színekre!

 

22. Burgundi ombre haj. Mondj igent az élénk színekre és a feltűnésre! Jelentkezz ezzel a merész bordó színkombinációval, és hódítsd meg a világot.

 

23. Ombre perm haj. Engedd szabadjára belső 80-as évekbeli sikkességedet, és szerezd meg a végső 1980-as évekbeli átalakítást a világosbarna ombre és egy gyilkos dauer kombinálásával.

24. Ombre egyenes haj. Létezik egy mítosz, miszerint egyenes hajjal nem igazán lehet ombre frizurát készíteni. Semmi sem lehetetlen a megfelelő stílussal és stylisttal! Győződj meg róla, hogy olyasvalakit választasz, aki megfelelően ért a színnyújtáshoz, és pillanatok alatt hibátlan ombre-t fogsz hintázni.

 

25. Közepes ombre haj. A középhosszú haj tökéletes bármilyen ombre hajhoz, ha minket kérdezel. Érezd magad romantikusnak ezekkel a poros lilákkal és rózsaszínnel, amelyeket tetszés szerint formázhatsz.

 

26. Lila ombre haj. Még egy remek frizura a változatosságra vágyó szőkéknek! Vedd át a merész, zord hangulatot azzal, hogy a hajvégeken élénk lilára váltasz.

 

27. Zöld ombre haj. Ha a hírhedt lilák és kékek már nem inspirálnak, nézd meg a vibráló zöldeket a rendkívüli ombre frizurádhoz.

 

28. Élénkvörösből szőke ombre hajszín. Mintha a vörös haj nem lenne már önmagában is egy statement! Dobd fel a megjelenésedet szőke kiemelésekkel vagy egy teljes ombre hajjal, hogy valami más legyen.

29. Hosszú haj gradiens karamellás ombre. Ezt a stílust hygge ombre néven ismerik. A skandináv komfortérzetből ered, és ha minket kérdezel, ez a frizura pontosan ugyanezt a hangulatot közvetíti.

 

30. Világosbarnától a szőkéig tartó ombre. Ha még nem állsz készen arra, hogy búcsút mondj barna természetednek, tartsd sötétebbre a töveidet, miközben a hajvégeken finoman átmenetet képzelsz a szőkére.

31. Sötétbarna és vörös ombre. Az élénk vörösek sosem tűnnek elavultnak, és elképesztően jól működnek a sötétbarna hajjal!

32. Élénk rózsaszín ombre hosszú hajra. Végezz teljes átalakítást ezekkel az élénk rózsaszín árnyalatokkal, hogy kitűnj a tömegből!

 

33. Bronde hajszín. Bronde-ot egyaránt el lehet érni a sötétebb barnákból a szőkékhez és fordítva is. Nézd meg ezt az univerzális ombre hatást!

 

34. Feketéből szőke ombre. Adj hozzá néhány lágy szőkét a hajvégekhez, hogy kissé megváltoztasd a sötét megjelenésed.

 

35. Rózsaszín ombre haj. A szőke és a rózsaszín gyilkos kombó, miért ne próbálnád ki most? A rózsaszín végekkel tökéletes kócos, mégis pimasz külsőt kapsz, és egy másodperc alatt kizökkent a világból.

 

36. Szivárványos ombre haj. Légy kreatív, és változtasd meg a külsődet azzal, hogy igazi szivárványos egyszarvúvá válsz. A szürke szín szépen kiegészíti világos bőrtónusodat, míg a vibráló hajcsillanások remekül kiemelnek, és mindenki figyelmét magadra vonják a szobában.

 

37. Kék ombre haj. A fekete és a kék mindig jól működik együtt, és ez az ombre stílus sem kivétel!

38. Egyenes ombre bob. Csinálj valami mást a rövid hajaddal, ha néhány élénk színt adsz hozzá, vagy csak egy természetes barnától a lágy karamelláig terjedő ombre fade-t.

 

39. Sötéttől a világosig tartó ombre. Változásra vágysz és nem jut eszedbe valami különleges? A radikális változás érdekében válts a totális feketéről a tiszta fehérre, és tegyél nagyot az új frizuráddal!

 

40. Barna és szőke közötti ombre. Csodálatos színátváltozás – még az is megcsinálhatja, aki fél minden változástól! A lágy karamell és fehér színek szép volument adnak a barna sörényednek.

40 Ombre Haj Ötlet, Ami Segít Inspirációt Találni

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!