szines-kormok-boritokep

30+ Színes Körmök, Amiket Érdemes Másolni:

A bezártság egyik kevés pozitívuma közé tartozott, hogy volt időnk kreatívkodni, ami megmagyarázza a különböző színes körmök és a nem egymáshoz illő körömötípusok felbukkanását az Instagramon a világjárvány idején.

 

A világjárvány jött és ment, de a különböző színes körmök 2021 velünk maradtak, és tagadhatatlanul a körömtrendek részeivé váltak.

 

Persze, a Skittles körmök és az ombré manik már korábban is trendinek számítottak, de a Pinterest szerint ezek nem mennek sehova. A platform jelentése megjegyzi, hogy az általa “indie körmöknek” nevezett keresések – amelyek minden egyes körmöt saját, egyedi dizájnként kezelnek – 21%-kal nőttek. Bárhogy is nevezzük a trendet, tagadhatatlan, hogy mennyire aranyos (és egyszerű).

 

Az alábbiakban összegyűjtöttük a legjobb különböző színű körmöket és a nem egyforma manikűrötleteket, a francia manikűrtől a cuki firkákig. Görgess lejjebb, hogy inspirálódj.

 

További inspirációért pedig nézd meg az egyszerű körmök válogatásunkat,  illetve a nude körmök galériánkat, vagy ha valami szezonális körömre vágysz, akkor itt vannak az a téli köröm ötleteink és a legtrendibb őszi körmök.

 

30+ színes körmök, amiket érdemes másolnod:

Pasztell tippek

 

Változtassa meg a klasszikus francia manikűrjét pasztellszínű tippek választékával a tökéletes tavaszi körmökért. A lecsüngő, tökéletlen élek még szórakoztatóbbá teszik a hangulatot.

 

szines-kormok-1

Instagram/@yeswhatnails

Firka körmök

 

Gondolj úgy a színes körmeidre, mint egy jegyzetfüzetre, és kezeld mindegyik körmödet egy apró firkával. A yin és yang, az örvények és a sakktáblák könnyen kivitelezhetőek, de ütősek.

 

Instagram/@evemeetsnails

Barbie ombré

 

Ha a forró rózsaszínt túl nyáriasnak érzed, tompítsd le egy ombré nude-ra.

 

Instagram/@betina_goldstein

Absztrakt tincsek

 

Hagyd, hogy a művészeti múzeumban tett (virtuális) kirándulásod legyen az útmutatód, és törekedj a színek, formák és minták elszórására. Egy kis negatív tér megóvja a dolgokat a túlságosan kaotikus érzéstől.

 

Instagram/@yeswhatnails

Bársonyos tippek

 

A bársony körmök egy szinttel feljebb lépnek, ha francia tippekkel párosítod őket. Tedd még menőbbé őket, ha mindkét kezedre más-más színt teszel.

 

Instagram/@evemeetsnails

Vegyes matricák

 

Ez a vegyes nyomatok gyűjteménye lenyűgözően néz ki, de valójában hihetetlenül könnyű újraalkotni.

 

Instagram/@evemeetsnails

Lila parti körmök

 

Ha megtartod ugyanazt a színsémát, de kevered a mintákat, az tökéletes módja annak, hogy könnyedén belevágj a trendbe.

Instagram/@yeswhatnails

Grafikus virágok

 

Itt egy másik módja annak, hogy a virágok frissnek tűnjenek. Bármilyen két színnel megteheted ezt, de van valami a fekete-fehérben, ami különösen modernnek hat.

 

Instagram/@stephstonenails

Karó körmök

 

Vidd át a kockás trendet a ruháidról a körmeidre. Az árnyalatok keveredése és a kissé szokatlan vonalak szuper szeszélyessé teszik az amúgy is játékos mintát.

 

Instagram/@yeswhatnails

Fémes színátmenet

 

Törd meg az egyébként semleges gradienseket arany és holografikus lakkok feldobásával.

 

Instagram/@themaniclub

Mákos virágok

 

A legjobb dolog ezekben a színes virágokban? Szuper könnyű őket otthon is elkészíteni. Mindössze egy pöttyös szerszámra vagy egy hajcsat végére és egy maréknyi élénk lakkszínre van szükséged.

 

Instagram/@thehangedit

Semleges minták

 

A pimasz minták keveréke kifinomult csavart kap egy elegáns színpalettával párosítva.

 

Instagram/@kesangthenailartist

Összevissza tippek

 

Milyen rohadt aranyosak ezek? Keverd össze az év legnagyobb körömtrendjeit – mosolygós arcokat, cseresznyéket és felhőket -, hogy buli legyen a körmödön.

 

Instagram/@vanityprojects

Ombré pöttyök

 

Használd a megbízható pöttyös szerszámot vagy a gombostűt, hogy különböző színű pöttyöket tegyél az egyes körmökre. Könnyen és egyszerűen.

 

Instagram/@hollyfalconenails

Vázlatos körmök

 

Tegye még hangsúlyosabbá kedvenc színeit, ha minden körmét sötét, kontrasztos színnel béleli ki. Ne aggódjon az egyenletesség miatt. Az eltérő vastagság kiemeli a dizájnt és az alapszínt.

 

Madeline Poole / @mpnails

Vegyes tippek

 

Ez a manikűr tökéletesen passzolna egy martinihoz, nem?

 

Instagram/@lemanoir

90-es évek körmei

 

Térj vissza a középiskolába a lehető legjobb módon az olyan mókás dizájnokkal, mint a pillangók, a yin és yang és az aranyos virágok.

 

Instagram/@oliveandjune

Szörfdeszkás körmök

 

Imádnivaló riasztás: Rita Remark, az Essie globális színnagykövete úgy festette ezeket a körmöket, hogy úgy nézzenek ki, mint a mini szörfdeszkák.

 

Instagram / @ritaremark

Vegyes nyomatok

 

Ha Dua Lipa és Harry Styles is mosolygós körmöket viselt, akkor tudod, hogy menő. Változtasd meg más vidám minták, például szívek és szivárványok hozzáadásával.

 

Instagram/@thehangedit

Tónusos átmenet

 

Nem csoda, hogy a gradiens körmök olyan hatalmasak idén: Nemcsak őrülten könnyű elkészíteni, de sokkal szórakoztatóbbak is, mint egyetlen szín.

 

Betina Goldstein / Instagram

Pasztell és szirmos körmök

 

Csússz át a télből a tavaszba egy virágos akcentusú körömmel, amelyet kedvenc pasztell lakkoddal párosítasz.

 

Instagram / @paintboxnails

Skittles körmök

 

Míg egy gradiens vagy ombré mani ugyanannak a színnek különböző árnyalatait használja, a Skittles mani csak egy véletlenszerű válogatás különböző színű körmökből, amelyek mosolyt csalnak az arcodra.

 

Finom pöttyök

 

Használja egy fogpiszkáló hegyét, hogy mini pöttyöket hozzon létre különböző színekben.

 

Betina Goldstein / Instagram

Nemesfém körmök

 

Hozd ki a legtöbbet kedvenc fémszíneidből a nemesfémek megduplázásával. Félig ezüst és félig arany adódik egy teljesen pompás manikűr.

 

Instagram / @paintboxnails

Fokozatos semlegesség

 

A merész színek nem a te világod? Adj egy kis csavart a szokásos balettpapucsodnak, ha más neutrális színekkel keverednek.

 

Betina Goldstein / Instagram

Egy csavar a türkizen

 

A türkiz árnyalatai teljesen zen hangulatot árasztanak, még akkor is, ha minden másképp érzed magad. Az apró pöttyök egy kicsit feldobják a dolgokat, különösebb erőfeszítés nélkül.

Instagram/@themaniclub

Pöttyművészetes színes körmök

 

Ha egyszer túllépsz a komoly bling-korszakon, ami itt történik, nem fogod tudni abbahagyni Stephanie Gottlieb sikkes, minimalista felfogását a pöttyös körömművészetről. Egy egyszerű, világos zsírkréta színű pöttyökből álló ív a körmöd tövében, és máris kész.

 

Instagram / @oliveandjune

Szivárványos körmök

 

Egyetlen vonal még sosem nézett ki ennyire menőnek. Egy nude alapra építve add hozzá a szivárvány minden színét egy minimális, mégis színes nyári manikűrhöz.

 

Instagram / @oliveandjune

Pasztell körmök

 

Ez a vörösbegy-kék ihlette, össze nem illő manikűr a merész dizájn minden hatását elnyeri, de nem kell felhajtani.

 

Steph Stone / @stephstonenails

Visszafogott gradiens

 

Indítsd el az őszt korán a szürke, az égetett narancs és a fekete tompa árnyalatainak keverésével.

 

Bingbang NYC / Instagram

Pöttyös körmök

 

Keverd össze kedvenc nyári árnyalataidat úgy, hogy világos pöttyöket rétegezel egy semleges alaplakkra.

 

Instagram / @oliveandjune

szines-kormok-pinteresten

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!