őszi-köröm-minta

30 Őszi Körmök És Ötletek, Amiket Érdemes Másolnod 2022-ben:

Te is az őszi körmök megszállottja vagy? Az alábbi cikkben bemutatunk 30 őszi körmöt, amit az instagramról gyűjtöttünk össze! Nézd meg a legszebb őszi körömdizájnokat és ötleteket, amiket idén is elkészíthetsz!

 

Ha esetleg nem érnéd be ezzel a 30 idei évi őszi körömmel, akkor nézd meg a 30-as válogatásunkat arról is, hogy mik voltak a legtrendibb őszi körmök 2021-ben is!

 

Szerk.: Cikkünk megjelenése óta összeszedtük már a legjobb 2023-as tavaszi körmöket is az Instagramról, így ha szeretnél előre felkészülni a tél utáni szezonra, akkor nézd meg a legújabb válogatásunkat!

 

Az ősz (az évszak, amikor mindannyian úgy teszünk, mintha tényleg szeretnénk a sütőtököt) már majdnem itt van. De bárhogy is viszonyulsz az évszakhoz, szerintem tagadhatatlan, hogy milyen szép az őszi esztétika. Gondolj csak a szép pirosakra, barnákra és narancsokra!

 

Az ősz a kedvenc évszakom, már csak azért is, mert minden olyan gyönyörűvé válik, amikor a levelek lehullanak, és a föld ropogós szőnyeggé válik. És nem is tudom, van valami olyan békés ebben az évszakban. . .

 

Mindenesetre az én fejemben az ősznek vannak ezek a fő alapdarabjai; a sütőtök, a pulóverek és a narancssárga szín, ez egy olyan esztétikus évszak!

 

30 A Legcsinosabb őszi körmök közül, amelyeket 2022-ben kipróbálhatsz.

őszi-körmök

1. Zöld és narancssárga francia tipp őszi körmök

 

Ez talán a legtökéletesebb és legesztétikusabb francia hegyes körmök szettje, mint ahogy a zöld és a narancssárga már eleve olyan jól passzol egymáshoz, de még jobb, ha őszre…

2. Gradiens őszi körmök arany csíkkal

 

Az őszi színek egyszerűen gyönyörűek, nem igaz? Nos, ugyanez igaz az őszi körmökre is! Ünnepeld az évszakot a barna és az égetett narancs színű körmök keverékével vagy gradiensével, egy aranyszínű körömcsíkkal!

barna-gradiens-oszi-korom-mintak

3. barna gradiens kavargó őszi körmök

 

Megszállottja ezeknek a csokoládébarna-fehér gradiens swirly körmöknek! Annyira szépek, nem igaz?! Nem emlékeztetnek a forró csokoládéra és a hangulatos pulóverekre?

orvenylo-oszi-korom-minta

4. rózsaszín és barna örvénylő őszi körmök

 

A rózsaszín és a barna olyan valószínűtlen kombináció, de valahogy mégis működik, és valamiért ez a kombó ordít az őszért! Ez az egyik leginkább univerzálisabb választásunk, ha őszi köröm mintákról van szó!

barna-teknoc-oszi-korom-minta

5. barna teknőc őszi körmök

 

Mikor lett ennyire trendi a teknősbéka-mintás köröm? Ne érts félre, nem vagyok a trend ellen, elvégre olyan rohadtul cuki! Csak azon tűnődöm, hogy mikor történt ez…

6. Absztrakt narancssárga őszi körmök

 

Ha az ősznek lenne zászlaja, az a narancssárga lenne. Az őszi égetett narancssárgánál pedig nincs is aranyosabb. . . Pont, mint ezeken a szuper cuki absztrakt körömdizájnokon!

arany-őszi-köröm-minta

7. Arany pelyhesített őszi körmök

 

Ez a szett tökéletes, ha valami egyszerű, de lenyűgözőt keresel, úgy értem, egy készlet átlátszó semleges körmökkel, pöttyös arany pelyhekkel olyan annyira szép…

nude-őszi-köröm-minta

8. Nude körmök narancssárga francia tippel és levélművészettel

 

Imádjuk a cuki franciákat, de ahelyett, hogy minden körmödön ugyanaz a narancssárga French Tip lenne, miért ne keveredhetnének össze, és adhatnál hozzá néhány aranyos levelet vagy bármilyen dizájnt, hogy egy új szintre emeld a körmeidet!

 

virágos-őszi-köröm-minta

9. Égetett narancssárga őszi körmök virágokkal

 

Ha szeretnél idén ősszel hangulatot teremteni, ez a őszi köröm minta tökéletes, mármint a narancs árnyalata nem is lehetne jobb!

arany-pokhálos-őszi-köröm-minta

10. Arany pókhálós őszi körmök

 

Milyen aranyosak ezek a kis arany pókhálós körmök! Olyan aranyos halloweeni hangulatúak, igaz? De nem is túlzás az esztétikusság….

pörgös-barna-őszi-köröm-minta

11. Pörgős barna őszi körmök

 

Az örvénylő körömdíszítés egyszerűen annyira cuki, tagadhatatlanul. Ezek a tejes, örvénylő barna körmök egyszerűen isteniek.

zöld-és-barna-őszi-köröm-minta

12. Zöld és barna körmök arany pelyhekkel

 

Az erdőzöld és ez a cuki terrakotta szín annyira jól passzol egymáshoz, az aranypehely hozzáadása pedig egy szép őszi színt ad a szettnek…

 

gingham-őszi-köröm-minta

13. Gingham körmök, de legyen őszi

 

Mindig is a gingham megszállottja voltam, és őszintén szólva nem értem, miért kap mindig ilyen rossz hírnevet. Egyértelműen gingham nyomtatás szuper aranyos!!!

arany-folia-őszi-köröm-minta

14. Arany fólia őszi körmök

 

Az aranyfólia a körmökön olyan őszi alapdarab, vagy csak én vagyok az? Ezek az emelkedett barna francia körmök nagyon aranyosak lennének a szezonban. . .

 

zöld-tök-öszi-köröm-minta

15. Zöld tök köröm művészet

 

Tudom, hogy a tök olyan őszi közhely, de nem véletlenül közhely, imádjuk őket! Szuper esztétikusak és aranyosak körömművészetként!

 

barna-fehér-francia-öszi-köröm-minta

16. Barna-fehér francia tipp őszi körmök

 

Egy jó francia hegyes manikűrrel sosem lehet melléfogni, és ez a rózsaszínes barna kombinációja fehér francia hegyes körömmel lenyűgöző!

rozsaszin-arany-márvány-őszi-köröm-minta

17. Rózsaszín körmök arany márvánnyal

 

Lehet, hogy ugyanúgy szereted az őszt, mint bárki más, de mégsem szeretnél olyan körmöket, amelyek ordítanak az őszről. És ez nem baj, attól még megünnepelheted az évszakot rózsaszín és arany márvány hatású körmökkel, amelyek finom őszi hangulatot árasztanak. . . Vagy ez csak nekem van így?

 

kristály-arany-öszi-köröm-minta

18. Kristály és arany őszi körmök

 

Ha szeretsz mindent beleadni, és úgy értem, mindent beleadni a körmeidbe, akkor ez az őszi köröm minta szó szerint tökéletes lesz számodra!

 

gepárd-mintás-őszi-köröm-minta

19. Gepárd mintás franciák

 

Beszéljünk egy elegáns francia körömről! Ez határozottan egy szuper cuki és vicces, de egyben eléggé elegáns körömkészlet. . .

 

őszi-levelek-őszi-köröm-minta

20. Őszi levelek köröm

 

Ez egy igazán szép őszi ihletésű manikűr! A részletek egyszerűen makulátlanok!

 

narancs-zebra-őszi-köröm-minta

21. Narancssárga zebramintás franciák

 

Egy dolgot hamar megtudhatsz rólam, hogy a francia körmök megszállottja vagyok. Különösen azért, mert manapság gyakorlatilag bármire testre szabhatod őket, mint például ezek a rohadtul aranyos zebraminták! Úgy értem, ugyan már, narancssárga zebramintás francia tippek?!!!!

 

holo-őszi-köröm-minta

22. holo őszi körmök

 

A holo nail art úgy tűnik, hogy különösen jól működik az őszi körömtervezéshez. Nincs is jobb, mint egy aranyos sárga-narancssárga holo csillogás…

 

aranyos-utazás-őszi-köröm-minta

23. Aranyos utazás művészeti körmök

 

Ezek a körmök teljesen imádnivalóak. Biztos vagyok benne, hogy a mindannyiunkban élő utazási bogár most sikítozik! Ez határozottan az egyik legaranyosabb nail art dizájn, amit valaha láttam, és ez egy aranyos bordó barna, így tökéletes az őszhöz. . .

 

barna-tehén-őszi-köröm-minta

24. Texturált barna tehén nyomtatott körmök

 

A barna és a bordó a tökéletes színek, hogy megmutasd az ősz iránti szeretetedet, és az sem árt, hogy ez a körömdizájn lenyűgöző!

 

tortie-macskás-őszi-köröm-minta

25. Tortie macskás őszi körmök

 

A barnát mindig lenézik, de ez is lehet aranyos! Csak nézd meg ezeket a teknős és macska ihlette körmöket, amelyeket idén ősszel lemásolhatsz. . .

barna-szív-őszi-köröm-minta

26. A barna árnyalatai szív őszi körmök

 

Nem tudom, ki alkotta meg ezt a különleges körömdizájnt, de azóta szuper trendivé vált. És persze valakinek muszáj volt egy őszi csavart csinálni belőle. Erre biztosan nem haragszunk meg, ugye?

francia-swoop-őszi-köröm-minta

27. Hangulatos őszi francia swoopok

 

Ha szereted a francia körmöket, ezek a színek szinte tökéletesek az őszi szezonra, és úgy értem, hogy tényleg teljesen tökéletesek!

barna-fekete-álcázott-őszi-köröm-minta

28. Barna és fekete álcázott körmök

Ezek a körmök egy kicsit terepszínűnek tűnnek, igaz? Vagy inkább tehénmintás? Őszintén szólva bármelyik lehet, és igazából mindegy is, mert szuper aranyosak!

zöld-teknösbéka-őszi-köröm-minta

29. Zöld körmök teknősbéka páncél lenyomattal

A két fantasztikus őszi szín egy gyönyörű körömdizájnban. Ez égetett narancs és erdőzöld, ha esetleg összezavarodnál. . .

váltakozo-barna-őszi-köröm-minta

instagram: @_leonanails

30. Váltakozó barna őszi körmök

 

Imádjuk a jó színátmenetes körömdizájnt, sikkes, aranyos és szuper trendi. Nyilvánvalóan testre szabhatod, hogy bármilyen évszakhoz illeszkedjen, ami a szépség ebben a körömdizájnban….

pinterest-őszi-körmök

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!