4 Bizonyított Otthoni Módszer, Amivel Ragyogóan Fehér Mosolyod Lehet:

Ebben vizuális világban, amelyben élünk, a fehér fogak és a sűrű, csillogó haj az, amit minden ember megpróbál elérni. Sőt, a megjelenés annyira keresett, hogy csak a vény nélkül kapható fogfehérítő termékek évente könnyedén meghaladják a milliárdos bevételt. Ez a hatalmas pénzösszeg nem is tartalmazza a többi szépségápolási terméket / ajánlatot, amelyek kint vannak még a piacon….

A vény nélkül kapható fogfehérítő termékek, bár hatékonyak (a legtöbb esetben) drágák, és érzékeny fogakat vagy fakó eredményt hoznak magukkal. Hogy időt és pénzt takarítson meg, összeállítottunk egy gyors listát a fogfehérítés bevált házi gyógymódjairól.

 

Állítsa vissza mosolyát természetes módon és költséghatékonyan – mindezt otthonának kényelmében.

Szódabikarbóna és citromlé fehérítő paszta

 

Úgy tűnik, hogy a szódabikarbónát mindenre lehet használni, így itt sem lehet meglepetés. Ez a csodaszer pont az, amire szükséged van ahhoz, hogy egy ragyogóbb mosolyt szerezz magadnak. Lúgos és durva jellege gyengéden lesúrolja a foltokat a fogaidról, és visszaállítja a szád PH-értékét a normál szintre. Ráadásul a hozzáadott citromlé kemény savasságát is elveszi.

 

Mire lesz szükséged:
– 2-4 teáskanál szódabikarbóna
– Elegendő citromlé vagy víz a paszta elkészítéséhez
– Egy puha sörtéjű fogkefe

 

Hogyan kell helyesen használni:

 

Egy kis tálba vagy tégelybe öntsd bele a kívánt mennyiségű szódabikarbónát. Ezután keverés közben lassan adjon hozzá citromlevet vagy vizet. A szódabikarbóna mennyiségétől függően változik a hozzáadott folyadék mennyisége. Ha elérte a kívánt “paszta” állagot, kenjen bőséges mennyiséget a fogkefére, és súrolja 2-3 percig. Ismételje meg a folyamatot hetente néhányszor, vagy amíg a kívánt eredményt el nem éri.

 

Kókuszolajos öblítés

 

A kókuszolaj előnyei egyre csak nőnek, és most már a mosolyodra is vonatkoznak! Ez az időtlen alapanyag bevált gyógymód, ha el tudod viselni az ízét. A kókuszolajban található laurinsav segít felvenni a harcot a fogaidon lévő sárgaságot okozó baktériumokkal. Ezenkívül ez a csodaolaj javítja az íny egészségét és megszabadít a rossz leheletétől.

 

Mire lesz szükséged:

– .5-1,5 evőkanál kókuszolaj

 

Hogyan kell helyesen használni:

 

Fogmosás előtt egy kanállal vegyél magadhoz megfelelő mennyiségű kókuszolajat. Fogd a kókuszt, és tedd a szádba, hogy megolvadjon. Ezután, nagyon hasonlóan a szájvízhez, tíz-tizenöt percen keresztül kavargasd a folyadékot a szádban. Ügyelve arra, hogy többször is átjárja a száj teljes belsejét, köpje ki a kókuszolajat, majd befejezésül mosson fogat. Ismételje szükség szerint, akár naponta, hetente vagy havonta.

 

Almaecet

 

Az almaecetről köztudott, hogy számos gyógyító tulajdonsággal rendelkezik. Ez a természetes antibiotikum a szádnak is remekül használ! Úgy működik, mint egy személyes súrolószer a fogaid és az ínyed számára. Miért működik ilyen jól? Az almaecet ecetsavat, káliumot, magnéziumot, probiotikumokat és enzimeket tartalmaz. Ezek az összetevők eltüntetik a káros baktériumokat, miközben elősegítik a jótékony baktériumok növekedését. Mivel természetes savas kémhatású, ezért segít lebontani a lepedéket vagy más, a fogakra tapadt anyagokat. Az almaecet pH-ja eltávolíthatja a foltokat a fogakról, ezáltal pedig segít természetes módon fehéríteni a fogakat.

 

Mire lesz szükséged:
– 1-2 teáskanál almaecet

 

Hogyan kell helyesen használni:

 

Az almaecetes a fogfehérítés következetességet igényel. Körülbelül egy hónapig kell ismételni a folyamatot, hogy valódi eredményeket lássunk. Egy ujj segítségével dörzsölje almaecettel a fogait egy-két percig, majd alaposan öblítse ki a száját vízzel. A savak szem előtt tartása végett azt tanácsoljuk, hogy legyen óvatos, mivel a savak ismétlődő használata káros lehet a fogakra, ezért mindig öblítse le és mossa le azonnal az almaecetet, ha végzett.

 

Eper + só és szódabikarbóna

 

Nemcsak a C-vitamin fő forrása, hanem fantasztikus fogfehérítő eszköz is az eper. Az eper egy almasav nevű enzimet hordoz, amely lebontja a lepedékben található sárgaságot okozó baktériumokat. A sóban és a szódabikarbónában található “szemcsék” hozzáadásával ez a fogfehérítő trió elég nagyot üt.

 

Mire lesz szükséged:
– 1-3 jó nagy eper
– Egy csipetnyi só
– 1/2 teáskanál szódabikarbóna

 

Hogyan kell helyesen használni:

 

Tedd az epret, a sót és a szódabikarbónát egy befőttesüvegbe vagy tálba, hogy összekeverd. Folytassa a hozzávalók pépesítését és keverését, amíg paszta állagú nem lesz. Mielőtt a pasztát a fogaira kenné, tisztítsa meg az említett fogakat a nyáltól egy papírtörlő segítségével. Használjon bőséges mennyiséget, és hagyja hatni körülbelül öt percig. Ismételje meg a folyamatot éjszakánként az optimális eredmény érdekében!

4 Bizonyított Otthoni Módszer, Amivel Ragyogóan Fehér Mosolyod Lehet

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!