4 Nagyon Hasznos Edzéstipp A Testalkatodhoz Igazítva:

Az emberek különbözőek, és néha valami, ami a barátodnál jól működik, rád nem hat. Ugyanez vonatkozik az edzésprogramra és az étrendre is. Igen, ez meglepően hangozhat, de általában 4 fő típus van a nők alakjában, és a sikeres fogyókúrás tervedet ennek a típusnak a függvényében kell felépítened.

Mi ez a négy típus? Mik a sajátosságaik? Hogyan tudod kideríteni a tiédet? Annyi kérdés merül fel, hogy hol lehet mindenre választ kapni? Nos, nem kell számtalan órát töltened a kutatással, hiszen mi mindezeket lefedjük neked.

 

 

Mindössze annyit kell tenned, hogy ezeket a tanácsokat megfogadod és gyakorlatba ülteted.


#1. Finom

Ez azt jelenti, hogy a tested téglalap alakú. Éppen ezért keményebben kell dolgoznod azért, hogy a derekad határozottabb legyen. Ehhez erőnléti edzésre lesz szükséged. Ez biztosan segít abban is, hogy megszabadulj a hasadtól.

Nem szabad megfeledkezned az étrendről sem, amelynek elsősorban a magas szénhidrát- és az alacsony fehérjetartalomra kell épülnie. Plusz, el kell felejtened az édességeket és a süteményeket egy kis tej és nyers ételek megengedettek.

#2. Gömbölyű

Ez azt jelenti, hogy körte alakú vagy. Ha sportról van szó, bármi aktívra szükséged van, és a legjobb, ha reggel vagy késő délután edzel. Ami a diétát illeti – sok korlátozás van, nincs vaj vagy tejszín, szósz vagy csokoládé, tészta vagy ecet. Bár sok gyümölcs és zöldség és zsírmentes fehérjék hatalmas mennyiségben megengedettek.

#3. Homokóra

A tested homokórára hasonlít, ezért a csoportos edzés vagy a tánc pontosan az, amire szükséged van. Ne felejtsd el, hogy a legjobb időpont az edzésre a délután. Sok mindenre kell azonban áldozatot hoznod, nincs koffein, alkohol, cukor és kenyér. Csak zöld zöldségeket, alacsony zsírtartalmú állati fehérjéket és tejtermékeket.

#4. Sovány

A tested olyan alakú, mint egy alma. A legjobb edzés számodra az úszás lenne, de helyettesítheted aerobikkal vagy kocogással is. Ami a diétát illeti – semmi hús. Ráadásul csak kevés vaj, tejszín és csokoládé megengedett. Mi az, amit nem utasítanál vissza, hogy fitt legyél?

4 Nagyon Hasznos Edzéstipp A Testalkatodhoz Igazítva

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!