30 Tavaszi Köröm Minta, Amit Érdemes Másolnod 2023-ban:

Ahogy lassan, de biztosan megérkezik a tavasz, nem tehetünk mást, mint hogy izgatottan várjuk a stílusváltozásokat, köztük a tavaszi köröm mintákat, amelyeken egész télen gondolkodunk.

 

Ha még csak ötleteket szeretnél gyűjteni, akkor nézd meg a többi szezonális köröm válogatásunkat is, mint például a karácsonyi körmök válogatásunkat, a legjobb 2022-es őszi köröm gyűjteményünket, vagy az Instagram legjobb téli köröm ötleteit.

 

Nemcsak a téli hidratáló krémeket kezdjük majd eltüntetni, ahogy a nap napról napra egyre inkább előveszi gyönyörű arcát, hanem újra beköszönthetnek a ragyogó, vidám tavaszi körmök is. Az idei év eddig rendhagyónak számít, hiszen bizonyos hírességek már 2022-ben korán elkezdték ünnepelni a 2023-as tavaszt.

 

30 a legcsinosabb tavaszi körmök közül, amelyeket 2023-ban kipróbálhatsz.

tavaszi-korom-1

Instagram: @katebonarnails

Fémszínű pöttyök tavaszi köröm minta

 

Ez a megjelenés a minimalitás szerelmeseinek és a neofitáknak egyaránt készült, mert nem is lehetne egyszerűbb elkészíteni – nincs szükség szakemberre. “Szeretem a puszta alapon készült manikűrt, mert nem látszik a növekedés” – mondja Kate Smith, az Egyesült Királyságban élő körömművész a pöttyös kreációjáról. “Ügyeltem arra, hogy három nagyon erősen pigmentált színt válasszak a pöttyökhöz, így azok igazán kiemelkednek”.

 

Ha ezt a megjelenést otthon is el tudod készíteni, fesd ki a körmeidet egy nude vagy bézs alapárnyalattal, például az Essie Wild Nude árnyalatával, mielőtt egy finom vonalú ecsettel vagy pöttyös szerszámmal felfested a fémes pöttyöket.

tavaszi-korom-minta-2

Instagram: @katebonarnails

Büszke csíkok tavaszi köröm

 

Ez a dizájn az LMBTQIA+ zászló négy színsémáján alapul. Nagyon pigmentált színeket használ a vonalak kézzel történő festéséhez.

 

Nagyon vékony körömfestő ecsetet használj. A Micro Trader 3 darabos Ultra-Thin Nail Art Brush ecsete nagyszerű választás, amely segít tiszta, kifutópálya-egyenes vonalakat varázsolni.

tavaszi-korom-mintak-3

Instagram: @katebonarnails

Finoman pöttyözött szivárványos tavaszi körmök

 

Ez a szuper egyszerű (de nem kevésbé lenyűgöző) tavaszi köröm minta szintén remek ötlet a körömfestés kezdőknek, mert olyan egyszerű, mint minden körmöt más színűre festeni, és néhány apró fehér pöttyöt hozzáadni egy fogpiszkálóval.

 

Különböző pasztell alapszíneket használtunk, amelyek mindig a tavaszra emlékeztetnek. A pöttyökhöz pedig pöttyös szerszámra van szükség, de egy koktélpálcika is megteszi a feladatot.

tavaszi-kormok-4

Instagram: @ginaedwards_

Grafika negatív térrel

 

Ha ezt a köröm mintát szeretnéd összebarkácsolni, egyszerűen csak fess egy vékony művészeti ecsettel suttogó félholdszerű vonalakat minden egyes ujjadra. Az alapot csupaszon is hagyhatod, vagy alkalmazhatsz nude vagy világos rózsaszín lakkot – ahogyan neked jobban tetszik.

Instagram: @ginaedwards_

Virágos kristályok tavaszi körmök

 

Miután virágos Swarovski ékszereket látott az interneten, Gina Edwards azt mondja, hogy egy “átlátszó virágoskert megalkotására inspirálta a körmökön”.

 

Egy fogpiszkáló segítségével vigyél fel egy pici ragasztót minden körömre, majd óvatosan helyezd el a virágokat a tetején, amíg elégedett nem leszel a megjelenésükkel. Egy réteg fényes átlátszó lakkot is felvihetsz a tetejére, ha szeretnéd, hogy a körmeidnek legyen némi csillogása.

Instagram: @ginaedwards_

Középkori modern lila körmök

 

Ehhez a megjelenéshez nyilvánvalóan szükséged lesz a lila két árnyalatára – egy levendula, valamint egy sötét szőlőszínre -, valamint egy ropogós, fedő fehérre. A rács létrehozásához használj csíkos körömsablont egy vékony körömdíszítő ecsettel kombinálva, hogy kontrollt biztosítson.

Gonosz szem akcentusos tavaszi körmök

 

Ezt az egyedi negatív térbeli körömlakkot könnyebb elkészíteni, mint amilyennek látszik. A gonosz szem dizájn eléréséhez csak egy kék lakkba mártott pöttyös szerszámot kell használni. Ezután egy finom vonalú ecsettel kavargó fehér vonalakat adj minden körmödre.

Fekete-fehér színösszeállítás

 

Mielőtt a dizájnnal dolgoznál, töröld át minden köröm felületét alkohollal, hogy megszabadulj az [alaplakk] ragacsos rétegétől. A magyarázat? A mattabb felületre való rajzolás élesebbé teszi a dizájnt, és megakadályozza a kifolyást.

 

Egy másik tipp: Mindenképpen használj sablont, hogy a lehető legtisztább vonalakat kapd. Ami a körömlakkot illeti, a gyűjteményedben található fekete és fehér árnyalatok bármelyikének meg kell felelnie a feladatnak.

Csendes, márványos pasztellszínek

 

Ez a lenyűgöző köröm minta két különböző körömtrendet házasít össze, amelyeket mindenhol látunk: a díszítéseket és a visszafogott színeket.

 

A márványos megjelenéshez mártsd a körömfestő ecsetet acetonba, hogy a lakk vizes legyen; ez segít a márványos hatás létrehozásában.

Instagram: @rachel.messick

Tompa terrakotta

 

A meleg, visszafogott terrakotta narancssárga megadja azt a könnyed életmód-blogger hangulatot. Ha ezt a megjelenést otthon is szeretnéd újraalkotni, próbáld ki a Cirque Colors körömlakkot Arabesque színben.

Instagram: @rachel.messick

Finom százszorszépek tavaszi körmök

 

Mennyire imádnivaló ez a Messick által készített, százszorszépek ihlette köröm minta? Amellett, hogy szuper cuki, nagyon könnyen elkészíthető saját magadnak is.

 

Ahhoz, hogy újraalkossuk ezt a megjelenést, kezdjük egy tejes bézs nude körömmel, majd miután megszáradt, egy fedő fehér lakkkal, például az OPI Alpine Snow lakkjával szirmokat adhatunk hozzá. Végül egy pöttyöző eszközzel vagy vonalas ecsettel adj egy apró arany pöttyöt minden egyes virág közepére.

Instagram: @rachel.messick

Ütős színek negatív térrel

 

A negatív térbeli körömművészet a gyógyír a merész színektől való félelemre. Ahhoz, hogy otthon is hasonló megjelenést hozz létre, csak egy élénk narancsvörös lakkra, például a Mischo Beauty Diana színű körömlakkjára, és egy biztos kézre lesz szükséged a vonalzóecsettel. Használj egy kis sűrű szemhéjfesték ecsetet, hogy kitisztítsd az esetleges hibákat.

Instagram: @hilarydawnherrera

A természet ihlette hangsúlyok

 

A semleges tavaszi körmök dizájnos akcentusokkal divatosak. Ezt a megjelenést otthon a legegyszerűbben úgy készítheted el, ha elefántcsont vagy törtfehérre fested a körmeidet, majd egy finom vonalú ecsettel bármilyen színnel megalkotod a napot és a szivárványt. A csillogó naphoz az Olive and June OBVI lakkját ajánljuk.

Instagram: @hilarydawnherrera

Kék tojás tavaszi körmök

 

Szintén Herrera készítette ezt a tavaszi köröm mintát, amely kevesebb mint tíz perc alatt elkészíthető. Kezdd azzal, hogy a körmeidet (az egyik ujjad, a hangsúlyos körmöd kivételével) egy világoskék színnel, például az OPI Suzi Without a Paddle nevű festékével fested be.

 

Miután a körmöd többi része megszáradt, szalaggal készíts egy átlós vonalat az akcentuskörmödön; fesd kékre a fedetlen részt, majd tépd le a szalagot, és fesd be a körmöd maradék részét egy krémsárga lakkkal, például a Côte 57-es számú lakkjával.

Instagram: @ceirrasnails

Ferde francia tippek

 

Ceirra Carlini-Smith áll e kifinomult tavaszi manikűr mögött, amely a klasszikus francia tippek egy mókás fordulatát mutatja be.

 

Ehhez a félsárga franciához a Leafgel Long Liner Brush ecsetet használta, hogy létrehozzon a függőleges vonalat, ahol azt akarta, hogy a minta fedje. Ezután egy rövid liner ecsettel kitöltötte a helyet. Ha otthon próbálkozol ezzel a megjelenéssel, Carlini-Smith szerint használhatsz egy átlós vonalra vágott szalagot a körmödön, hogy segítsen a tiszta kivitelezésben.

Instagram: @helunails

Kerti zöld tippek

 

Fess egy kezdeti örvényt vagy vonalat egy vékony ecsettel, majd építs rá további színekkel közvetlenül felette. Látod? Ilyen egyszerű.

Instagram: @nailsbycanishiea

Midasz érintése körmök

 

Ne csak őszre tartsd fenn a sötétebb árnyalatokat. A barna szín különböző árnyalatai a tejes háttérrel összehangolva minden évszakban gyönyörű megjelenést biztosítanak. Az arany- és gyöngydíszek hozzáadása a következő szintre emeli ezt a köröm mintát.

Instagram: @helunails

Zöld és kék örvények tavaszi köröm

 

Ezt a megjelenést bármilyen színnel újraalkothatod, de ha pontosan ezt a sémát szeretnéd, próbáld ki a zöldet az Olive and June’s WKF lengyelével. Az UN/DN Laquer’s Bad Tendencies szinte teljesen megegyezik az itt látható kék árnyalattal.

 

Egy vékony, tiszta ecset használata tényleg segít a legsimább vonalakat elérni. Minden egyes vonalon át kell menni egy-két további réteggel, attól függően, hogy milyen vastag vagy vékony legyen a végeredmény.

Instagram: @nailartbysig

Skittle tavaszi körmök

 

Az egyszínű manikűrök egyre inkább háttérbe szorulnak a többszínű tippekkel szemben. Ha nem vagy profi a körömdíszítésben, ez egy egyszerű módja annak, hogy dinamikussá tegyél egy szettet; ez a megjelenés egy megapöttyöt is tartalmaz a körömágybőr területén, hogy egy kicsit módos hangulatot adjon.

Instagram: @ceirrasnails

Aranyozott pillangók

 

A nude pillangó szetthez pillangómatricákat használt, amelyeket az Etsy-n vagy az Amazonon lehet megtalálni. Kikeményített fedőlakk fölé vitte fel őket, majd ismét fedőlakkot adott hozzá, hogy biztosítsa, hogy a körömhöz tapadjanak és a helyükön maradjanak.

Instagram: @nailsbycanishiea

Földes kéttónusú

 

A kerámia volt az ihletője ennek a Robinson által készített földszínű megjelenésnek.

 

Ehhez a megjelenéshez egyszerűen használj különböző zöld és sárga lakkokat a gyűjteményedben, hogy kéttónusú mintákat hozz létre minden körmödön (itt jól jön a ragasztószalag). Ezután néhány körmöt fröccsenő hatásúvá tehetsz egy olyan lakkkal, mint a Cirque Colors Speckled Nail Polish, amely minden részletmunkát elvégez helyetted.

Instagram: @nailsbycanishiea

Absztrakt virágos tavaszi körmök

 

Ez a megjelenés üvölt a tavaszról. A tökéletes színpöttyök teszik teljessé a megjelenést.

 

Ha ezt profi segítsége nélkül is el szeretnéd készíteni, akkor fesd a körmeidet bármilyen különböző színűre, amilyenre csak szeretnéd, ügyelve arra, hogy a középső két ujjadon absztrakt elemet adj hozzá. Bármilyen formát vagy mintát készíthetsz, de egy pöttyöző szerszám és egy finom vonalú ecset mindenképpen segít. A virágokat is elkészítheted pöttyöző szerszámmal – csak ne felejtsd el teljesen megszárítani a körmeidet, mielőtt felfested őket.

Instagram: @nailartbysig

Zselés tavaszi körmök

 

Nem titok, hogy a zselés tavaszi körmök mostanában trendinek számítanak, és tökéletesek egy tavaszi manikűrhöz.

 

Ha magad akarod újraalkotni ezt a megjelenést, akkor használhatsz zselés árnyalatot (ő a Sinful Colors-t szereti), azaz átlátszó lakkot egy kis színárnyalattal, vagy barkácsolhatod a zselés lakkot úgy, hogy egy kis csepp színt adsz a fedőlakkodhoz. Ha magad akarod összebarkácsolni, akkor használd az üvegkefés technikát, ahol az ujjadat forgatod, miközben az ecset végigsiklik a körmöd hegyén, hogy gyönyörű franciát hozz létre.

Instagram: @ginaedwards_

Zöld krómos tavaszi körmök

 

Ennek a színnek az eléréséhez azt javasoljuk, hogy ragadj meg egy króm púdert, mint például ezeket az OPI púdereket, és vidd fel a világos és semleges színű alaplakkjaidat. Amikor a fedőlakk megszáradt, de behorpad, vidd fel a púdert az ujjaddal az egészre, és zárd le egy átlátszó fedőlakkal.

Instagram: @misspopnails

3D réteges tavaszi körmök

 

A kétdimenziós körmök már a múlté. Az emberek tényleg a következő dimenzióba emelik a körmeiket.

 

Ne aggódj, ezt a megjelenést nem olyan nehéz elérni, mint amilyennek látszik – csak zselét kell halmozni. Alakokat vagy vonalakat készíts, miután az alap és az első színréteg lekerült, majd folyamatosan rakosgasd a zselés rétegeket ugyanezzel a mintával. Néhány réteg után tapintható, pszichedelikus eredményt kapsz.

Instagram: @misspopnails

Naplemente körmök

 

Semmi sem emlékeztet minket annyira a tavaszra és a melegebb időjárásra, mint egy naplemente.

 

A videojátékok művészete által inspirálva ezt a megjelenést az OPI Xbox kollekciójával készítette. Egy eldobható habszivacs szemhéjfesték applikátor oldalával vitte fel a rózsaszín réteget, majd megvárta, amíg egy kicsit megszárad, mielőtt hozzáadta a lilát, majd a kéket, így az egész egybeolvadt. Két réteggel később az applikátor hegyével a felhőkhöz adta a tökéletes tavaszi körmöket.

Instagram: @nailartbysig

Márványos francia

 

A pasztellszínek párosítása tökéletes tavaszhoz. Ezek az ízléses tavaszi körmök bármilyen megjelenést feldobnak, amit kipróbálsz.

 

Az elkészítéshez két árnyalatot kevert össze, és sminkszivaccsal vitte fel. Az általa készített színkombináció az OPI Racing for Pinks és a The Pass is Always Greener. Miután átlósan felhordta a színt, egy tisztítóecset és körömlakklemosó segítségével kivájta az oldalsó swoosht.

Instagram: @ginaedwards_

Gyöngyök bőven

 

A díszítések és a különböző színek bonyolult áramlása a körmökön a divatirányzatokkal rokoníthatóvá teszi anélkül, hogy túlzásnak éreznénk.

 

Ehhez a tavaszi köröm mintához az alkotó egy fapálcikát használt, amelynek a végén egy kis darab használt rágógumi van (szia, ragacsos faktor), majd egyenként kivett minden gyöngyöt, és körömragasztóval rögzíti a körömre.

Instagram: @misspopnails

Lávalámpák

 

Azt kérdezed, mik azok a lávalámpás körmök? Amorf színű vagy fémes pacák. Ezek csak úgy emelkednek a körmön keresztül, különböző absztrakt formákban, és minden köröm más és más. Mivel ennél a megjelenésnél kis pacák ülnek a körmödön, nem kell olyan precíznek lenned, így kicsit könnyebb lemásolni.

 

Javasoljuk, hogy válassz ki három kedvenc színedet, vidd fel az átlátszó fedőlakkot, majd egyesével fesd fel a formákat, és várd meg, amíg mindegyik megszárad, mielőtt rádolgoznál a következő réteggel. Fejezd be a fedőlakkal.

Instagram: @nailartbysig

Matrica mennyország körmök

 

Bár a COVID-19-es esetek számának csökkenése miatt újra megnyitottak a szalonok, Nuñez szerint sokan még mindig inkább otthon csináltatják meg a körmeiket, mert ez egyfajta öngondoskodás, és olcsóbb is.

 

“Bár valaki elsajátíthatja a manikűr művészetét, nem mindenki tud részletes művészetet varázsolni a körmére” – mondja. “Itt jönnek a képbe a körömdíszek. Ezek most szuper népszerűek a könnyű használatuk és a trendi minták miatt.”

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!