karacsonyi-kormok-2021-boritokep

30+ Legjobb Karácsonyi Körmök 2021-ből:

Bár a karácsonyi körmökről a szoborszerű Mikulások, a túlzásba vitt csillogás, a vörös és zöld jut eszünkbe, de ez nem minden. Valójában rengeteg visszafogott lehetőség áll rendelkezésre, hogy stílusosan mutasd a legjobb oldaladat.

 

2021-ben az ünnepi körmök legmenőbb változatai a minimalista ötletek csavarjait mutatták be, amelyeknek egész évben a megszállottjai voltunk – gondolj a francia manikűrre, a negatív térre és a finom csillogásra -, hogy semmi se tűnjön túlságosan oda nem illőnek, amikor eljön a január.

 

Ha további inspirációt szeretnél gyűjteni a témában, akkor nézd meg a korábbi karácsonyi körmökkel foglalkozó cikkünket, illetve a téli köröm gyűjteményünket is.

 

30+ legjobb karácsonyi körmök 2021-ből:

1. Skittleszes karácsonyi körmök

 

Piros, zöld és valami a kettő között – csinálj belőle lilát egy váratlan csavarért. Próbáld ki az Essie lakkokat Heart of the Jungle, Adrenaline Brush és Flowerista színben a hasonló hangulatért.

 

karacsonyi-kormok-2021-1

Instagram / @nailsinc

2. Aranypor

 

Egy szórásnyi aranylevél különlegessé teszi az egyébként visszafogott karácsonyi körmöket. Ha nincs kéznél, egy pöttynyi arany lakk is megteszi a hatását.

 

Instagram / @paintboxnails

3. Candy Cane Ombré

 

Olive & June cukornád ombré-nak nevezte el ezt, és ha próbálnék sem tudnék jobb nevet kitalálni. Vedd fel a márka Candy Cane szettjét, amiben mindent megtalálsz, amire szükséged van az újrateremtéséhez.

 

Instagram/@oliveandjune

4. Fagyos tippek

 

A jeges ezüstös tippek az egyik kedvenc karácsonyi körmök ötletem. Próbáld ki a Moonshadow színű Ella + Mila lakkot a csillogó tippekhez.

 

Instagram/@fongminliao

5. Vintage Squiggles

 

Ezek a hullám mintás karácsonyi körmök igazán jól mutatnak. Bónusz, hogy a tökéletlen kacskaringók elég könnyen barkácsolhatók.

 

Instagram/@chillhouse

6. Finom hópelyhek

 

Ha nem akarsz szabadkézzel próbálkozni a mintával, próbáld ki a hópelyhes matricákat.

 

Instagram/@mytownhouseuk

7. Csillogó csíkok

 

Inspirálódj kedvenc csomagolópapírjaidból a piros és arany csíkokkal. A Chanel Chain D’ Or és a Kalóz hasonló megjelenést biztosít otthonodban.

 

Instagram/@paintboxnails

8. Csillogás és zöld karácsonyi körmök

 

Egy csipetnyi csillogás az oldalak mentén egyszerre érdekes és egyszerű. Az Essie Off Tropic színű és arany Luxeffects Top Coat fedőlakkal érheted el a megjelenést.

 

Instagram / @stephstone

9. Ezüst csillagos karácsonyi körmök

 

Ez a megjelenés nem csak szép, de őrülten könnyen elkészíthető. Mindössze néhány csillagmatricára és egy megbízható fedőlakkra van szükséged.

 

Instagram/@amyytran

10. Zöld és arany

 

Az arany suhogása egy színblokkos alapon szinte úgy néz ki, mint egy szalag az ajándék tetején, míg a fémes és a matt összecsapása rengeteg vizuális érdekességet ad.

 

Instagram / @paintboxnails

11. Vörös félholdak

 

Egy piros bársony félhold egy csipetnyi karácsonyi hangulatot kölcsönöz a körmeidnek, de január 2-án sem fog rosszul mutatni.

 

Instagram/@oliveandjune

12. Jeges csillogás

 

Milyen szép is ez? Öntsd körmeidet rengeteg irizáló csillámmal, és hallgasd a “Let It Snow”-t, még akkor is, ha idén télen bent ragadsz.

 

Instagram/@unistella_kr

13. Smaragdzöld karácsonyi körmök

 

Tekintsd ezt ünnepi bólintásnak a karácsonyfákra anélkül, hogy túlságosan rámenős lenne. Az erdőzöld egy kifinomult csavar a világosabb lehetőségekhez képest.

 

Instagram / @betinagoldstein

14. Feltűnő piros karácsonyi körmök

 

Még a legkifinomultabb minimalisták is mögé tudnak állni ennek az egyszerű dizájnnak. Használj egy apró részletező ecsetet, hogy a legtisztább éleket kapd a körökön.

 

Instagram/@betina_goldstein

15. Arany levél

 

Adj aranyozott holografikus fóliát az erdőzöld fölé a Midas-érzésért, és egy matt fedőlakkot minden fölé a lágy, modern hangulatért.

 

Instagram / @paintboxnails

16. Csillogó arany

 

A pattogós csillámcsíkok tökéletesen tökéletlenül néznek ki. A legegyszerűbb manikűr és a legmerészebb hatás érdekében válassz egy nagy, vaskos csillámpelyhekkel ellátott lakkot.

 

Instagram / @oi_nail

17. Színes drágakövek

 

Az apró strasszkövek szinte úgy néznek ki, mintha kis díszek lennének az ujjaidon. A legvakítóbb hatásért csepegtesd őket egy csillámos réteg fölé.

 

Instagram / @valleynyc

18. Bivaly kockás karácsonyi körmök

 

Adj ünnepi frissítést a végső hangulatos mintának. A hüvelykujjon lévő kék színű pukkanás érdekesen tartja a dolgokat, és hozzájárul az általános téli hangulathoz.

 

Instagram / @nail_unistella

19. Konfetti körmök

 

Ez a konfetti annyira aranyos, hogy akár éjfélkor is feldobálnánk a levegőbe. A csillámok koncentrálása a körmök tövében tartja frissen a dolgokat, és feldobja a konfetti hatást.

 

Instagram / @stephstone

20. Art Deco

 

Ezt a manikűrt az extrém csillogás teszi olyan igézővé – próbálj ki egy magasfényű fedőlakkot, például a Static Liquid Glass-t a klasszikus karácsonyi körömszínek fölé, hogy otthon is hasonló hatást érj el.

 

Instagram/@superflynails

21. Zöld pontok

Ha inkább az absztrakt a kedvenced, ez a minta egy karácsonyfára utal, anélkül, hogy túlságosan szó szerint vennéd. Próbáld ki a zöld különböző árnyalatait, mint a Nailtopia in Yacht Week és a Juice Cleanse.

 

Instagram/@chillhouse

22. Csillagos éjszaka karácsonyi körmök

 

A dekonstruált csillagok régiesebb hangulatúak, szinte olyanok, mint az ólomüveg ablakok gyertyafényben.

 

Instagram/@marisacarmichael

23. Áttetsző ragyogás

 

Tiszta tippek? Sok csillámpor? Tökéletes a következő partira? Pipa, pipa és pipa.

 

Instagram / @misspop

24. Hangulatos csíkok

 

Utánozd kedvenc pulóveredet csíkos körmökkel, hangulatos színpalettán. Goldstein ehhez a megjelenéshez a Chanel Le Vernis Brun Fumé és a Rouge Brun színt használta.

 

Instagram/@betina_goldstein

25. Ünnepi pöttyök

 

Néhány aranyos karácsonyi témájú körömért, amelyet otthon is elkészíthetsz, használd egy bobby pin végét, hogy egy sor piros, zöld, ezüst és arany pöttyöt pöttyözz a választott alapszínedre.

 

Instagram/@themaniclub

26. Piros és arany

 

Ha a pirosat és a zöldet túl nyilvánvalónak érzed, adj helyette egy csipetnyi aranyat.

 

Instagram/@betina_goldstein

27. Havas jelenet

 

Egy kismadár azt mondta, hogy ez a manikűr a legaranyosabb dolog, amit valaha láttam. Ezt nehéz barkácsolni, hacsak nem vagy komolyan képzett, szóval lehet, hogy érdemes lesz elutaznod a szalonba.

 

Instagram/@nailthoughts

28. A vörös árnyalatai

 

A vörös árnyalatainak gradiense egy finom, mégis szórakoztató alternatíva a feltűnőbb körömművészethez.

 

Instagram/@themaniclub

29. Ünnepi tweed

 

Vidd át a divat előretolt trendjét a körmeidre egy klasszikus tweeddel, a zöld és a bordó ünnepi árnyalataiban.

 

Instagram/@betina_goldstein

30. Francia tippek

 

Az ünnepi körmök egy szuper-finom felfogásához próbáld ki a francia tippeket egy csipetnyi zölddel. Egy kis fehérrel és barnával dobva hűvös és váratlan marad.

 

Instagram/@nailsbymei

31. Gazdag vörös

 

A negatív térrel való játék egy kifinomult, szórakoztató köröm az ünnepekre, míg a piros és az arany egy klasszikus karácsonyi színkombináció.

 

Instagram/@aliciatnails

32. Sikkes négyzetek

 

Az ünnepi körömdizájn egy másik kifinomult megoldásáért rétegezz halvány rózsaszínt egy fémes pirosra. A kontrasztos textúrák annyira menők, a pasztell pedig váratlanul hat.

 

Instagram/@betina_goldstein

33. Hópehely akcentus

 

Törd meg a jeges fehér manikűröket egy egyszerű hópehely dizájnnal.

 

Instagram/@oliveandjune

30+ Legjobb Karácsonyi Körmök 2021-ből

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!