karacsonyi-kormok-boritokep

40+ Karácsonyi Körmök, Amikkel Ünnepi Hangulatba Kerülhetsz:

Hogy biztosan tökéletesen fel legyél készülve a szezonra, összegyűjtöttük a legjobb karácsonyi körmöket, amelyek inspirálhatnak téged az ünnepi időszakra.

 

Az ünnepek gyorsabban közelednek, mint gondolnánk, és alig várjuk, hogy ünnepi dekorációban bővelkedjünk. Az évnek ebben az időszakában minden színes fényekben, téli akcentusokban és vidám dekorációban pompázik, amelyek jól példázzák a szezonális hangulatot.

 

Ahogy a szépségápolásunk is felkészül a jókedvre, ez tökéletes alkalom arra, hogy ünnepi körömdíszítéssel kísérletezzünk. Elvégre mi is lehetne jobb alkalom a téli szürkeségnél arra, hogy feldobd a megjelenésedet karácsonyi körmökkel?

 

Így akár egy csillogó ünnepi parti megjelenést koronázol meg, akár a kandalló előtt meghúzódva lazábbra veszed a figurát, a karácsonyi körmeid csodásan fognak kinézni, és összhangban lesznek az év legcsodálatosabb időszakával.

 

Szerk.: Cikkünk megjelenése óta összeszedtünk egy újabb karácsonyi körmök gyűjteményt az internet bugyraiból, ezért ha nem elégszel meg ezzel a 40+ ötlettel, akkor nézd meg a másik cikkünket is 😉

 

Ha szeretnél még további köröm ötleteket gyűjteni, akkor nézd meg a téli körmök és a piros körmök gyűjteményeinket is, elvégre mindkét dizájn szerves részét képezik a karácsonyi körmök.

 

40+ legjobb karácsonyi körmök:

Ünnepi mikulásvirágok

 

karacsonyi-kormok-1

Ez a téli virágos körömkészlet a dús, piros mikulásvirágok végtelen csokraira emlékeztet minket.

Arany és piros csíkok

Ennek a kettős csíkos körömdísznek az átlós elhelyezése ünnepi csomagolásokra és szalagokra emlékeztet minket. Tekintsd ezt a manikűrt egy masniba csomagolt ajándéknak.

 

Karácsonyi fények

Ragyogjon a karácsonyi fényekkel ékesített semleges körmökkel.

 

Ünnepi arany ékezetek

 

Egészítse ki a klasszikus piros manikűrt arany ékezetekkel az ünnepi hangulatért.

 

Burgundi és csillogás

 

Ez az ünnepi megjelenés otthon is könnyen megvalósítható egy kis ragasztószalaggal (sablonnak), bordó lakkozással és arany csillámlakkozással.

 

Csillogó áfonya

 

A kedvenc csillogó vörös lakkod azonnali ünnepi sláger, ígérjük.

 

Vörös akcentusok

A piros színpöttyök szép akcentusszínt jelentenek az ünnepek alatt – vagy az év bármely szakában.

Candy Cane Inspirált

Mi is lehetne jobb egy karácsonyi manikűrhöz, mint a fehér és piros színű, cukorkadoboz-szerű csíkok?

 

Pasztellszínű díszek

 

A szép pasztellszínekben pompázó, elegáns díszek épp az évszakhoz illőnek tűnnek, és a viszonylag szelíd színsémának köszönhetően mégis frissnek és visszafogottnak hatnak.

 

Gyémántok és gyöngyök

A kristálytiszta háttér előtt elhelyezett gyöngyök és gyémántok szórványos szórása egyrészt hógömbnek, másrészt hóesésnek, harmadrészt pedig dísznek hat.

 

Absztrakt kockás

 

A hullámos kockás zsebek ezen a manikűrön a hagyományt veszik elő, és teszik funkyvá.

Glitteres hópelyhek

 

Ha olyan manikűrre vágysz, amely az ünnepi szezonon túl is stílusos marad, válassz valami olyan téli hangulatot, mint a hópelyhek.

 

Candy Red

A zselés körmök még mindig nagyon divatosak az ünnepi szezonban, és mi nagyon odavagyunk ezért a pirosas, forró trendért. Valójában a fűszeres cukorkákra emlékeztet minket, amelyek jól jönnek a mézeskalácsemberek díszítésekor.

 

Minimalista arany pöttyök

 

Válassza az aranyfóliás applikációkat a lakk fölé, hogy elegáns, letisztult megjelenésű felületet kapjon anélkül, hogy a tökéletes körök festésével próbálkozna.

Pezsgő hópehely

 

Ez nem lenne igazi karácsonyi ihletésű köröm körkép rengeteg hópehely nélkül, igaz? Ez a bonyolult és csillogó pezsgőszínnel hangsúlyozott, téli dizájn elegáns (nem giccses).

Arany fólia

Az ezüst és arany fóliázott szalagok nemcsak minden idők egyik legklasszikusabb karácsonyi dalára emlékeztetnek (nézd újra a Rudolph the Red-Nosed Reindeer-t, ha emlékeztetőre van szükséged), hanem a csillogó csomagolópapírra is.

 

Absztrakt piros

 

Semleges lakk, piros lakk és egy pamacs kell csak ahhoz, hogy újraalkossuk ezt a megjelenést @imarninails által.

 

Arany csillogó csík

Egy igazán minimalista karácsonyi körömdizájnhoz azt javasoljuk, hogy valami egyszerűt válassz, ami kézzel fogd meg a fényt egy kicsit, mint ez a csillogó arany csík egy semleges körömre.

 

Csillámok bőven

 

Ez a szuper csillogó megjelenés mostantól egészen szilveszterig készen áll.

 

Arany francia manikűr

Ez a dupla francia manikűr visszafogott, mégis ünnepi hangulatú, finom arany részletekkel.

 

Hagyd, hogy havazzon

A klasszikus hópehely manikűr ünnepi változata biztosan kiegészíti a fa alatt lévő ajándékokat.

Minden csillog

 

Semmi baj nincs egy kis (vagy sok) csillogással. Imádjuk, ahogyan ennek az ezüst szettnek az irizáló jellege finom szivárványos hatást kelt.

 

Áfonya vágyakozás

Ez az áfonya színű manikűr a klasszikus piros karácsonyi körmök kissé sötétebb változata. A fehér részletek minden körmön azonnal felcsigázzák a fejeket, és vidám ünnepi hangulatot sugároznak. Ha aggódsz, hogy nem fogsz tudni rendesen barkácsolni, vidd magaddal ezt a fotót a következő körömépítésre.

 

Finom és szezonális

 

Ez a finom manikűr kevésbé nyilvánvaló, de mégis egyértelműen karácsonyi ihletésű képekkel idézi meg az ünnepeket, mint például fenyőágakkal és szegfűszeges narancsokkal.

 

Fordított francia manikűr

A hagyományos élénk cseresznye helyett egy mélyebb vörös alap kapja az aranypehely-érintést, ami ezt a fordított francia manikűrt annyira ünnepi hangulatúvá teszi.

 

Ezüst csillogás és piros vonalak

Ajándékként becsomagolva, ezek a félig szikrázó körmök ünnepi piros szalagokkal is járnak.

 

Zöld és piros francia manikűr

 

Beszéljünk egy klasszikus dizájn szórakoztató csavarásáról. Ezek a piros és zöld váltakozó francia tippek a karácsony reggeléről álmodnak.

 

Kézzel festett díszek

Oké, ezek nem éppen egyszerűek, de nem tehetünk mást, mint hogy imádjuk ezeket az egyedileg festett díszeket. Miért ne változtathatnád az ujjaidat karácsonyfává?

 

Aranyporos nude körmök

 

Dobd fel a nude manikűrt arany pelyhekkel és csillagok körvonalaival, hogy téli csodaországban nézz ki, ami biztosan kiegészíti az ünnepi parti ruhádat.

 

Negatív térbeli diótörő

Megőrülünk ezektől a Diótörő körmöktől (hibáztathatsz minket?). A minimalista dizájn maximális karácsonyi vonzerőt kínál mindössze öt színnel. Ha megpróbálod barkácsolni a dizájnt, szerezz be egy üveg piros, zöld, fekete, arany és fehér lakkot, egy fogpiszkálót a finom részletekhez, és egy javítóecsetet a tisztításhoz.

Minimalista karácsony

 

Ki mondta, hogy a karácsonyi körmöknek cukornádakkal és magyalágakkal kell borítottnak lenniük? Ezek az egyszerű, geometrikus körmök bizonyítják, hogy az ünnepi színvilág bemutatásának egyedi módjait megtalálni ugyanolyan vidám, mint bármely más karácsonyi manikűr.

 

Absztrakt karácsonyfa

Készen állsz a legminimalistább karácsonyi körömművészetre? Ehhez a manikűrhöz nem kell más, csak egy metálzöld lakk, egy fogpiszkáló, hogy életre keltsd a dizájnt, és egy átlátszó fedőlakk, hogy a helyére kerüljön. Ha extra ünnepi hangulatban vagy, akár piros, fehér és arany pöttyökkel is feldobhatod a pontokat, hogy egy teljesen feldíszített fát kapj.

 

Cukorbaba-ihletésű

A cukorka a kedvenc szezonális finomságod? Ezek a hullámos, borsmenta ihlette örvények biztosan nagyot fognak szólni az ünnepen.

 

Candy Cane szegélyek

Azok közülünk, akik az év bármely szakában mindent feketére festenek, értékelhetik ezt az ünnepi manikűrlehetőséget.

 

Pontozott kockás

A hegyes csúcsok remek módja annak, hogy egy kis éllel gazdagítsuk ezt az ünnepi megjelenést.

 

Aranyozott

 

A kockás, aranyozott tippeknek mindig lesz helyük a szívünkben ebben a szezonban.

 

Borsmenta Twist

A cukorkás körmök viselésének emelkedett módja, imádjuk a piros és zöld csillámok eme visszafogott árnyalatait.

 

Fagyöngy körmök

@amyytran körömművész az OPI Shine & Bright kollekcióját használta ennek a fagyöngy ihlette manikűrnek az elkészítéséhez.

Luxe arany és piros tippek

 

Ezek a ferde arany és piros tippek a végtelen ünnepi szalagokra emlékeztetnek minket.

 

Vörös csillámos ombré

 

Semmi sem sugallja jobban a karácsonyt, mint egy élénkvörös csillámos ombré.

 

Ünnepi fények

 

Az ünnepi megjelenéshez elég egy ünnepi fényekkel díszített akcentus köröm (bár természetesen nem ellenezzük, hogy ezt az ünnepi dizájnt mind az öt körmére kiterjesszük).

 

Örökzöldek

Semmi sem sugallja jobban a telet, mint néhány örökzöld fa, melyeket friss hó borít.

40+ Karácsonyi Körmök, Amikkel Ünnepi Hangulatba Kerülhetsz

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!