fodrozodo-rovid-haj-otletek-boritokep

30+ Lenyűgöző Fodrozódó Rövid Haj Ötlet:

A rövid haj probléma vagy szabadság? Nagyon sok nő gondolkodik azon, hogy rövidre vágassa a haját, de vagy bizonytalanok az eredményt illetően, félnek attól, hogy nevetségesen néznek ki, vagy bizonytalanok a megfelelő és leghízelgőbb vágás kiválasztásában.

 

Amikor a rövid haj ötletét fontolgatjuk, általában attól félünk, hogy ha egyszer rövidre vágjuk a hajunkat, elveszítjük a nőiességünket, vagy valami elavult frizurát kapunk. Nem kell aggódni, itt vannak a rövidre vágott frizurák legújabb trendjei!


A rövid hajra készült összes hajvágás főként bob, pixie vagy “A” vonalú vágások alapján készül, azonban teljesen új, friss benyomást keltenek. A kontrasztos textúrák és vonalak a színfokozókkal együtt képesek a megszokott stílusodat új, eddig ismeretlen magasságokba emelni.

 

Ha szeretnél még további ötleteket gyűjteni, akkor ne keress tovább! Korábbi cikkeinkben már összegyűjtöttünk 100+ rövid haj ötletet, ami segíthet kiválasztani a jövőbeli megjelenésedet. Vannak ötleteink stílusos és egyenes rövid hajra, finom rövid hajra, pixie frizurák rövid hajra, valamint ha valami generációsat keresel, akkor itt vannak fiatalos rövid hajak 50 feletti nőknek.

 

30+ lenyűgöző rövid haj ötlet:

fodrozodo-rovid-haj1
Instagram / @pierpaolohw

1. Egyenetlen Vékony Borotvált Pixie

 

Vállald a kockázatot a borotvával, és alakíts ki egy sor egyedi fodrozódó frufrut, amely egy határozott rock & roll hangulatot áraszt. Ezután kócolja meg ennek az egyenes tollas pixie-nek a tetejét. Az ezüstszőke szín energiát ad a gyökerek visszafogott tónusához.

Instagram / @brittonmonk_hair

2. Rövid alulvágott Pixie fodrozódó felsővel

 

A rövid vágott hajnak nem kell mindig tombolóan kinéznie, de ha akarod, akkor igen. Ha ezt a hangulatot szeretnéd elérni, mindenképpen tartsd extra rövidre a frufrut és extra fodrozódó tetejét. Adj hozzá v-alakú “pajeszokat” és alulvágott frizurát.

3. Többrétegű és oldalra nyírt frizura

 

Ez a rétegezett, oldalra söpört stílus jó választás a sűrű hajhoz, amelynek könnyedebb megjelenésre van szüksége! A szőke árnyalattól kezdve a vágott részekig, amelyek a súlytalanság illúzióját adják, ez egy jó választás azoknak a lányoknak, akik úgy érzik, hogy eltemették a hajukat.

4. Fodrozódó Pixie vágás

 

Míg a hosszú haj a tükör előtt töltött órákat szedheti össze a kezében tartott formázóeszközökkel, addig a rövid haj növeli az új formázószerekre szánt költségvetést. Ez egy tisztességes csere! Nem egészen ébredj-és-menj, ezek az ici-pici rétegek olyan közel vannak, amennyire csak lehet. Dolgozz a hajad természetes textúrájával, hogy a zuhanyzás utáni definíciót megteremtsd.

5. Vágott stílus finom hajra

 

A fodrozódó frizurák minden hajtípushoz, még a finom hajhoz is működnek. Az extra rétegezés a vastagság illúzióját kelti. Egy profi fodrász a finom hajat punkos stílusúvá formálhatja, rengeteg dimenzióval. A vékonyabb hajú nők hozzászoktak a gyakori hajmosáshoz, és egy szuper rövid frizurával a gyakori mosás és formázás nem túl időigényes.

Instagram / @salsalhair

6. Egyenesre vágott Bob finomra vágott rétegekkel

 

Az egyik legpimaszabb és legegyszerűbb frizura a rövid fürtökkel rendelkező nők számára az egyenesre vágott bob. Ha lágyabb, természetesebb megjelenésre vágysz, kérd a fodrászodtól a finomra vágott rétegeket és a balayage-t.

7. Kéttónusú vágott frizura

 

Menj egy kis retró utcai hitelességért két látszólag különböző megjelenés párosításával. A platina rétegek egy természetes barna buzz vágás tetejére esnek. A hosszúságok, színek és textúrák különbsége egy dögös, trendi stílust eredményez a rövid hajhoz.

8. Fodrozódó pasztell burgundi haj

 

A fodrozódó rétegek olyan aranyosak, ha többtónusú színnel kezelik. Részben pasztell, részben teljes telítettségű, ez a bogyós árnyalat egy extra fantáziaelemet ad a pixie vágáshoz. Tölts időt a szórakoztató árnyalat kiválasztásával, amely nem csak a bőrödhöz és a szemed színéhez, hanem a ruhatárad nagy részéhez is illik.

Instagram / @ashley_magnolia

9. Zűrzavaros fodrozódó Bob finom hajra

 

A finom haj sokkal vastagabbnak tűnik, ha fodrozódó rétegekre vágják. A szőke balayage szín, amely az extrém sötét tónusoktól az extrém világos árnyalatokig terjed, segít a mélység érzetének és a hozzáadott textúrának a létrehozásában. A rendetlen formázás is része annak, hogy a finom hajad vastagabbnak tűnjön, ezért mindenképpen rázd ki, miután teljesen megszáradt, hogy növeld a volumenét.

Instagram / @chrisjones_hair

10. Fehér szőkés fodrozódó darabos bob

 

A világos szőke haj nagyszerű módja a shaggy bob rocknak. Szeletelje át a rétegeket, hogy volumenesebb megjelenést érjen el. A sok apróra vágott rétegek is segítenek a laposságot feldúsítani és elrejteni a problémás területeket, ha szuper finom hajjal van dolgod.

11. Fagyos fodrozódó frizura

 

A vastag haj remekül mutat egy pixie bobban, kiemelésekkel. Az idősebb nők valóban hajlamosak fiatalabbnak látszani, ha szőke hajukból eltávolítják az arany árnyalatokat. Ha a kiemelések egy kicsit közelebb kerülnek az őszüléshez, akkor természetes megjelenést érhet el anélkül, hogy ténylegesen őszülne.

Instagram / @rebeccataylorhair

12. Fodrozódó Pixie szögletes rétegekkel

 

A rövid fodrozódó réteges haj hűvösnek és furcsának tűnik a pixie vágás formájában, különösen akkor, ha hosszú és rövid szögletes rétegek keverékét foglalja magában. Fiatalos és pikáns, rengeteg dimenziót és textúrát ad a frizurádhoz.

13. Rendetlen és gyönyörű

 

A kócos megjelenés szexi és aktuális a mai szépségvilágban, ezért most itt az ideje egy rövid, aprított hajvágásnak, amihez nem kell túl rövidre nyírnod. Ehelyett válassz inkább egy a vonalú, szórakoztató rétegekkel ellátott vágást, amely akár vékony hajhoz, akár vastag tincsekhez is passzol.

Instagram / @stylingpretty

14. Lágy, kusza, kúpos Pixie

 

Adj egy kis magasságot a rövid fodrozódó réteges hajadhoz a korona ugratásával. A szőke balayage lágy tónusai csodálatosan működnek, hogy kifinomult, magas színvonalú megjelenést hozzanak létre, amely hétvégén is divatos és stílusos lehet.

Instagram / @headrushdesigns

15. Rétegezett hamvas szőke Pixie Bob

 

A rövid réteges bob mesés módja a hangerő megvalósításának abban az esetben, ha finom vagy fénytelen hajad van. Kísérletezzen szokatlan árnyalatokkal, mint például ez a kiemelt hamvas szőke a mézszőke helyett, a nagyobb mélység és érdeklődés érdekében.

16. Szürke fodrozódó alulborotvált Pixie

 

Ha bátornak érzi magát, és változásra vágyik, ez a szétválasztott hajvágás kilóg a normából (a jó értelemben), és komoly stílusmegállapítást tesz. Minimalista; alul alá van borotválva, míg felül a vágott szürke hosszúságok dominálnak, ami ragyogó és egyedi kontrasztot teremt.

Instagram / @singi.vo

17. Szögletes bozontos bob

 

A középhosszú bob egy időtlen stílus, amely a finom hajú nőknek egy kis volument és önbizalmat ad. Néhány aprított, rétegzett szakasz hozzáadása teljesebbé teszi az általános stílust.

Instagram / @luigi_monte

18. Hegyes fodrozódó Pixie alulvágással

 

Mivel teljesen hegyes és alternatív, az itt láthatóhoz hasonló rövid fodrozódó frizurák egyre népszerűbbek. Darabos jellege olyan kócos megjelenést épít, amely szórakoztató, menő és éles. Különösen jól illik a fiatalabb korosztály számára, csak önbizalomra van szükséged ahhoz, hogy feldobd.

Instagram / @ajfsalon

19. Aranyos rövid göndör shag

 

Aranyos és rendetlen, ez a göndör shag tökéletes számodra, ha szeretsz “most keltem ki az ágyból” frizurákat sportolni. Egyszerű és könnyen formázható, minden vastagságú hajhoz működik, és gyakorlatilag bármilyen arcformának hízeleg.

Instagram / @trishjamesinc

20. Hosszú, ezüstszínű tollas Pixie

 

Ha trendi akarsz lenni, kérj egy nagy stílusfrissítést. A hétköznapi bobot rövidítheted hosszú pixie-re, és az egérszínű szőkét világosíthatod ragyogó ezüstfehérre. Választhatsz tollas hatást is az oldalt hosszabb, a korona körül pedig rövidebb rétegekkel a maximális hatás érdekében.

Instagram / @headrushdesigns

21. Rövid Bob véletlenszerűen hosszú rétegekkel

 

A rövid vágott hajnak extra testet és teltséget adhatunk a véletlenszerű hosszú rétegeknek köszönhetően, amelyeket az egész vágáson vagy csak az oldalán hagyunk. Kontrasztos színeket is beépíthetsz, hogy a hosszabb rétegek még jobban kiemelkedjenek.

Instagram / @emilyandersonstyling

22. Hullámos, kusza Bob finom hajra

 

A szétválasztott hullámok összeborzolása olyan dús haj általános megjelenését adja, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Valójában az oldalt elválasztott, darabos bobnak olyan rendetlen, szélfútta kinézete van, amely természetes és földhözragadt. A gyöngyház szőke balayage nyárias és fiatalos.

Instagram / @emilyandersonstyling

23. Hosszúság variáció

 

Vastag haj esetén ez nem biztos, hogy működik, de ha finom vagy közepes szálakkal rendelkezel, kipróbálhatod ezt a bobot, amely a változatos hosszával olyan cuki. Párosítsd jeges szőke hajszínnel, és göndörítsd be az egyes részeket egy kis vagy közepes méretű hajsütővassal, hogy kicsit feldobd.

Instagram / @benbrownhair

24. Fiús, apróra vágott, kúpos Pixie

 

A férfias, androgén megjelenésért fontold meg a kúpos pixie-t, ahol a tincsek elölről hátrafelé mérsékelten rövidülnek. Ha már a fodrozódó frufruról beszélünk, kérd meg a fodrászodat, hogy kicsit lágyabbra vágja, hogy szépen keretezze az arcodat.

Instagram / @beyond_vivids

25. Tollas Pixie V-alsó vágású tarkóval

 

Az ezüstszőke haj pimasz és vidám, ha rövid fodrozódó pixie-re vágják, hosszú tetővel és oldalra húzott frufruval. Egy kis plusz pattogás és dússág nőies élességet kölcsönöz, a szorosan levágott, V alakú tarkó pedig sportos és szórakoztató marad a frizura.

Instagram / @cutyourhair

26. Rövid és egyszerű oldalvágás

 

Íme egy aranyos rövid frizura azoknak a lányoknak, akik könnyű karbantartást szeretnének. A törölközőszáraz hajat ujjaiddal bodorítsd, és állítsd be egy könnyű zselével, hogy a hajad egész nap a megfelelő irányba menjen.

Instagram / @masterskaya.krasoti

27. Fiús Pixie hosszú szögletes frufruval

 

Ha a rövid, vágott frizurához extra hosszú, sarkos frufrut adsz, ultra nőies megjelenést kapsz minden arcformához. A hajkoronarészben tegyél egy kócos fazont, és hagyd, hogy a frufru a szemed elé lógjon, hogy titokzatosságot árasszon.

Instagram / @lera_pokerfaced

28. Lágy tapintású Pixie alulvágott

 

Az alulvágott pixie merész és pimasz egy bármilyen korú nőn. Széttört, levágott jellege mégis lágy, simogatható érzetet kelthet. Párosítsd statement fülbevalóval egy elegáns alkalomra, és nem fogsz sokáig várni a komplimentekre!

Instagram / @styled_by_carolynn

29. Punk szöggel

 

Öleld magadhoz a belső rock & rollt ezzel a fehér-szőke színnel, amelyet rövid, szögletes vágással kombinálsz. Ez egy nagyszerű megjelenés finom hajhoz, mivel rengeteg volument ad anélkül, hogy hamisnak vagy nagy karbantartást igénylőnek tűnne.

Instagram / @cutyourhair

30. Vékony fodrozódó Lavender Balayage Bob

 

A vékony fodrozódó balayage bob intenzív és erőteljes, ha egy divatos színnel fejezzük be. A pasztell árnyalatok, mint például a levendula, divatosak, és káprázatosan néznek ki, ha merész ajakkal kombináljuk.

Instagram / @hairbymaryship

31. Egyenes és hullámos fodrozódó Bob frizurák

 

A fodrozódó bobban az a nagyszerű, hogy sokoldalú, és bármilyen alkalomra fel- vagy leöltöztethető. Ha laza, hétköznapi esztétikára vágysz, válaszd az egyenes tincseket. Ha elegáns alkalmi vagy hivatalos eseményre mész, a hullámos bob ideális.

30+ Lenyűgöző Fodrozódó Rövid Haj Ötlet(3)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!