csinos-felhosszu-haj-otletek

32 Csinos Félhosszú Haj Ötlet: A Legdögösebb Vállhosszúságú Frizurák

Ha az új szezonra új külsőt szeretnél, akkor nem kell valami teljesen drasztikus dolgot tenned ahhoz, hogy átalakítsd a megjelenését. A félhosszú hajak egy passzentos frizurával kombinálva ugyanis nemcsak gyönyörűek, de hihetetlenül divatosak is!

 

Ha tehát dús, hosszú fürtjeid vannak, akkor anélkül is átalakulhatsz, hogy megszabadulnál a hosszúságodtól, és mégis új nőnek érezheted magad. A félhosszú hajvágások a kedvenc stílusaink közé tartoznak az utóbbi időben a divatvilágban, ezért úgy gondoltuk, hogy összegyűjtjük őket egy posztban, hogy inspirálódhass.

 

Ha esetleg szeretnél még félhosszú haj ötleteket látni, akkor nézd meg a korábbi cikkünket is, amelyben össze szedtünk 60 igazán hízelgő félhosszú hajstílust, vagy ha valami mást is megnéznél akkor nézd meg az ombre haj ötleteinket, vagy a rövid haj gyűjteményünket.

 

Íme 32 stílusos félhosszú hajvágás, amit nyárra mindenképp újra kell alkotnod.

Közepes Balayage Bob laza fürtökkel

 

Kezdjük ezt a galériát egy gyönyörű balayage bobbal, amely egyszerűen elrabolja mindenki szívét, akivel csak találkozol. Ez a hihetetlen középhosszú bob a válla köré esik. Másold a megjelenést úgy, hogy a balayage keverékét választod a sötétbarna és a világos szőke között a hajvégeknél. Adj hozzá laza fürtöket a fülhosszúságtól lefelé a lenyűgöző befejezéshez.

 

csinos-felhosszu-haj-1

Barna-szőke laza hullámok

 

A graduált bob egy másik középhosszú frizura, amelyért egyszerűen meg kell halni. Készítsen egy fokozatos bobot hosszabb rétegekkel az arc eleje felé és rövidebbekkel a tarkójánál. Kezdje sötétbarnával a tövénél, és gyorsan keverje a hamvas szőke felé a végeken. Adj hozzá laza hullámokat fentről lefelé a legjobb végeredményért, amit valaha láttunk.

 

Arany és vörös bob gyűrűkkel – Balayage közepes göndör frizura

 

A vörös egy lenyűgöző szín, amit a hajadba dolgozhatsz – főleg, ha a többi szín egy gyönyörű aranyszőke! Vágd a hajadat egy középhosszú bobba, amely körülbelül egy centivel a váll fölé esik. Adj hozzá arany és vörös fénypontokat a stílus egészéhez. A végső göndör végeredmény érdekében adj hozzá felülről lefelé gyűrűket.

 

forrás: Pinterest

Egyenes és sima rózsaszín lob – Hajstílusok egyenes hajjal

 

A rágógumi rózsaszín a tökéletes hajszín, ha valami kicsit más, élénk és stílusos hajszínt szeretnél a megjelenésedhez. Tartsd középhosszú hajadat bobban, amely körülbelül egy hüvelykkel a vállhossz alá esik. Fesd a hajad fehérszőkére, és adj hozzá sok gyönyörű bubblegum pink színű kiemelést az egész hajadon.

 

Barna-szőke bob göndör végekkel – Ombre vállhosszú frizurák

 

Az ombre keverékek a hajadat a tövénél sötétbarnától a csúcsnál világos szőkéig viszik, olyan lenyűgöző színkombinációt hozva létre, amelyért egyszerűen meg kell halni. Ha már megvan a megfelelő szín, vágd a hajadat egy középhosszú, fokozatos bobba; elöl hosszabb, hátul rövidebb. A hajvégekbe tegyél sok szép fürtöt a csillogó befejezéshez.

 

Sötét és világosbarna Bob gyűrűs fürtökkel

 

A kiemelések rengeteg fényt és lendületet adnak a középhosszú bobodnak – miért ne fogadnád el őket! Fesd a hajad mély és sötétbarnára. Adj hozzá sok világosbarna fénypontot fentről lefelé. Vágja a hajat egy középhosszú bobba, amelynek a végei enyhén lefelé haladnak; elöl hosszabbak, hátul rövidebbek. Adj hozzá gyönyörű gyűrűket a haj teljes hosszában.

 

Közepes hosszúságú Bob tengerparti szőke hullámokkal – réteges frizurák

 

A tengerparti hullámok fantasztikus befejezése a hajadnak. A laza kóc és a tengerparti fürtök átalakítják a megjelenésedet, igazán hihetetlen és nyugodt stílust kínálva. Vágd le a tincseket egy hüvelykkel az állkapocs hossza alá. Fesd a hajad egy gyönyörű szőke árnyalatúra. Adjon hozzá sok laza hullámot, és ujjaival kócolja meg a haját a fantasztikus végeredmény érdekében.

 

Romantikus göndör szőke bob

 

A romantikus fürtökkel tökéletes frizurát varázsolsz a romantikus estére vagy különleges alkalomra. Tartsd hosszúra a hajad, vágd egy középhosszú bobba, amely körülbelül egy hüvelykkel a vállhossz alá esik. Adj hozzá lenyűgöző fehér szőke kiemeléseket a stílus egészéhez. Adj hozzá lenyűgöző gyűrűket a hajvégeken végig.

 

Balayage barna és vörösesbarna Bob

 

A barna és az auburn szín zökkenőmentesen keveredik egymással. Válasszon egy ombre átmenetet, hogy a haját a töveknél világosbarnától a hajvégeknél vörösesbarnára keverje. Középhosszú haja néhány centivel a válla alá esik. Tartsa egyenesen és simán a haját, hogy megmutassa az itt munkálkodó csodálatos színátmenetet!

 

forrás: Pinterest

Barnából rózsaszínűre laza fürtökkel

 

Teljesen imádjuk ezt a gyönyörű, középhosszú bobot, hogy tökéletesen fejezze be ezt a galériát! Válasszon egészen komoly fokozatos bobot. A rétegeknek hosszabbnak kell lenniük az arc eleje felé, és rövidebb rétegekké kell válniuk a fej hátsó része felé. Adj hozzá sok rózsaszín kiemelést a barna hajadban. Válassz középen részt, és adj hozzá nagy, laza fürtöket fentről lefelé a csodálatos befejezéshez.

 

Rétegezett, hullámos frizurák középhosszú hajra

forrás: Pinterest

Vállhosszúságú ombre haj

 

forrás: Pinterest

Ez lesz az egyik legjobb középhosszú frizura?

 

A smink nélküli, szabadtéri lányok számára a “nedves és vad” megjelenés része annak a trendnek, amely visszahozza a zselézett, “nedves kinézetet”. Másrészt viszont glamour kinézetként is megjelenik, a modelleken, akik ‘féktelenül és szabadon’ néznek ki egy vízesés alatt!

 

Rózsaszín, ombre közepes frizurák

 

A nedves hatású frizurák közül sokan mutatják a hajat zselézve és a homloktól egyenesen hátrafelé formázva, ami szerintem nem a leghízelgőbb módja annak, hogy megmutassuk a szép hajunkat!

 

forrás: Pinterest

Ultramodern középhosszú frizurák

 

Harmadrészt pedig szintén ultramodern fazonként mutatkozik be! Tehát, ha nedves kinézetű formázó krémet használsz egy középhosszú frizurára, amelynek oldalai enyhén hullámosak, és egy modern, egyenes keresztben álló frufrut viselsz, akkor talán megúszhatod – ha 25 év alatti vagy!

Balayage frizurák középhosszú, hosszú hajra

 

Ezért nem kerül fel a legjobb középkategóriás frizurák személyes listájára! Csak folyton egy üzletember képe jelenik meg előttem valahol, akinek egy hatalmas raktárnyi, a 80-as évekből megmaradt hajzselével van tele, és kétségbeesetten akarja eladni!

 

Lágy volumen

 

A legjobb közepes frizurák közül választottam a lapos, zselézett haj ellentéte, mert a lágy volumen lesz az igazi győztes a legjobb közepes frizurák között idén! A középen elválasztott, rétegzett oldalú, a vállakig érő hosszúságú, rétegelt frizura az alapvágás, amely végtelenül variálható!

 

1960-as évek előtérbe kerülése

 

Az 1960-as évek lesz a retro kinézet kulcsa – elég csak a legújabb férfi és női szemüvegkereteket megnézni, hogy lássuk, azok határozottan az 1960-as évek kereteire épülnek! Úgy vélem tehát, hogy egyre több nőies, felcsapott frizurát és szupermenő, enyhén bodorított, félrehajtott frizurát fogunk látni, amelyek mindig mesésen mutatnak a középhosszú hajon.

 

Élénk és energikus

 

Lesznek olyan göndör frizurák, amelyek a természetesen göndör hajnak megadják a szabadságot, hogy laza vagy csillogó és gyönyörűen pattogós legyen! És azok, akiknek nagyon egyenes a hajuk, sokkal több daueroltatást fognak végeztetni, hogy megkapják a lágy testhullámot, ami az összes legjobb középhosszú frizura alapját képezi !

 

Könnyű középhosszú frizura fonással

Tompa hullámos frizura közepes hajra

Szép Ombre frizura finom hajra

Stílusos Ombre frizura hullámos hajra

Ashley Greene Közepes frizura gyönyörű Ombre Bob

Egyenes hosszú Bob frizura: félhosszú hajvágások

Egyenes vörös Bob vágás

Könnyű, barna Shagy frizura

Szőke hullámos frizura nőknek

Rétegezett hajstílus hullámos hajra

Hullámos hajvágás vastag hajra

Ombre hullámos haj

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!