rovid-frizurak-vastag-hajhoz-boritokep

30+ Klasszikus Rövid Frizurák Sűrű Hajhoz:

Ha az élet sűrű hajjal ajándékozott meg, akkor világszerte sok nő irigyel téged. Soha nem kellett küzdened a petyhüdt haj problémájával vagy a frizurák volumenének hiányával.

 

Mivel tiszta és ápolt, a vastag tincsek természetes ékszerek, amelyek nem igényelnek semmilyen kifinomult peremet a divatos frizurák tekintetében. Ugyanakkor a hosszabb hosszúságú vastag haj nehéznek éreztetheti magát. Ebben az esetben egy rövid frizura kiváló megoldás. Ez a cikk menő képekkel segít abban, hogy helyesen válassz rövid frizurát vastag hajra.

 

Ha szeretnél még további ötleteket látni, akkor nézd meg a korábban összegyűjtött rövid haj ötleteinket is finom hajra, vastag hajra, egyenes hajra, valamint a rövid haj 50 feletti trendjeiről is.

 

Rövid frizurák vastag hajra

1. Rövid réteges hajstílus

 

Sok vastag hajjal megáldott nő, aki megpróbált rövidre vágni, horrorisztikus történetekkel rendelkezik. Ki akar úgy járni, mint egy háromszög? A rétegek kulcsfontosságúak a rövid és közepes stílusoknál.

Instagram / @jeffersonbolina

2. Rövid tollas frizura kiemelésekkel

 

Nem mindenki szereti a rövid frizurát, de ez egy nagyon praktikus dolog. Ha szeretnéd feldobni a rövid frizurádat, adj hozzá néhány finom kiemelést, amelyek kétségtelenül felértékelik a frizurádat. A gondtalan megjelenésért, adj a hajadnak egy gyors kócolást egy kis textúrázó termékkel.

Instagram / @ed.schons

3. Rétegelt frizura vastag hajra

 

A réteges bob frizura remek módja annak, hogy a vastag hajat szelídítsük. Ahelyett, hogy a nedvesség első jelére felpúposodna, ez a stílus csak egy működőképes volumenben fog nőni, nem pedig lehetetlen frizzben. Mindenképpen használj hajhabot közvetlenül a zuhany alól, hogy ösztönözd a textúrát.

Instagram / @meucabelocurto

4. Rövid és elegáns vágás

 

A rövid frizurák a vastag hajhoz, a legjobb, ha bőséges rétegezéssel rendelkezik, amely formálja a stílusod formáját. Az elülső darabok, amelyek egy kicsit hosszabbak, mint a fülek körüli darabok, éles tartják.

Instagram / @hairbyelena

5. Sima Bob

 

Ez a bob gyönyörűen néz ki az egyenes hajon. Frufru helyett válasszon elöl rétegeket, amelyek hátrafelé tollasak. Ez sok áramlást és mozgást ad a stílusnak. Az alsó réteg teljesen egy hosszúságban marad, ami a frizurát ízlésessé és kifinomulttá teszi.

Instagram / @studiodalla

6. A legjobb vágás vastag hajhoz

 

Ez a népszerű a-vonalú stílus arról ismert, hogy vékony hajon remekül áll, vastag hajjal pedig nehezen kivitelezhető. De ha helyesen rétegezve, ugyanolyan jól néz ki a vastagabb hajon is. Különösen az egyenes haj könnyebben alkalmazkodik ehhez a stílushoz – ami hajlamos sok hízelgő volument létrehozni.

Instagram / @alexisbutterflyloft

7. Pixie Bob bozontos rétegekkel

 

A fodrozódó rétegek jó választás, ha dimenziót szeretnél adni a hajadnak. Tartsd hosszúra a frufrudat, és söpörd őket az egyik oldalra.

Instagram / @hair_by_hinote

8. Rövid bob kúpos hátsóféllel

 

“Stílusos” és “elegáns” a két szó, amellyel leírható a rövid, egyenes bob, amely lekerekített sziluettel és kúpos hátsóféllel rendelkezik. A tarkónál szorosan levágott, tál alakú vágás enyhén tollas, és teljesen eltakarja a füleket. A tiszta csokoládébarna szín testes és nagyszerű csillogással rendelkezik.

Instagram / @hollyjaynehair

9. Zűrzavaros, bozontos, fordított bob finom kiemelésekkel

 

Természetes hullámokkal áldott? Fontolja meg a bozontos rövid frizurákat a vastag hajhoz, mint ez. A hátul halmozott és mindenhol rakoncátlan, ez a pixie hosszúságú inverz bob egy olyan hajvágás, amelyet egy kreatív nőnek terveztek, aki hajlandó kockáztatni. A sötétbarna haj finom vörösesbarna kiemelésekkel tartja kissé szelídnek.

Instagram / @rogerssalonstudio

10. Rövid rakott bob finom balayage-gal

 

A rétegek kvintesszenciája a rövid frizuráknak a vastag hajhoz – adjon testet a korona körül a sokféle hosszúság egymásra halmozásával. Ennek az ízléses vastag rövid frizurának a dimenzióját balayage színezéssel lehet fokozni.

Instagram / @more.to.c

11. Aranyos formájú vágott haj

 

Egy tökéletesen formázott rövid vágás? Igen, kérem! Ez a hajvágás az, amiről a rövid hajú álmok szólnak. Könnyű és egyszerű, ugyanakkor elképesztően szexi. A hosszú oldalsó frufru hízelgő, az arcot keretező rétegeket hoz létre, míg a hátsó rész pimaszul rövidre van tartva.

Instagram / @alexisbutterflyloft

12. Stílusos kinőtt Pixie

 

A rövid hajvágások a vastag hajhoz a rétegekről szólnak. Ha közepesen rövidre vágják, elég haj van ahhoz, hogy különböző textúrákkal kísérletezzenek, és gyönyörű rétegezést mutassanak. Ha nehezen tudsz választani a bob és a pixie között, ez a megjelenés a válasz.

Instagram / @katierosehair

13. Sima lekerekített, fordított bob

 

A sima vonalakkal és harmonikus szögekkel rendelkező invertált bob frizura professzionális és divatos. Tökéletes választás az egyenes, vastag hajú nők számára, a stílus tele van testtel és mélységgel, amelyet a mély mokka alapszín fölötti finom gesztenyebarna kiemelések fokoznak.

Instagram / @gulevich.vladimir

14. Ajkak hosszúságú fodrozódó Bob

 

Az egyik leghatásosabb rövid frizura vastag hajhoz a rövid fodrozódó bob. A vastag egyenes haj olyan gyönyörűen mutat egyszínűben, ha texturált rétegek is vannak benne.

Instagram / @mefiu

15. Göndör, borzas, borotvált Bob

 

Ha nem triviális bob frizurák érdekelnek vastag hajra, ne keress tovább, mint a borzas, borotvás vágás. A középbarna szín semleges, és a legtöbb bőrtónusnak hízeleg. A tollas rétegek enyhén kócos kivitelben megakadályozzák, hogy a frizura túlságosan merev és strukturált legyen.

Instagram / @emily_yvonne_

16. Invertált barna Bob tollas kiemelésekkel

 

A darabos hátsó rész és a fül mögé dugott, ívesen megfordított oldalsó darabok kifinomultságot kölcsönöznek a rövid és közepes méretű invertált bobnak. Fenomenális választás a természetesen hullámos hajhoz, az oldalsó tincsek és a tollas mézszőke kiemelések pedig mélységet és karaktert is adnak ennek a csinos bob stílusnak.

Instagram / @maygovintage

17. Fekete és hamuszőke Pixie Bob

 

A kéttónusú hajszínek fantasztikus megoldást jelentenek a rövid frizurákban alkalmazott, sűrű hajú nők számára. Nem csak kiemeli a bő sörényedet, de a kontraszt minden évszakhoz passzol! Ügyelj arra, hogy a leghízelgőbb és legösszetartóbb kombináció érdekében maradj az azonos alaptónusú (meleg, hideg vagy semleges) színeken belül.

Instagram / @rosemarymonicahair

18. Hosszú tollas eszpresszóbarna Pixie

 

A kócos, bozontos pixie-k szórakoztatóan és nőiesen tartják a rövid hajat. Az eszpresszóbarna árnyalat vöröses árnyalatot hordoz, ami kifinomulttá teszi a hajszínt. A hosszú frufru és az oldalsó darabok a szemek és a fülek fölé áramlanak, fülledt és titokzatos módon keretezve az arcot. A cakkos végek és a kusza korona alkalmi és sportos hatást kölcsönöz a vágásnak, amely könnyen karbantartható.

Instagram / @stylist.miranda

19. Szexi pasztell Pixie

 

Igazi pixie-t kaphatsz egy fantázia ihlette hajszínnel, amely egészen Tündérországba repíthet. Ezt a többdimenziós színt a kreatív hullámok teszik még jobbá. Ennek a megjelenésnek a formázásához először fújd ki a hajat egy kerek kefével, majd egy hajkiegyenesítővel fordítsd meg az elülső darabokat a végeken.

Instagram / @joseph_cuozzo

20. Klasszikus réteges bob vastag hajra

 

Ami a vastag hajú csajokat olyan szerencséssé teszi, hogy a rövid, közepes frizurákban úgy vághatják a hosszát, hogy közben megmarad minden dús teste! A textúra és a szín gazdagsága ebben a klasszikus állhosszú stílusban tökéletes példa erre, és egy bónusz – ez egy öregedésgátló választás az érettebb hölgyek számára.

Instagram / @redheartlounge

21. Rövid hullámos vágás kusza rétegekkel

 

Azoknak a nőknek, akik szeretik a hajat kibontva hordani, érdemes megfontolniuk a rendezetlenebb rövid frizurákat a vastag hullámos hajhoz. Ez a véletlenszerű rétegekben vágott stílus laza, könnyed csábítást kínál, amely minden természetes textúrájú hajnak elbűvölő. Ennek a frizurának a kialakításához használjon tengeri sós spray-t a nedves hajra, és száradás közben gyűrje össze.

Instagram / @anhcotran

22. Fodrozódó Pixie Bob rakott tarkóval

 

Az egyik legjobb pixie vágás vastag hajra egy olyan stílus, amely minimalizálja a tömeget azáltal, hogy ritkító és strukturáló technikaként halmozott rétegeket használ. A vaskos rétegeket óvatosan helyezik el a korona körül az extra emelés érdekében, a tarkót pedig pontosan nyírják, hogy teljes legyen a pimasz, mégis ápolt megjelenés. A mézszőke és a darabos tincsek fokozatos árnyalataival ellátott szőke balayage szintén segít a természetesen pelyhes haj megszelídítésében.

23. Barna Bob göndör végekkel

 

Íme egy hollywoodi frizura! A kissé hosszabb bob sima és fényes tincsekkel kecsesen elegáns, az extra hosszú elülső göndör fürtök pedig tökéletesen keretezik az arcot. A mézszőke fénypontok finoman kavarognak a göndör ujjhullámok körül, és fokozzák a frizura csillogó és elegáns végét.

Instagram / @savannahraehair

24. Borotvált Pixie Bob szabálytalan rétegekkel

 

A rétegek elengedhetetlenek, amikor a vastag hajúak számára a bob frizurán belül struktúrát kell létrehozni! A szabálytalan rétegek egy kacér esszenciát hoznak; különösen, ha göndör vagy texturált fürtökön viselik.

Instagram / @ethem_dnmz

25. Rövidtől közepesig terjedő nőies réteges vágás

 

A rövidtől közepesig terjedő réteges frizura időtlen vágás, amely minden korosztályhoz illik. Ez a hajvágás bármilyen textúrához alkalmazkodik, és biztos, hogy összeszedettnek, stílusosnak és egyedinek fog tűnni. Egy minimalista ruhatárhoz csodálatosan illik ez a frizura.

Instagram / @nanidinizcabelos

26. Alul vágott Bob szaggatott végekkel

 

Az alávágott bob szaggatott végekkel az egyik módja annak, hogy feldobd a rövid hosszú frizurádat. Merész kijelentést teszel azzal, hogy az elülső szálakat jelentősen hosszabbra hagyod, párosítsd őket egy extra rövid, sötét tarkóval. Ne felejtsd el megcibálni az oldalsó területét, hogy extra volument és drámaiságot adj hozzá.

Instagram / @priss_duarte

27. Édes tollas Pixie Bob

 

Évszaktól függetlenül a nagyon rövid frizura azért is megfontolandó opció, mert reggelente könnyedén mosható és formázható. A Pixie-k a legjobb rövid frizurák közé tartoznak a vastag hajhoz; gyönyörűen keretezik az arcot, és azt az eleganciát nyújtják, amire minden nő vágyik.

28. Szeletelt, fordított vastag bob

 

A rövid és közepes frizurák minden korban alkalmasak. A hátul rövidebb, elöl hosszabb vágások kényelmet és nőiességet biztosítanak, amire a legtöbb aktív életmódot folytató nőnek szüksége van manapság.

Instagram / @arrels.perruqueria

29. Lekerekített kúpos Bob rövidebb rétegekkel

 

Ez a csokoládés kúpos bob az egyik legkülönlegesebb közepesen rövid frizura. Az extra darabok a koronarészbe kerülnek, hogy az egész hajad darabos, lekerekített megjelenést kapjon. A középen kívüli rész az arcra vonzza a tekintetet, és a texturált, oldalra söpört frufru eltakarja a homlokot és a szemeket.

Instagram / @cindyhstyles

30. Egyenesre vágott Bob rétegekkel és finom kiemelésekkel

 

A sikkes rövid frizurák vastag hajhoz nem mindig meredek szögek és fordított vágások. Akár szeretnél rétegeket vágatni, akár nem, itt egy kortárs csavar egy hagyományosabb bobon. Egyenesre vágott és finoman kiemelt.

Instagram / @hairmeroar

31. Fekete darabos Pixie vastag hajra

 

Amikor a rövid hosszú hajról beszélünk, az első dolog, ami eszünkbe jut, az az alacsony karbantartási szempont. Könnyen formázható, még akkor is, ha éppen nincs hozzá kedved. Dolgozz egy kis terméket a hajadba, és fújd meg gyorsan, vagy gyűrd össze, és hagyd levegőn száradni.

Instagram / @georgiykot_salon

32. Pixie Bob aranyszőke tollakkal

 

A tollas vágások és a tollas színezési technikák csodákat művelnek a pixie-n, hiszen igazán kiemelik a részleteket, dimenzionálissá és feltűnővé teszik a frizurádat. Próbálj ki egy kúpos pixie vágást kiemelt végekkel, hogy olyan gyönyörű megjelenést kapj, ami arra van ítélve, hogy felkeltse a figyelmet.

30+ Klasszikus Rövid Frizurák Sűrű Hajhoz(1)

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!