fekete-feher-kormok-boritokep

30+ Legmenőbb Fekete Fehér Körmök Az Instagram Szerint:

Van valami a fekete fehér körmökben, ami finom és elegáns megjelenést kölcsönöz nekünk.

 

Szerény véleményünk szerint pedig különösen szemet gyönyörködtető, ha a sötétebb őszi és téli hónapokban fekete fehér körmökre váltunk. Ó, és említettük már, hogy ez a kombináció a Halloween-kor is tökéletes? De őszintén szólva a fekete-fehér tippek egész évben megfelelőek.

 

Ha csak az őszi szezon miatt tévedtél erre a cikkünkre, akkor nézd meg a 2022-es őszi köröm válogatásunkat is, hátha ott fogod megtalálni a számításodat.

 

Azonban olyan fekete-fehér körömlakkokat találni, amelyek 100 százalékban elegánsak – és nem giccsesek – nehezebb lehet, mint gondolnád. Így hát kivettük a találgatást, és összeszedtünk 34, a fekete-fehér körömdizájnon felüli, és azon túlmutató fekete fehér körmöket, hogy inspiráljon a következő manikűrödhöz. Nézd meg őket az alábbiakban.

 

30+ fekete fehér körmök:

fekete-feher-kormok-1

Instagram: @oliveandjune

Negatív tér szívek

 

Felejtsd el, amit mondanak – semmi baj nincs azzal, ha a szívedet a hegyeden viseled.

 

Instagram: @basecoatnailsalon

Holdbéli hosszúságok

 

Aki gyengéje minden asztrológiai dolognak, vegye tudomásul. Ezek a fekete fehér körmök holdfázis motívummal mindent visznek.

 

Instagram: @paintboxnails

Görbe csíkok

 

Maradj egyszerű ebben a szezonban a fekete szín fényes alkalmazásával, amelyet egy sztoikus, átlós fehér csík emel ki. Olyan egyszerű, olyan elegáns.

 

Instagram: @oliveandjune

Apró csillagok

 

Néha egy lenyűgöző fekete-fehér körömlakk olyan egyszerű, mint néhány apró csillag felragasztása minden egyes köröm tövére.

 

Instagram: @paintboxnails

Fekete-fehér félholdak

 

Szereted a negatív térbeli körömdíszítési trendet? Ez a manikűrötlet félhold alakú fekete, fehér és átlátszó lakkokkal szögezi le a megjelenést.

 

Instagram: @oliveandjune

Égi inspiráció

 

Miért festenél kizárólag fekete vagy fehér körmöt, ha fekete és króm csillámok vagy egy égi ihletésű nyomtatás alkalmazásával statement körmöket készíthetsz?

 

Instagram: @oliveandjune

Statement köröm

 

Egy teljesen fehér körömlakk, kiegészítve egy bonyolult geometrikus statement körömmel, egy olyan manikűrt eredményez, amely egyrészt drámai, másrészt visszafogott.

 

Instagram: @vanityprojects

Tehenes minta

 

A tehénmintás körömdíszítés talán az egyik legszórakoztatóbb módja annak, hogy feldobjuk a fekete-fehér körömdizájnt, és ennél trendibb már nem is lehetne.

 

Instagram: @jinsoon

Fehér tigrisminta

 

Szeretnél kipróbálni egy olyan állatmintát, ami kicsit más, mint ami mostanában mindenhol jelen van? A fehér tigrisminta ugyanolyan kifinomult, mint amilyen vad, és ha a zebramintáért rajongsz, ez a tökéletes módja a váltásnak.

 

Instagram: @oliveandjune

Csinos cicák

 

Ha egy kis szeszélyességre vágysz a körömvégeken, miért ne hangsúlyoznád körmeidet kontrasztos macskákkal? A hűvös fekete-fehér paletta elég semleges ahhoz, hogy irodai használatra is alkalmas legyen.

 

Instagram: @chillhouse

Optikai illúzió

 

Ez a félköröm-look meghosszabbítja a mandula alakú körmöket, és az a menő ebben a negatív térbeli kialakításban, hogy csak fekete lakkra van szükséged – a körömhegyek természetes fehér színt kapnak.

 

Instagram: @thehangedit

Összeillő minták

 

Nem is tudjuk, mi a menőbb, a madarak részletei vagy az ötlet, hogy a manikűröd illeszkedik az ingedhez.

 

Instagram: @vanityprojects

Negatív térbeli pipa

 

Készítsen kockás manikűrt könnyen felragasztható körömmatricákkal, mint például a Sally Hansen Salon Effects Check, Please! Körömlakkcsíkok. Egy extra mókás megoldásért, dobd fel őket mindenki kedvenc fekete kockás Vans-ával a megfelelő hangulatért.

 

Instagram: @vanityprojects

Csíkos tippek

 

Ha vállalati környezetben dolgozik, javasoljuk, hogy szórakozzon ezzel a kreatív, mégis minimalista körömművészettel, amelyet kedvenc matt fedőlakkjával koronáz meg.

 

Instagram: @paintboxnails

Pöttyös pöttyök

 

Hogyan is lehetne elrontani egy klasszikus pöttyös mintát? A fehér-fekete, fekete-fehér vagy mindkettő vegyesen sosem lesz rossz.

 

Instagram: @vanityprojects

Keretező görbék

 

Imádjuk, hogy ez a megjelenés egyszerre játékos és elegáns, így bármilyen alkalomra felveheted.

 

Instagram: @betina_goldstein

Háromszög akcentusok

 

Viseld ezt a körömlakkot olyan napokon, amikor a művészet fontosabb, mint maga a lakk. A geometrikus formák és vonalak e szórása modern, szórakoztató és szuper alacsony karbantartási igényű.

 

Instagram: @_danaoliver

Gingham körmök

 

Ez az időtlen minta szinte minden szezonban visszakúszik, és a megszállottságunk minden alkalommal nő. Ráadásul imádjuk, hogy a fekete-fehér változat milyen letisztultan mutat ebben a manikűrben.

 

Instagram: @ginaedwards_

Tollas ujjak

 

Van valami ebben a megjelenésben, ami költői reneszánsz hangulatot áraszt, és mi imádjuk.

 

Instagram: @essie

Vegyes táska

 

Nem tudsz dönteni egy megjelenés mellett? Próbáld ki, hogy kevered néhány kedvenc pattenedet – a fekete-fehér színösszeállítás azt jelenti, hogy mindegyik passzolni fog egymáshoz.

 

Instagram: @vanityprojects

Yin/Yang

 

A kiegyensúlyozott dizájn és a negatív tér tökéletes páros.

 

Instagram: @betina_goldstein

Criss-Cross

 

Egy egyszerű, keresztezett dizájn tökéletes egy olyan kontrasztos kombinációhoz, mint a fekete-fehér. Mindkét színt egyformán kedveljük.

 

Instagram: @betina_goldstein

Egyszerű pontok

 

Néha egy minimális dizájn maximális hatást kelt. Imádjuk, ahogyan ezeknek a pontoknak az elhelyezése kifinomult intrikát teremt.

 

Instagram: @jinsoon

Egyetlen csík

 

Öt percnél rövidebb idő alatt kell egy körömlakk? Fessen egy fehér alapot, majd húzzon fel vékony fekete csíkokat – vagy nyugodtan cserélgesse vagy váltogassa őket, ha úgy kívánja.

 

Instagram: @oliveandjune

Szikrázó szívek

 

Ha Valentin-napra vagy bármikor szeretnél feldobni egy szívmintát, néhány csillámmal és egyszínű feketével és fehérrel váltogatva biztosan beválik.

 

Instagram: @jinsoon

Absztrakt pontok

 

Még ha fogalmunk sincs, hogyan nevezzük el ezt a mintát, akkor is szuper dögös.

 

Instagram: @opi

Lecsapó francia

 

Ez a fekete-fehér körömdizájn finoman és elegánsan tartja meg a sötét oldaladat, az oldalt a legművészibb módon körbecsavarodó hollóhegyekkel.

 

Instagram: @oliveandjune

Dupla francia tippek

 

Frissítse fel a régimódi francia manikűrt dupla színű tippekkel.

 

Instagram: @vanityprojects

Vegyes anyagok

 

Nem is tudjuk, mit szeretünk jobban: a 3D-s gyöngyöket vagy a grafikus dizájnt.

Instagram: @paintboxnails

Faux Stiletto

 

Ki mondta, hogy hosszú körmökre vagy akrilra van szükség a stiletto megjelenéshez? Ez a tökéletes mani a mókás illúzió megteremtéséhez.

 

Instagram: @opi

Minimalista szellem

 

Első pillantásra ez is csak egy újabb absztrakt fekete-fehér körömdizájnnak tűnik, de ha jobban megnézed, valójában apró szellemeket találsz.

 

Instagram: @jinsoon

Vastag és vékony

 

Ezek a csíkok nem az árnyalat, hanem a méret összetett hatását keltik. Imádjuk, hogy a különböző irányok és szélességek miatt a dizájn akkor is menő lesz, ha nem pontosan a tervek szerint alakul.

 

Instagram: @jinsoonchoi

Egyszínű

 

Egy egyszerűbb, de mégis teljesen trendi körömlakkozáshoz vigyél fel fekete és fehér lakkot is, bármilyen mintával.

 

Instagram: @chillhouse

Egyszerű gömböcskék

 

Ha szeszélyesnek érzed magad, ez az egyedi minta komoly személyiséggel bír. A legjobb része? Ezek valójában a Chillhouse által készített préselt körmök, így a megjelenés elérése minimális erőfeszítést igényel.

 

30+ Legmenőbb Fekete Fehér Körmök Az Instagram Szerint

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!