nyári-körmök

30+ Legjobb Nyári Körmök 2023-ban, Amiket Érdemes Másolnod:

Ha végre eljön a nyár, és a nyári körmök ideje, akkor a körmeid készen kell, hogy álljanak arra, hogy megmutassák magukat!

 

Ha egy vidám nyári kalandot tervezel, akkor tudod, hogy az nem teljes a legjobb nyári körömdizájn nélkül. A rengeteg frissítő nyári köröm ötlettel a körmöd biztosan remekül fog kinézni ebben a szezonban. Adj egy kis színt az ujjbegyeidnek ezen a nyáron az alábbiakban megadott vidám nyári körmök bármelyikével!

 

Szeretnél még további köröm ötletekkel bővíteni az ötlettáradat? Ha szezonális köröm ötleteket szeretnél látni, akkor nézd meg a korábbi tavaszi köröm ötleteinket, vagy az ombre köröm ötleteinket is!

 

30+ Legjobb Nyári Körmök:

Népszerű Boho nyári köröm minták

 

A szezonális körmök legjobban a világos árnyalatokban mutatnak, különösen, ha ombre körömművészetet készítesz belőlük. Emellett, ha a pasztell árnyalatok nem elegendőek a nyári hangulatod megjelenítéséhez, itt az ideje, hogy néhány egyedi Boho mintát vezess be, és hagyd, hogy összefonódjanak az élénk színű alappal! A Boho nyári körömdizájn 2023 sok türelmet és művészi készséget igényelne, ha valami különlegeset és egyedit szeretnél.

Világos, napos nyári körmök

 

Nézz ki stílusosan és ellenállhatatlanul a világos nyári körmökkel. Mivel tudjuk, milyen forró a nyári szezon, a nyári sárga köröm lehet az egyik legjobb választás, hiszen ez tükrözi legjobban a nap árnyékát. Éles és finom tónusa miatt az egyik legegyszerűbb nyári köröm. Egy csipetnyi sárga dizájn lehet minden, amire szükséged lehet az aranyos nyári körmeidhez.

Egyszerű nyári ombre körmök

 

Szeretnél játszani a színekkel? Akkor a nyári ombré körmök egy másik lehetőség, ami rendelkezésedre áll. Neon fényes nyári körmöket készíthetsz olyan színekkel, mint a rózsaszín, fehér, zöld, arany stb. ízlésedtől és színkombinációktól függően. A nyári neonzöld körmök például fehérrel keverve tagadhatatlanul vonzóak a szezonban. Továbbá, bár a kéttónusú nyári ombré körmök gyakoribbak, semmi sem akadályoz meg abban, hogy három-négy színárnyalatot is kipróbálj! Mert minél több, annál jobb.

Strand körmök kialakítása

 

A nyár az a szezon, amikor a legtöbb embert a strandon találjuk, tekintettel a meleg időjárásra. Így a tengerparti tájat megismételve a körmödön egyedi körömdizájn a nyárra. Rövid nyári körmödön lehet pálmafák rajza, amelyek általában a tengerparton találhatók. Vagy lehet egy kicsit kreatívabb, ha az óceán hullámait kelti életre a nyári zselés körmökön. Kombinálhatsz olyan színeket, mint a rózsaszín, a lila és a sárga, hogy a naplementét tükrözze még a tengerparti nyári körömdíszítéseiden is.

Nyári francia manikűr

 

A nyári francia hegyes köröm dizájn a maga teljes pompájában nagyon elegáns és gyönyörű. Kezdheti a gél fényes nyári körmök létrehozásával, különböző élénk színekkel a körmök hegyén. Vagy kipróbálhatod a rózsaszín nyári körmöket is, amelyek finomabbak. A francia manikűr szépségét az adja, hogy lehet nyári rövid akril köröm vagy még jobb nyári koporsó köröm.

Színezd ki a nyarat a szivárványos körmökkel

 

Azok számára, akik szeretik keverni a színeket, és unalmasnak találják az egyszínű színek használatát, a nyári szivárványos körmök mindenképpen kötelezőek! A nude nyári akril körömágyon különböző színekkel tervezett spirálok vagy ívek lehetnek. Szinte olyan, mintha a szivárvány tükröződne a nyári színes körmökön. Egy másik lehetőség a szivárványos ombre ihletésű körmök létrehozása. Ennek az aranyos nyári körmöknek az a mókás aspektusa, hogy nincs szükség mintára; csak az összes színt természetesen kell keverned.

Nyári trópusi levelek köröm minták

 

Trópusi körömművészeti témák vannak odakint a levegőben. Ezért itt az ideje, hogy felfrissítse a nyári köröm minták összeállítását egy sor gyönyörű trópusi levelek mintákkal. A levelek oly sokféle típusával nehéz kimeríteni a lehetőségeket, és ami még ennél is több, hogy a nyári akril körmökön lévő leveleknek nem csak egyedül zöldnek kell lenniük. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki számára van valami különleges!

Virágok Pimasz nyári körmök

 

Ki mondta, hogy a virágok csak a tavaszi szezonban működnek a legjobban? Ha az általános megjelenésed nőies, egészítsd ki ezzel az elegáns virágos körömdísszel. Nem fogod megbánni, ezt megígérjük! A virágos művészeti minták mindig divatosak a sokoldalúságuknak köszönhetően. A nyári neon körmeid pompásan fognak mutatni néhány virággal a körmödön. A virágos körömdíszek bármilyen méretűek, formájúak és színűek lehetnek, hogy bármilyen nyári témájú körmökhöz illeszkedjenek.

Nyári körmök trópusi pálma akcentussal

 

A nyár a gyönyörű naplementékről és a tengerparti nyaralásról szól, igaz? Éppen ezért remek ötlet a kedvenc tájat ábrázolni a körmökön. Lehetnek egyszínű körmeid egy-két pálmafa akcentussal. A szép naplementén és a pálmafákon kívül azonban még tovább is viheti a dizájnt, és más művészeti elemeket, például madarakat, hullámokat vagy akár delfineket is hozzáadhat. Az eredmény valóban fenséges és szokatlan.

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!