piros-korom-otletek-boritokep

30+ Piros Köröm Ötletek Minden Alkalomra:

A piros köröm minták rendkívül népszerűek, de miért?

 

Kérdezd meg bármelyik hölgyet a manikűrjéhez ideális körömlakkról. És ahogyan azt sejtheted, nagy valószínűséggel a vörös lenne válasza, pedig ma már rengetegféle árnyalat áll rendelkezésre.

 

A stylistok rámutatnak, hogy a piros árnyalat univerzális. Ráadásul ez a csábító árnyalat vonzza a figyelmet, és szexibbnek, magabiztosabbnak mutat.

 

Ha további piros köröm ötleteket szeretnél még látni, akkor nézd meg a korábbi piros körmök válogatásainkat is, illetve ha valami ünnepit vagy szezonálisat szeretnél, akkor nézd meg a karácsonyi körmökkel és a téli körmökkel foglalkozó gyűjteményeinket is.

 

30+ piros köröm ötlet:

Forró piros köröm minták akcentus körmökkel

piros-korom-otletek-1

Instagram

Nézd meg ezeket a képeket, a körmök olyan dögösek és szexik! Válassza ki azt a dizájnt, amelyik a legjobban tetszik, vagy csak kombinálja a különböző dizájnokat, és tegye felejthetetlenné a körmeit.

 

Vörös körmök ombre

 

Az ombre mindenben trendi lett, így a körömfestésben is. Ezek az ombre köröm minták teljesen szépek. És sportolhatod az ombre-t az összes körmödön vagy csak a hangsúlyos körmödön. A választás a tiéd!

 

Félhold dizájn piros körmökre

A félhold dizájn azonnal feldobja a piros körömlakkot. Ilyen manikűrt gyakran viselnek hírességek és modellek, akik új kollekciókat mutatnak be a kifutókon. Adj hozzá némi csillámot vagy strasszköveket, hogy az ilyen manikűr még jobban kidomborodjon.

 

Matt vörös körmök a stílusos megjelenésért

Ha matt vörösre fested a körmeidet, az biztosan teljesen más szintre emeli a körömjátékodat. A matt hatást elérheted akár matt fényezéssel, akár matt körömlakkal. Szerencsére a körömápoló cégek széles választási lehetőséget biztosítanak nekünk, divatrajongóknak.

 

Élénk csillogó vörös köröm minták

Adj néhány csillámos hangsúlyt a körömdíszítésedhez, hogy manikűröd különösen jazzes és csillogó legyen. Vörössel kombinálva a csillám még ünnepibbnek tűnik, mint amilyen valójában. Hiszel a tündérmesékben? Talán itt az ideje, hogy elkezdje.

 

Karácsonyi piros körmök egy ünnepi partira

A piros árnyalatok gyakori vendégek a karácsonyi akril körmökön. Csak adj néhány ünnepi elemet az élénkpiros manikűrödhöz, és voilá, máris karácsonyi hangulatban vagy. Cukorkák, hópelyhek, pulóvereken gyakran látható minták, karácsonyfák, válassz bármit, ami tetszik.

 

Egyszerű minták piros körmökre

30+ Piros Köröm Ötletek Minden Alkalomra

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!