4 Hírességek Által Népszerűsített, De Megfizethető Kézitáska

Nem titok, hogy a hírességeknek nagy hatalmuk van, ha a trendek meghatározásáról van szó. Ismered a dörgést: Általában a Nobu étterembe tartanak, és rögtön utána a közösségi médián keresztül terjed az öltözékük (a stylistjaik megérdemelt tapsot kapnak). Pontosabban, az A-listások arról ismertek, hogy a táskákat a térképre helyezik.

 Megosztjuk a legfelkapottabb kézitáskákat, amelyek a sztároknak köszönhetően kerültek a figyelem középpontjába:

1. Hailey Bieber x Staud

Kezdjük a legfrissebb látvánnyal: Hailey Bieberrel. Miközben Justin Bieber oldalán sétálgatott Los Angeles utcáin, egy elegáns, teljesen fekete utcai stílusú megjelenést viselt, amelyhez Jacquemus fekete La Montage “Le Bob Gadjo” Beach Hat, x karla’s The Crop Tank, Balenciaga baggy sweats és Adidas x Yeezy tornacipő tartozott. De vitathatatlanul a feltörekvő Staud Felix Handbag volt az, amiért érdemes volt sokat fecsegni. Bieber jellemzően jóval 2000 dollár feletti dizájner “it” táskákat vásárol, de ez a Staud nejlon táska szerény 195 dollárba kerül. Nem vagyunk médiumok, de van egy nagyon erős érzésünk, hogy ez a táska minél hamarabb elfogy. Ez a te jelszavad, hogy szerezz egyet, mielőtt mindenki más megteszi.

 

2. Emily Ratajkowski x JW PEI

Persze, a sztárok által viselt darabok nagy része lehet, hogy messze nem elérhető számodra – de ez nem mindig van így. Sőt, elég csak Emily Ratajkowskira nézned a bizonyítékért. A JW PEI 88 dolláros Gabbi táskája a modell legjobb utcai stílusú öltözékeinek egyik fontos eleme lett. És nem csak Ratajkowski ragaszkodik a megfizethető árú darabhoz – a többi rajongó között olyanok is megtalálhatók, mint Hailey Bieber, Gigi Hadid és Irina Shayk.

 

3. Kaia Gerber x By Far

A Staud és a JW PEI mellett a hírességek tömege a By Farhoz is özönlik a táskafixért. Különösen a ’90-es évek ihlette Rachel Bag vált az A-listások kedvencévé. A példakép: Kaia Gerber 2019 októberi megjelenése, amelyben a szeretett táska krémszínű változata szerepelt. A 20 éves modell mellett a Rachel Bag rajongói klub további tagjai közé tartozik Kendall Jenner, Kylie Jenner és Bella Hadid is.

 

4. Kendall Jenner x Staud

A hírességek nem tudnak betelni a Staud táskaválasztékával. Egy 2019 szeptemberi NYFW off-duty kiruccanás során Kendall Jenner a márka Moon Bag táskáját hordta a városban. Nem sokkal később a kör alakú táskát mindenhol kiszúrták a divatlányok ruhatárában. Legközelebb, ha valamelyik trendszetter karján látod a táskát, számíts rá, hogy fel fog robbanni.

megfizetheto_kezitaska

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!