kék-körmök-és-ötletek-borítókép

30+ Kék Körmök És Ötletek:

Keresed a módját, hogy megmutasd a stílusodat ebben a szezonban? Miért ne próbálnád ki a kék körmöket? Ez a hűvös, nyugodt szín tökéletes tavaszra és nyárra, és rengeteg különböző módon lehet használni. Akár valami egyszerűt, akár valami összetettebbet szeretnél.

 

Hogyan készítsd el a tökéletes babakék manikűrt?

 

Szeretnéd tudni, hogyan lehet tökéletes a babakék köröm? Valójában sokkal egyszerűbb, mint gondolnád! Ebben a bemutatóban megmutatjuk, hogyan érheted el a gyönyörű babakék manikűrt három egyszerű lépés segítségével. Így akár kezdő vagy, akár tapasztalt körömdíszművész vagy, pillanatok alatt képes leszel újraalkotni ezt a megjelenést!

 

Követendő lépések:

  • Először is vigyél fel egy réteg alapszínt (ez lesz a háttér). A fehértől a világosszürkéig bármit választhatsz; csak arra ügyelj, hogy elég fedő legyen, hogy ne láss csíkokat a lakkban, ha megszáradt.
  • A második lépés a tökéletes babakék árnyalatú körömlakk kiválasztása. A tökéletes babakék megjelenéshez egy halványkéket ajánlunk egy csipetnyi lila alaptónussal. Különböző árnyalatokat is keverhetsz, hogy még egyedibb megjelenést érj el.
  • Ha gyors és egyszerű manikűrre vágysz, csak használj egy réteg alapszínt (például fehéret), majd két réteg babakék lakkot minden körömre. Ez hosszan tartó kopási időt biztosít, anélkül, hogy bármilyen lepattanás vagy hámlás problémád lenne!
  • Az utolsó lépés a fedőlakk felvitele. Győződj meg róla, hogy kiváló minőségű fedőlakk használatával zárod le a manikűrt.

 

Mit tehetek még?

 

Az utolsó lépés opcionális, attól függően, hogy szeretnél-e csillogást adni a körmeidnek; ha igen, akkor még nedves állapotban vigyél fel fedőlakkot a teljes felületre, hogy a kis csillámok szépen összetapadjanak, amikor megszáradnak – különben később könnyen le fognak hullani.

 

Ha szeretnél még más színeket, vagy dizájnokat is megismerni, akkor nézd meg a korábbi cikkeket, amelyben már sorra vettük a legjobb bordó őszi körmöket, fehér körmöket, rózsaszín körmöket és piros körmöket!

 

Ha még szórakoztatóbb és játékosabb megjelenést szeretnél elérni, próbáld ki a színes csíkokat minden körmödön. Ha valami elegáns és előkelőt keresel, válassz egy absztrakt francia manikűr dizájnt.

 

És ha ez még nem lenne elég, akkor az alábbi kék körmöket böngészve garantáltan megtalálod a számításodat!

Francia tippek és csillámos akcentus

 

kék-körmök-1

Háromszög kék és fehér francia

 

Funky francia & Mini minták

 

Baby Blue Absztrakt

 

Oldal Baby Blue tippek

 

Matt baba kék hullámok

 

Vékony nyári francia

 

Kék, rózsaszín és fehér örvények

 

Tehénnyomat & virágok

 

 

Lime & babakék mix

Babakék & fólia akcentusok

 

Cukorkás cukornád dizájn szívvel

Tejfehér kékkel és arannyal

 

Téli kék

 

Színkombináció

 

Egyszerű kék francia

 

Vékony kék és fehér örvények

 

Kék ég & Ombre

 

 

3 tónusú francia

Lágy negatív tér

Klasszikus francia kék örvényekkel

Fémes körmök és csillagok

 

Kék geometria

 

Álmodozó gradiens

 

Tejfehér és kék francia

 

Kék és fehér szívek

 

Jeges kék & arany

 

Babakék & ezüst csillámok

 

Francia akcentus körmökkel

 

kék-körmök-pinterest

Új Cikkek:

Szerkesztői Válogatásunk

Olvasnál még valami érdekeset? Szerkesztőségünk ezeket a cikkeket találta a leghasznosabbnak, legérdekesebbnek és a leginkább magával ragadónak ebben a hónapban!