pixie-rovid-haj-otletek

30 Rövid Haj Ötlet – Pixie Frizurák Vastag Hajra:

A pixie frizura egyszerű módja annak, hogy megjelenésed élesebbé és ragyogóbbá váljon. A rövid haj extra figyelmet vonz az arcodra, ezért érdemes előre átgondolnod, milyen vonásokat szeretnél hangsúlyozni a rövid frizuráddal.

 

Az extra rövid pixie például a finom arcvonásokkal és nagy szemekkel rendelkező lányoknak és nőknek hízeleg. Ha van néhány pluszkilód, akkor jobb, ha egy kúpos sziluettel és hosszúkás frufruval rendelkező pixie mellett döntesz.

 

Ha szeretnél még további rövid haj ötleteket látni, akkor nézd meg a korábbi cikkeinket is, amelyekben összeszedtünk 70 könnyen elkészíthető rövid haj ötletet, 30 egyenes rövid haj ötletet, valamint 50+ aranyos és fiatalos rövid hajat 50 feletti nőknek.

 

Ultra-menő rövid hajas Pixie vágások vastag hajra

pixie-rovid-haj-1

Instagram: @androgynyprodigy

1. Pixie hosszú, ropogós rétegekkel és tarkó alatti vágással

 

Minél vékonyabbak és hosszabbak a rétegek, annál kevésbé “puffos” vagy “tüskés” lesz a pixie. A fülekig érő haj mindenütt, és a tarkójánál drámai alávágás lehetővé teszi a feltűnő kontrasztot rengeteg intrikával. Tartsd rövidre az alulvágást, de ne legyen teljesen rövidre nyírt.

 

2. Vágott sötétbarna Pixie

 

Ez a csaj úgy néz ki, mintha most vette volna fel a kék szarvasbőr cipőjét, és készülne vörösre festeni a várost! Imádjuk, ahogy a stylist fogta sötét hajának természetes, bozontos textúráját, és egy szuper menő stílussá alakította. Tipp: elképesztően jól működik, ha biker-sikkes ruhákkal párosítod, ahogy fentebb látható.

 

Instagram: @rosemarymonicahair

3. Hosszú, vágott, egyenetlen Pixie vágás

 

Ez a fodrozódó vágás elöl a leghosszabb, és hátrafelé fokozatosan csökken a hossza. A megjelenés könnyű átmenet a hosszabb hajról a teljes pixie vágásra, mivel az arcot keretező hosszúság szinte bobszerű megjelenést ad, de a tarkó egy rövid vágástól származik.

 

Instagram: @askforjamie

4. Fésült, réteges pixie kiemelt frufruval

 

Fogadd el a rendetlen, vagány lányos textúrát. Akár egy cropot keresel az egyenes hajhoz, akár egy pixie vágást a vastag göndör hajhoz, a rétegek és a kúpos sziluett kulcsfontosságúak. A formázás során válaszd a rendetlen befejezést, hogy megmutasd a haj pillanatnyi formáját, ami egy modern, bármilyen hosszúságú frizura elengedhetetlen tulajdonsága.

 

Instagram: @walkerswerkshop

5. Imádnivaló hosszú göndör barna tusvonalas Pixie

 

Félsz egy pixie vágástól, amely laposan fekszik? Könnyen lehet hosszabb pixie-t stílusosítani anélkül, hogy feláldoznád a hangerő iránti szeretetedet. Adj hozzá gyökérerősítőt vagy térfogatnövelőt a gyökerekhez a hajszárítás előtt, és fordítsd meg a fejed szárítás közben, hogy még jobban felerősítsd a hangerőt. Ha végeztél, csak rázd ki és mehetsz!

 

Instagram: @megahairmaniac

6. Extra hosszú szőke tusvonal keskenyedő nyakkal

 

Mivel a nők hajának textúrája eltérő, a bókoló vágás megtalálása azt jelenti, hogy “minden nap egy jó hajnap” minimális formázással. Ha a vastag, durva hajúak pixie vágásáról van szó, a hosszabb, oldalra vágott stílus a legtermészetesebbnek és leghízelgőbbnek érzi a makacs szálakat.

 

Instagram: @coloristsochi

7. Tollas pixie a tarkó alatti vágással

 

A legjobb gyönyörű pixie vágások a vastag hajhoz egyenetlen tollas rétegekkel rendelkeznek egy tarkó alatti vágás felett. Így sok textúrát mutatsz meg, és gyönyörű könnyedséget és mozgást hozol létre az egyébként egyszerű és unalmas rövid hajban.

 

Instagram: @hairbyelena

8. Hosszított Pixie hosszú rétegekkel

 

A Pixie vágások vastag hajra már nem nehéz a stílus, ha hosszú rétegeket kapnak. Állítsa vissza a testet és a textúrát ezzel az alacsony karbantartást igénylő vágással. Néhány finom kiemelés a korona körül dimenzionálissá teszi a frizurát.

 

Instagram: @priss_duarte

9. Hosszú, rendetlen szőke balayage Pixie

 

A pixie vágás színével való kísérletezés egy nagyszerű módja annak, hogy személyre szabd a megjelenést. A hajfestés vagy a balayage technikák lehetővé teszik a stylist számára, hogy a pixie kinövésével olyan tónusokat adjon hozzá, amelyek kiegészítik a gyökereit. A hamvas szőke sötét gyökerekkel olyan rocker-sikkes hangulatot áraszt, amely jól működik a formával.

 

10. Bronde Pixie Bob vastag hajra

 

Az egyik módja annak, hogy a pixie frizurák a vastag hajhoz kiemelkedjenek, az, hogy kiemeli őket. Ez itt nyári-frissnek tűnik a szőke balayage színnel. A legjobb dolog a pixie bobban a sokoldalú megjelenés – a következő fodrász találkozóig kinőheted bobbá, vagy visszavághatod egy rövidebb pixie-re, ha úgy döntesz.

 

Instagram: @denyvir

11. Nőies alulvágott pixie göndör hajra

 

Ez a pixie vágás vastag göndör hajra szuper nőies és lágy a finom fürtöknek köszönhetően. Egy teljes színnel vagy finom kiemelésekkel nem tévedhetsz.

 

12. Hosszú zilált Pixie szőke balayage-gal

 

Nem ez a hosszú pixie vágás vastag hajra arra késztet, hogy most azonnal levágja a zárakat? A finom darabos hullámok a tetején puhán tartják a megjelenést. A sötét alapon lévő világos szőke kiemelések filmsztár hangulatot kölcsönöznek.

 

Instagram: @id_studio_

13. Bozontos kúpos rövid haj oldalsó frufruval

 

A rendetlen pixie egy kis göndörséggel végső textúrát és dimenziót jelent. Használjon egyenesítőt vagy göndörítővasat a kis fürtökhöz. A stílus megtestesítője leszel.

 

Instagram: @arsentovmasyan_

14. Volumenes Pixie szögletes oldalsó tincsekkel

 

Egy másik nagyszerű módja a pixie frizurák stílusának a vastag hajhoz, hogy szögekben dolgozzanak. Ezek hízelgő geometriai formát hoznak létre, és felemelik az arcot. Kérd meg a stylistodat, hogy a széle tompa maradjon a rendezett szögletes megjelenés érdekében.

 

Instagram: @jaywesleyolson

15. Fodrozódó ezüst pixie rövid haj

 

Az egyenes hajú nők szeretni fogják ezt a vágott fodrozódó pixie-t viselni. A vastag, durva haj esetében egy ilyen stílus klasszul megszelídíti a tincseket. Hagyd, hogy a frufru a szemöldöködet súrolja, és a pajesz a füledet takarja, ha az arcot keretező megjelenést kedveled, amely kiegyensúlyozhatja az arcformádat.

Instagram: @jacksy

16. Zűrös Pixie Bob darabos rétegekkel

 

A modern pixie frizurák vastag hajra gyakran valahol a valódi pixie és a rövid bob között helyezkednek el. Elölről nézve bob, oldalnézetből félig bob, félig pixie, hátulról pedig egy igazi kúpos pixie, teljes fúzió!

 

17. Tollas szürke Pixie hosszú frufruval

 

A szürke és a lila annyira jól passzol egymáshoz! Légy merész, és próbáld ki ezt a szuper cuki réteges vágást. Fújd meg hajszárítóval vagy hajvasalóval a lágy, csajos pixie-t, és a barátaid irigyelni fognak.

 

Instagram: @leighdoeshair

18. Fiús, kúpos Pixie vágás

 

Egy tuti rövid hajat keresel? Egy nagyon rövid pixie, mint ez a fiús, kúpos vágás, ultra éles és alacsony karbantartási igényű. Formázd pompadour frufruval, és fejezd be a megjelenést a koronadarabok előre söprésével a még több textúra érdekében.

 

Instagram: @shmoakin_hair

19. Hosszú, borotválkozós teázott Pixie

 

Ha nem rajongsz a csiszolt megjelenésért, a borotvált rétegek extra élességet adhatnak egy egyszerű stílusnak. A divatos stílushoz tartsd az arcot keretező rétegeket simán és rendezetten, és használj egy tépőfésűt, hogy hátul a legrövidebb szálaknak is adj egy kis lendületet.

 

Instagram: @nataliakop

20. Elegáns barna tündérke hátravetett rétegekkel

 

Talán a legfinomabb a rövid pixie vágások közül a sűrű hajhoz elég hosszú rétegeket tartalmaz ahhoz, hogy hátrasöpörje és egy tiszta és kúpos tarkóba simuljon. Kérj a stylistodtól egy alávágást, hogy további lendületet adj a felső résznek, és a hagyományos helyett válassz V-alakban vágott tarkót és pajeszokat.

 

21. Takaros fiús vágás hosszú, szögletes frufruval

 

Az egyenes rövid haj ugyanolyan elegánsan néz ki, mint valaha, ha hosszú, szögletes frufrut kap. Söpörd oldalra, és hagyd lazán, vagy tűzd hátra egy aranyos randi esti megjelenéshez.

 

Instagram: @demetriusschool

22. Kúpos Pixie oldalsó alulvágással

 

Az oldalsó alávágásokat nem látod minden nap, és az őket takaró réteges darabok tökéletes kiegészítői a vágásnak.

 

Instagram: @gulevich.vladimir

23. Kúpos Pixie tollas koronával

 

Szeretnél rövid hajat, de nem szeretnél volument veszíteni? A kúpos pixie tollas koronával a legjobb a volumen megtartásában. Napközben futtasd végig ujjaiddal a hajadon a gyors felfrissülés érdekében. Nagyszerű fazon a vastag hajú és kerek arcú nők számára, ez a stílus könnyedén segít meghosszabbítani az arcformádat.

 

Instagram

24. Vastag, sima és rövid haj

 

Válassz egy kifinomultabb pixie vágást egy elegáns, oldalra vágott stílus létrehozásával. Ez egy sokoldalú megjelenés, amely bármilyen alkalomhoz vagy együtteshez passzol. Az elegancia és az előkelőség megtestesítője leszel.

 

Instagram: @plavalaaleshika

25. Kúpos Pixie szögletes pajeszokkal

 

A szögletes pajesz ezen a kúpos pixie-n vagány statikus részletet vezet be, a végig rétegzett tincsek pedig dinamikusak, valamint divatossá és egészségessé teszik a hajad.

 

Instagram: @plavalaaleshika

26. Rendetlen Pixie a vastag hullámos hajhoz

 

Ezt a pixie vágást vastag hullámos rövid hajra bármely korú nő viselheti. Puhítsd fel a hajat habszivaccsal vagy hajlakkkal, hogy volumenes hullámokat adj a kusza pixie-nek. Ha az alacsony karbantartást igénylő vágásokat kedveled, ez a fazon neked való!

 

Instagram: @shorthairbyshawni

27. Hosszú borzolt pixie tollas koronával

 

A hosszú pixie vágás kiemelésekkel elég hosszú ahhoz, hogy nőies legyen, mégis éles és merész. A vastag hajú és kerek arcú nőknek ez a fazon segíthet abban, hogy az arcot hízelgő módon megnyújtsák és karcsúsítsák.

Instagram: @amaralsilvio

28. Szőke Pixie Bob tollas rétegekkel

 

A hosszú pixie vágás vastag rövid hajra, hátrafésült rétegekkel a lehető legmenőbb módon néz ki az all-over frufru. Hogy elkerüld a sisakfejes helyzeteket, ügyelj arra, hogy a hosszú rétegek tollasak és legyezőszerűen fésültek legyenek a frizura elkészítésekor.

 

Instagram: @panovaev

29. Borotvált fekete Pixie lila kiemelésekkel

 

A borotvált játékos pixie megmutatja a vad oldaladat! Tartsd hosszabbra a szálakat az arcod körül, és vágd rövidre a tarkódnál a csípős stílusért. A további részletekért próbálj ki néhány hegyes pajeszot. Fejezd be egy csüngő fülbevalóval a csillogásért.

 

30. Aranyos fodrozódó szürke Pixie

 

Ha egyenes hajad van, egy fodrozódó pixie sok különböző réteggel tökéletes számodra. Viselj egy fémes ezüst vagy szürke, hogy a klasszikus, rövid pixie vágást a sűrű hajra, hogy egy friss változatát kapd. Használj egy kis hajspray-t, hogy rögzítsd a megjelenésed.

 

30 Rövid Haj Ötlet - Pixie Frizurák Vastag Hajra(2)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!